• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Alettát és nagy szerencsémre elsőre elértem. Előző nap egyeztettük az időpontot, annyit kért, hogy még a randink napján 10 óráig jeletkezzem és így fixáljuk a dolgot. Így is tettem, minden rendben volt. A hangja már telefonban is felperzselte az fantáziámat.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a parkolás nem probléma, mindig van szabad hely. (Jártam már ebben az utcában máskor is) :) A cím pontos, a bejutás és a lakás megtalálása a profin átadott infók alapján nagyon egyszerű.
  • Helyszín:

    A legigényesebb kéjlak amiben eddig jártam. Nem egy nagy lakás de szuper exkluzívan kialakított és rendkívül diszkrét! A vendég itt azt érezheti, hogy tényleg róla szól minden. A fürdő is hipertiszta, minden ötcsillagos!
  • Lány külseje:

    Aletta top-top-top kategória minden tekintetben. Engem nagyon zavarba ejtett de igyekeztem ezt palástolni. Tényleg mint egy Playmate aki a szexuális vágyaidat szeretné a maximumon kielégíteni. Akinek bejön az ilyen tökéletesre "faragott" szépség, annak ott a helye Nála! Nem fog csalódni!
  • Action:

    A fürdőből visszaérve még egy keveset beszélgettünk de nagyon hamar átvette Aletta az irányítást és vad csókolózásba kezdtünk. Ez néhány percig tartott, közben szorgosan igyekeztem felfedezni testének minden kisebb nagyobb izgató domborulatát. Hamar letérdelt elém és a már ágaskodó hancúrlécre vetette magát. Olyan mennyei a technikája, hogy attól féltem nagyon hamar elmegyek, ezért azt kértem heveredjünk le az ágyra. Itt már annyira fel voltam spanolva, hogy nem is emlékszem mi mit követett de talán lovaglóban kezdtük de lehet misszi is volt előtte(?) és közben tovább pörgött a nyelvünk, aztán kértem, hogy támadhassak hátulról, majd oldalról és újra átfordultunk lovaglóba, végül a hasán fekve feltoltam az egyik lábát és félig-meddig oldalasan ténykedtünk de itt Aletta jelezte, hogy ez már egy kicsit vad tempó neki (elnézést, nagyon be voltam indulva…) így a mennyei szájával készített ki teljesen. Jót beszélgettünk, kaptam egy finom masszázst és fürcsi, búcsú. Jófej volt végig! :)
  • Elszámolás:

    Felső kategória minden tekintetben de ez így van jól! Jól éreztem magam a társaságában és nem bántam meg a randit.
  • Összkép:

    Nagyon-nagyon elit, igényes, kedves, kifinomult nő. Inkább szeretkezni szeret (nekem ez a benyomásom) de minden téren profi! Nekem egy ilyen bomba nővel azon pörög az agyam amikor ennyire közel enged magához, hogy szétkefélem!!! Elnézést de ezért megyek ilyen helyekre. A finom szeretkezést más felállásban kedvelem. Leginkább annak erősen javasolt kategória, aki inkább szeretkezésre vágyik nem vad szexre. Összességében bejött csak kicsit másra számítottam. Természetesen ez az én hibám!
Happy Massage