• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Mátém!❤️


    Már megint ez a késői reagálás... De már tudod, hogy most tényleg rajtam kívülálló okok miatt is csúsztam egy "kicsit" és nagyon hálás vagyok a megértésedért. De viccesre fordítva a szót, szerintem már azt hinnéd, hogy valami bajom van veled, ha pár órán belül megkapnád a reagot. 😂

    Igazából egy jeles napon szerettelek volna meglepni vele, sajnálatomra ez nem sikerült... Így most egy kicsit megkésve, de szeretnék NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNNI NEKED!❤️

    Apropo amúgy nem értem mi bajod a fogadóruhámmal, egész nap célirányosan neked válogattam. Értékelhetnéd, hogy plusz egy fél napot eltöltöttem azzal, hogy a színben és dizájnban passzoló kiegészítőket is megtaláljam hozzá. 😁 Mindezt csak azért, hogy neked díszelegjek. 😂 Hálátlan kis piszok vagy, aki azt hiszi, hogy a randi során megtapasztalta a bosszúmat, de majd csak kerülj a kezem közé legközelebb, majd megmutatom én neked az igazit is! 😁😚

    A csodás randit pedig köszönöm , az aktivitásod (bizonyára az olimpia miatt😁) annyira csúcson volt, hogy a lila éremhez méltó küzdelmet mutathattunk be a "szinkronbirkózás" során 🙂 Külön köszönöm az istennő besorolást, de az ilyen csörtékhez te is kellesz, jól tudod. 😉

    Annak is örülök, hogy ízlett a meglepi 🙂 Izgultam, hogy mit fogsz hozzá szólni. Nem is tudom, hogy mit csináltam volna veled, ha azt merted volna mondani, hogy nem finom!!! 😁

    Mindent nagyon köszönök még egyszer és tudod, hogy mindig várlak vissza. 😛


    CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    A Te Wandusod ❤️


    Ui: folyt. köv. (és nem csak a reagok sorában 😁)

  • Egyeztetés:

    Múlthéten az egyik beszélgetésünk során emlitettem neki hogy a hét elején közel hozzá lesz elintézni valóm és ha végzek időben, felugranék hozzá.
    Mondta,örülne neki ha látna és mondta hogy akkor a hét elején egyeztessünk.
    Így is történt délelőtt írtam neki hogy délután kb mikor végzek és hogy jó-e még neki. Mondta menjek nyugodtan,várni fog.
    Most kivételesen kihagytam a vtr-t.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, Zugló ismert tömegközlekedési csomópontja, sokféle busz és villamos is jár arra, megálló a háztól 1 percre. Autóval is jól megközelíthető, a parkolás fizetős . 3-4 perc sétára illik készülni nem mindig van hely a ház előtt.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Patyolat tisztaság van.
    Fürdő jól felszerelt. Komplet drogéria van benne. Rengeteg tusfürdő választék.
    Zuhanyrózsa külön tetszett hogy led világítás van benne:) Legutóbbi látogatásom óta a wc deszkát ki cserélte, és egy cuki kutyus mosolyog rád mikor oda tettem a törölközőtt. Mondtam neki hogy pont ugyan ilyen wc deszka van nekem is otthon :)
  • Lány külseje:

    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú csajszi.
    Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű popsi és hatalmas eredeti cicik,amik szeretik ha kényeztetve vannak.
    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarással hirdet de nekem nagyon tetszik az arca. Gyönyörű hosszú fekete haja van, gyönyörű barna szemeiben pedig imádok elveszni. Édes ajkával pedig nagyon sok finom csókot tud adni. Gyönyörű,finom és illatos puncija van amit imádok kényeztetni.
    Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó gyönyörű mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van.
    Ha esetleg valaki izgulna randi előtt, Wanda közvetlensége azonnal feletteti, hogy miért is kéne izgulni.
    Jó pár tetkó van rajta,amik igen ízlésesek de a képeken nem mindegyik látszik, engem ez nem zavar.
    Szokás szerint engem megint ruha nélkül fogadott. :D
  • Action:

