• BARBI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, az itt megszokott módon a telefonos kisasszony pontosan informált, és időpontot is egyszerűen tudtunk egyeztetni
  • Megközelítés:

    A helyszín többek számára ismert, központi helyen található, van hév, busz, villamos a közelben, de a parkolás sem megoldhatatlan feladvány. A negyedik emeletig visz lift, onnan még egy kis lépcsőzés van hátra.
  • Helyszín:

    Tiszta, igényesen berendezett helyszín, amit a sokszor nagy forgalom ellenére jó állapotban tartanak. Ez alkalommal egy kisebb szoba volt a helyszín, ahol masszázságy és kanapé van.
    Érkezéskor a fő fürdőszobában volt lehetőségem tisztálkodni, viszont távozáskor a b fürdőben, ahol kisebb a tusfürdőkínálat.
  • Lány külseje:

    Nos, mint itt megszokott, van némi igazítás a fotókon, de ettől függetlenül minden tekintetben a képeken láthatóval megegyezik a vendéglátóm élőben látható kinézete. Egyedül talán a mellek pushupja szaladhatott meg egy kicsit a fényképész számítógépén. Nagyon szép, fiatal lány, szép testtel, hosszú hajjal, barátságos hozzáállással
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs volt a középső napirendi pont. Annak ellenére, hogy csupán pár napja kezdte, nagyon alapos, professzionális masszázst kezdődött, miután megkérdezte, hogy milyen erősséggel szeretném. Közben beszélgettünk, meglepően tájékozott, okos lány, bármilyen téma is került szóba. Fentről lefelé haladtunk, a vállam, és a hátam felső része nála is plusz törődést kapott, tett is rá megjegyzést, amire én csak az ülőmunkámra hivatkozva reflektáltam. A meleg ellenére valamiért az éppen nem gyúrás alatt lévő testrészeimre tett egy törölközőt, ez így utólag feleslegesnek tűnik, bár akkor nem zavart. A lábaimat is alaposan átgyúrta, nagyon jól esett. A karjaimról sem feledkezett meg, valódi teljes testre kiterjedő masszázst kaptam, ami nélkülözött mindenféle erotikus elemeket, sokkal inkább volt szakszerű masszázs, bár közben a szememet legeltettem Barbi szép testén, amikor úgy tudtam fordulni. Ennek az etapnak is letelt a maga ideje, így jött a befejező orális levezetés.
  • Levezetés:

    Kétszeri lehetőséget tartalmazott a program, így értelemszerűen ezzel kezdtük és ezzel fejezetük be az ottlétemet.
    Az első alkalom megbeszélésünk alapján a kanapén kezdődött, Barbi előttem térdelve munkálkodott. Talán némileg több felvezetés, petting jól esett volna, de így is igazán barátnős, gyengéd franciában volt részem. Én általában jobban szeretem a kézhasználat minimalizálását, de ebben az esetben nagyon jól esett az is, ahogy a kezével kiegészíti a száját a francia közben. Magam szórakoztatására a melleit simogattam. Így ért a vég, a szájába élveztem, nem vette ki rögtön, hanem még hagyott a szájában lenyugodni.
    A második kör is az elsőhöz volt hasonlatos, bár ezt még az ágyon kezdtük, én fekve, Barbi a szerszámom fölé hajolva. Idő közben a kanapéra költöztünk át, ott is ért véget az ismét igazán barátnős, gyengéd finom francia. Ne számítson senki pornós, köpködős, mélytorkos franciára, hanem a fiatalkort idéző, valódi barátnős cumizásra. A második fordulóban is Barbi melleit simogattam,, miközben kényeztetett.
  • Elszámolás:

    Nagyon pontos és korrekt, ahogy a telefonba is elmondják, ismereteim szerint a budapesti skála alacsonyabb részén helyezkedik el a kért rózsák száma. Nem tudok arról, hogy lenne extra.
  • Összkép:

    Teljesen meg voltam elégedve, pontosan azt kaptam, amit vártam. Barbi kezdő léte ellenére is nagyon jól éreztem magam, a masszázsa és a levezetései is szuper volt. Szívesen vissza fogok térni hozzá, remélem, legközelebb is fogadni fog.
Happy Massage