• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kb. két évvel ezelőtt kezdtük egyeztetésünket, amikor Zsuzska még a masszázs műfajban boldogította a férfiakat. Aztán nem sokkal azután, hogy Zsuzska egy éves jubileumát ülte (feküdte) annak, hogy áttért a sötét oldalra, pár üzenetváltás után egy hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam. Egyértelmű, korrekt információkat kaptam, melyek után VTR-en szentesítettem tisztességes szándékaimat. Minden gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedés, személygépkocsi (vagy teherautó), kerékpár, lábbusz. Mindezek közül lehet választani annak, aki főváros nyolcadik kerületének egykor a legősibb mesterséget űző lányokról elhíresült terének és nemzet csalogányáról elnevezett terének közelébe, Zsuzska rendelőjébe tart.
  • Helyszín:

    Közel évszázados, de rendezett körúti ház érdekesen kialakított matrjoska lakása, ahol a bejáraton belépve két újabb kecót találunk, melyek közül az alsóban rendel Zsuzska. Az apró garzonban előszoba, fürdő, háló, tehát mindazon helységek megtalálhatóak, amelyek szükségesek. A lakásban kellemes félhomály és tisztaság uralkodik. A tetthelyen egy nagy matrac és egy fotel található.
  • Lány külseje:

    Zsuzska nem árul zsákbamacskát. Képei között régebbi műtermi és friss amatőr fotók is megtalálhatóak, melyeknek valódiságát és aktualitását csak megerősíteni tudom. Zsuzska a harmincas éveit maga mögött hagyó, formás hölgy, kerek fenékkel, hihetőre formázott szilikoncicikkel, néhány tetoválással. Sportos testalkata nincs a végsőkig kidolgozva, ennek ellenére csak a legkritikusabb ítészek találhatnak kivetnivalót alakján.

    Fogadóruhája érkezésemkor egy body(?), hálós harisnya és egy bőr(lakk?), minishort volt, frissen mosott vörös haját kiengedve viselte, jöttömkor még viselt szemüvege valamikor akció közben lekerült.
  • Action:

    Zuhanyzás után nem kellett sokáig bolyonganom a lakás zegzugos útvesztőiben, vendéglátóm készségesen elkalauzolt azon a négy lépésnyi távolságon, ami elválasztja a vizesblokkot a játszószobától, majd ott letekerte a derekamról a törölközőt és ő maga is vetkőzésbe kezdett.

    Még csak éppen csak 2019-ben kezdtünk el ismerkedni, és hipp-hopp, alig két év múlva máris ott álltunk egymással szemben, anyaszült mezítelenül. Kicsit gyors volt nekem ez a tempó, úgyhogy lányos zavaromat csókolózással próbáltam leplezni, melyben Zsuzska odaadó partner volt. Az érzéki smár gyorsan lebontotta szégyenlősségemet, és amíg nyelveink kergetőztek egymás szájában, addig kezeimmel bejártam Zsuzska minden egyes porcikáját.

    Mivel a kezem álló helyzetben a feje búbjától nagyjából csak a fenekéig ér el, ezért ledöntöttem a matracra, és ott folytattuk csőrözést. A testhelyzetváltástól a karom nem lett hosszabb, így továbbra is csak a popsiig értem el, ezért ha nehezen is, de elszakadtam Zsuzska ajkaitól és délnek vettem az irányt, ami a lakás tájolását és Zsuzska fekvését is figyelembe véve inkább nyugat volt, de mindegy.
    Változatos technikával végrehajtott, rendkívül ügyes, érzéki, ellenállhatatlan és nem utolsó sorban kitartó nyalakodásomat napestig képes lennék dicsérni, de csinálni a találka véges időtartama miatt alig egy óráig tudtam volna, Zsuzska azonban rendes volt és ha másért nem, hát az egóm építése miatt hangos sóhajokkal, apró nyögdécseléssel nyugtázta tevékenységemet.

    Rendesen kimelegedtem a nyalásban (hiába, a post covid miatt nem bírom úgy a fizikai megterhelést, mint korábban), úgyhogy amikor Zsuzska elérkezettnek látta az időt, véget vetett a nyelvelésemnek, én a hátamra fordultam és elkezdődött a szájalás.
    Vendéglátóm nagy kedvvel, változatos technikával és rendkívüli odaadással játszadozott a farkammal. Gyakran felnézett, lesve a reakcióim, ráerősítve azokra az elemekre, amiről le sem tagadhattam volna, hogy fenemód tetszenek. Semmi durvulás, csak átadtam magamat és farkamat egyaránt az érzésnek. Mivel minden jónak vége szakad egyszer, ezért gumit kértem, hogy belekóstoljak egy másik fajta jóba.

    A misszionárius póz közepette kezdtem úgy érezni, mintha egy hóember próbálná magáévá tenni a hősugárzót. Úgy éreztem, hogy a pokoli melegben lassan elolvadok. Mivel Zsuzskánál az arcraélvezés mellett arcraizzadás sincs, ezért kértem, hogy forduljunk kutyába, amitől ugyan a hőháztartásom nem állt helyre, de legalább nem vendéglátóm arcát áztatta a verítékem.
    Négykézláb üzekedtünk egy darabig, amikor is Zsuzska az ágy mellett található műbrokiért nyúlt, berántotta, majd a berregő műszerrel önmagát kezdte el kényeztetni. Remélve, hogy nem unalmában hozta működésbe a segédeszközt, rákérdeztem a további terveire.

    - Bedughatnád – mondta.
    - Hová? –kérdeztem bátortalanul, mivel az aktuálisan szóba jöhető testrést éppen én foglaltam el.
    - A puncimba – válaszolta.
    Nekem sem kellett több, óvatosan csúsztattam a műszert plusz a mű műszert Zsuzska csúnyájába, ami egyébként igen szép és kívánatos.

    Furcsa, de egyben izgalmas érzés volt, ahogy a punciban rezgő játékszer mozog a farkam mellett. A vibrátor a „ki” ütemre velem együtt csúszott ki punciból, a visszafelé mozgást kézzel segítettem. Azt mondják, sok jó ember kis helyen is elfér, és ha nem is vagyok jó, de ember mindenképpen csak én voltam abban szűk résben. Nem vagyok irigy, de ezúttal nem akartam sokáig „mással” osztozni, így az újdonság megtapasztalása után nem sokkal már csak egyedül dugtam Zsuzskát.

    A vég beteljesülése előtt gyorsan megkérdeztem, hogy spriccelhetek-e a cicijeire. Mire a választ megkaptam, addigra gyorsan eltávolítottam a gumit és Zsuzska melleire élveztem.

    A hátralévő perceket egymás cirógatásával, beszélgetéssel, tisztálkodással töltöttük, majd a zuhanyzást követően búcsút vettünk egymástól
  • Elszámolás:

    A numizmatikusok nem ennél a résznél fognak elsülni örömükben, Zsuzskánál ugyanis roppant egyszerű a matek, az egyórás találkozót egyetlen bankóval illik meghálálni – de abból a legszebbel.

    (aki arra gondol, hogy számára nincs szebb, mint kuruc fejedelem és a Sárospataki vár, az bizony tévúton jár, de ha neki mégis az tetszik, akkor negyven szálas csokrot kössön)
  • Összkép:

    Zsuzska nem egy elérhetetlennek tűnő díva, nem egy photoshop királynő, sokkal inkább egy faksznik és manírok nélküli, barátságos, hiteles lány, aki korát meghazudtoló külseje mellett odaadásával teszi különlegessé a találkozót.
Happy Massage