    Ajtón belépve,Wanda mögé bújva egy szál semmiben fogadott.
    Két hatalmas csókkal üdvözöltük egymást,majd bekisért a szobába ,ahol a cuccaimtől megváltam és kaptam egy törölközőt. Majd át kisért a fürdőbe ,ahol egy csók után magamra hagyott.
    Gyors zuhany után,a szobában várt az ágyon ülve.Én az ágy mellé álltam és egy csók után megkértem hogy helyezze magát kényelembe,mert én szeretném elsőnek kényeztetni.
    Csókot kértem és kaptam. Majd lejjebb vándoroltam és találtam két gyönyörű cickót amit úgy imádok kényeztetni.Neki is láttam,elsőnek a bal oldalival kezdtem,kicsit elidőztem majd át vándoroltam a jobbra nehogy megsértődjön hogy kimaradna a játékból.
    Mikor kijátszottam magam a ciciken kértem még egy csókot és szép lassan végig puszilva Wanda testét elindultam dél irányba.Majd végül elérkeztem a gyönyörű, illatos és nagyon finom puncijához.
    Wanda is várta már hogy mikor érek le és küldöm harcba a nyelvemet. Nem kellett sokat várnia, pár körbe puszi után bedobtam a "mélyvízbe" a nyelvemet és szép lassan elkezdtem körbe-körbe nyalni a punciját.
    Wanda egyre jobban kezdte élvezni, egyre többet mozgolódott végül pedig az egyik kezét a szájára tette és sikerült elélveznie. Kicsit hagytam pihenni és felkúsztam egy csókért,mikor kipihente magát mondta hogy ez nem ér, és ezt még visszakapom. Mondtam állok elébe és én ezt szó szerint is gondoltam ,így az ágy mellé álltam és Wanda az ágy szélére ült és így kezdte el a "bosszú hadjáratot" ellenem.
    Hamar a szájában találtam magam,közben fel -fel nézett rám és így folytatta a nyelve pörgetését a velem egykorún. Majd hol csak a hegyét, hol az oldalát nyalta végig.
    Wanda franciája valami fenetikus amit tud művelni velem ilyenkor. Jó pár perc nyelvjáték után Wanda sikerre vitte a "bosszú hadjáratát" és egy hatalmasat élveztem a melleire.
    Majd mindketten egy kis tisztogatás után és egy kis frissitő után az ágyra feküdtünk és átkarolva egymást simogatva beszélgettünk.

    Majd Wanda gondolt egyet és úgy érezte hogy eleget pihentem és most megvizsgálna. Rögtön mellém helyezkedett és a zsákos családot vette kezelésbe vagyis inkább nyelvelésbe először.Tudja hogy én ettől kész vagyok. Imádom ahogy csinálja. Majd a nyelvét végig húzza a velem egykorún és végül teljesen bekapja és ezt még jó párszor ismétli.Közben nézi az arcom hogy viselem,ami kivűlről látszik hogy mennyire élvezem,de legbelül harcolok az ellen hogy ne hogy ideje korán a szájába élvezzek.
    Közben én sem tétlenkedem és elkezdem ujjazni a punciját, amire ő is rá segít a mozgásával.
    Majd mikor már élvezés közelben voltam,jeleztem neki hogy cseréljünk mert így hamar vége lesz a mókának ha így folytatja.De ő nem akart még cserélni inkább már gumit szeretett volna húzni,de két csók után sikerült meggyőznöm hogy cseréljünk. Így újra kényelembe helyezte magát,én pedig a cickókat kezdtem el nyalogatni,majd mondta hogy most már ideje lenne levonulnom kicsit délebre.Így is tettem szép lassan kezdtem el kör körös mozdulatokkal nyalni a finom puncit. Wanda egyre jobban bíztatott hogy most ne hagyjam abba és csak így tovább folytassam ,addig csináltam míg a kezeink összefortak majd a combjával összeszorította a fejem és így röppent el a kis Angyalkám.
    Hagytam újra kicsit pihenni,majd négykézlábra állt és gyorsan a szájába került a kedvenc játékszere. Elég hamar hadrendbe állított, alig tudtam leálítani a kis mohót.
    Gyors gumit varázsolt rám,és misszibe helyezkedtünk el.Hamar behelyeztem a velem egykorút a forró és nedves punciba,majd rá hajoltam a kedvesemre és folyamatos csókok közepette járattam ki-be a velem egykorút hol lassabban hol kicst fokozva a tempót. Mindketten nagyon élveztük a helyzetett, mikor Wanda átkarolt én rá gyorsítottam és egy csók közepette hatalmasat élveztem.
    Majd hagyott lenyugodni, és utána kis törölgetés és frissítő elfogyasztása után újabb pihi következett.

