• Alíz03

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg a kolleginájához Nikihez készültem,a másik oldalon irtam üzit de későn olvasta ,tehát tárgytalan lett ,igyhát ő ajánlotta új kolleganőjét Alizt ,mivel autópályán jöttem Budapest fele csak a bevezető szakaszon csörögtem rá mert ,nem mertem bevállalni az esetleges késést ,lévén sok baleset volt aznap is. Szerencsémre kb 20 perc múlva szabad volt és mehettem is.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem BKV ról nem tudok érdemben nyilatkozni de mivel fő közlekedési útvonalhoz közel van busz biztos van, villamost is láttam, nem messze ,parkolni a Róna utcában sikerült eléggé egyszerüen.
  • Helyszín:

    Egy nem napjainkban épült társasház nem magas emeletén.a lakás rendben van ,többen vannak de jó a logisztika ,fürdő teljesen rendben, tisztaság ,zuhanykabin ,elég sok tusfürdőben lehet válogatni, listerin is van tiszta türcsi szintén, kilépőt elfelejett tenni Aliz, de megoldottam .A tetthelyen masszázságy és matrac is van a földön. Ruhákat ruhainasra és székre is lehet pakolni.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő magas lány formás testtel ,markolni való cicikkel, az arca szomszéd lány tipus de nagyon kedves, mosolyog végig. Fürdőruha kombóban várt.
  • Erotikus masszázs:

    Picit dilemmában volt mert időhiány miatt félórás programot kértem, mivel még Aliz új e müfajban, kellett konzultáljon a csokor méretét illetően a kolleginákkal.
    Gyorsan levetkőztem majd megejtettem a szükséges tisztálkodási kört, megvárt a folyosón amig fürödtem, majd bekisért a szobába.
    mint mondtam időhiány miatt ,javasoltam hogy mellőzzük a rendes masszázst és inkább a kényeztetés részre koncentráljunk.
  • Levezetés:

    Bár nemrég kezdte ezirányu tevékenységét ,meglepően gyorsan rám hangolódott ,kölcsönös kényesztetés nincs benne a félórás tiszteledijban szintúgy a NFVSZ ópció ,ezért felajánlottam az egy órás dijat ,de csak félórát maradtam.
    Nem sokat cicáztam megkértem kezdje el a hancúr léc kényeztetését ,nagyon kellemesen nyalogatta ,keveset kezezett inkább csak tartotta, oldalán le fel szánkázott nyelvével a golyókat is kényeztette ,kézzel is masszirozta. Megkértem forduljunk 69 pozicióba ,hogy tudjam én is kényeztetni punciját. Hamvas puncija van ,halkan nyögdécselt miközben nyelvvel kényeztettem csiklóját, elég mélyen bevette farkincámat, de nem volt mélytorkos .Elég nehéz birni mikor egy ilyen szép testü fiatal lány ügyködik a farkincádon miközben te finoman nyalogatod punciját ,igy le kellett párszor állitanom nehogy túl hamar elsüljek. Sokáig persze igy sem lehetett húzni a végkifejletet ,mikor éreztem e vég közeledtét ,megkértem gyorsitson és egy hatalmas orgazmussal ajándékozott meg ,hagyott a szájában lenyugodni, majd gondosan letisztitott ,s elvonultam tisztálkodni ,majd gyors öltözködés és tipli.
  • Elszámolás:

    Mint emlitettem az előbb ,bár félórát maradtam hajlandó voltam az órás dijat kifizetni a NFVSZ illetve kölcsönös francia igénybevétele miatt ,amúgy igy is baráti a virágcsokor mérete.
  • Összkép:

    Elmondása szerint még nagyon az elején van a müfajnak szerintem, igéretes karrier elé néz mert ,kedves pozitiv hozzáállása van a vendéghez ,végig mosolyog ,maszzázst időszüke miatt nem tudtam igénybe venni ,valószinüleg felkeresem még ,ezirányu tudását is tapasztalni.
Happy Massage