    Majd egyszer csak letámadott és szájon csókolt,majd lassan puszikat adva a testemre le vándorolt a velem egykorút újra megvizsgálni. Elsőnek a környéket és a zsákos családot vette kezelésbe,aminek tudja milyen hatást vált ki rám és elég hamar hadrendbe álltam.Majd ezután bevetette a különleges francia tudását és elég sokáig élvezhettem,most úgy döntöttem kihagyjuk a a 69et pedig az egyik kedvencem,inkább moziztam és a fenekét simogattam, miközben ő a velem egykorún játszott. Mikor "megunta",mondta hogy most a kutyus jön,mert az még ma nem volt. Így hát gyorsan kaptam védőfelszerelést és kutyusba helyezkedtünk.
    Lassan bedugtam és rámarkoltam a fenekére és egy közepes tempóval jarattam a velem egykorút. Nagyon is jól érezte magát benne,Wanda popsija nagy hatást szokott rám gyakorolni ebben a pózban,így vigyáznom kell nehogy hamar robbanjon a patron.
    Hol fokoztam a tempót ,ekkor elég jól csattogtunk,hol lassítottam,közben húztam magamra,Wanda a párnába borulva élvezte.
    Majd mikor közel voltam már,kértem hogy forduljunk át paciba.
    Rám is csücsült,és így folytattuk tovább ezt a remek játékot egymással.
    Lassan kezdtük majd kicsit gyorsítottünk közben a kezeink összefortak és így lovagolt rajtam.Majd azt vettem észre hogy Wanda egyre gyorsabban kezdte szedni a levegőt és sikerült elélvezni rajtam. Kicsit rámborult és így pihent,majd újra misszibe helyezkedtünk. Hamar becsusszantam és közepes tempóval indítottam közben rá borulva Wandától csókokat loptam. Ő közben átkarolt és húzott magába , el is voltunk így egy darabig,mikor éreztem hogy közel a vég akkor fel egyenesedtem és egyre gyorsabban járattam a velem egykorút a punciban.Közben Wandát vagy a punciját figyeltem ahogy jár a farkam ki-be.
    Majd az utolsó pillanatban rá hajoltam és megcsókolva őt elélveztem a gumiban.
    Újabb tisztogatás következett,majd mivel még egy körre már nem maradt volna időnk,így összebújva az ágyon beszélgettünk a következő randijaink terveiről.
    Időm leteltekor pedig az ajtóban búcsúcsókkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban mindent leír egyértelműen. Átlag alatti a rózsaszál,de jóval átlag feletti élményt kapsz.
    A randi végén a kisasztalra tettem a rózsákat.
    Egész randi alatt szóba se került.
    Két órát töltöttem az én kis Angyalommal.
  • Összkép:

    Wandával fantasztikusan jól érzem magam és remélem ez kölcsönös is.
    Minden randink idáig tökéletesre sikerült.Mióta újra elkezdtem hozzá járni, egyre jobban újra egymásra találunk.Úgy érzem hogy jó döntés volt őt újra hívnom áprilisban.
    Azt hiszem Wanda függő lettem és már tudja szerintem minden gyenge pontomat hogy mitől vagyok teljesen kész.
    Mindig arra törekszik hogy mi jó nekem és mindig próbál a kedvemben járni ami persze mindig sikerül neki.

    Drága Angyalom!
    Mit is írhatnék még ide amit nem írtam meg neked privátban, jah megvan :D
    Köszönöm a kis csomagot amit kaptam tőled, míg írtam ezt a beszit addig kettőt már be is pusziltam,nagyon finom volt :D
    Köszönöm Neked!
    Imádlak és hamarosan újra tali és ezt veheted fenyegetésnek :D
Happy Massage