• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal a megcélzott időpont előtt hívtam Sonitát, egyből el is értem, és megegyeztünk az időpontban. A randi előtti nap délutánján kért egy megerősítő SMS-t, amit el is küldtem neki. A találka napján azonban először rossz irányt vettek a dolgok, hogy finoman fogalmazzak (de előre jelzem, hogy a sztori vége azért happy end lett). Reggel tízre beszéltük meg a találkát. Tíz előtt ott is voltam, és a ház elől felhívtam. Ekkor kiderült, hogy Sonita előző este bulizni volt és nemrég ébredt, úgyhogy még fél óra, míg odaér. Tudok-e várni annyit, kérdezte. Tudok, válaszoltam, hiszen fél óra nem kibírhatatlanul hosszú idő. Gondoltam, ez is jól kezdődik, ez az én formám (nemrég egy másik lánnyal a randi azért maradt el, mert ő meg összetörte a kocsiját előtte). Jobb híján elkezdtem lófrálni a környéken az istentelen melegben. Nem egészen fél óra múlva Sonita megcsörgetett, és amikor visszahívtam, sajna nem azzal fogadott, hogy megérkezett a tetthelyre, hanem hogy nem tud odaérni, mert valakit meg kell várnia, mielőtt elindulhat otthonról. Erősen szabadkozott, és végül megállapodtunk abban, hogy délután háromkor találkozunk, és akkor már száz százalék, hogy ott lesz.
    Nyilván nem kell részleteznem, hogy enyhén szólva nem repestem az örömtől. Mire hazaértem, másfél órát sikerült elcsesznem, ráadásul nagy részét a (telefonom szerint) 80 százalékos páratartalmú kinti levegőn töltöttem, amit elég nehezen viseltem. Viszont az meg sem fordult a fejemben, hogy ne próbáljak meg mégis találkozni Sonitával, elvégre a képek és a beszámolók alapján egy szexbombáról volt szó. Fogcsikorgatva ugyan, de elfogadtam hát, hogy így jártam, és második nekifutásra biztos összejön majd a randi. Másodjára nem is volt gond, háromkor ott voltam ismét, és ekkor már Sonita is ott volt.
  • Megközelítés:

    Tőlem kb. fél óra az út, részben villamossal, részben gyalog mentem.
  • Helyszín:

    Csendes környék az Árpád hídtól nem messze. A tetthely egy modern társasházban található. Kicsi lakás, a célnak tökéletesen megfelel. A higiéniára nem lehet panasz. Mintha valaki korábban írta volna, hogy nem volt szájvíz -- jelentem, most már van. Az egyetlen gond a magamfajta, hőséget nehezen viselő embernek a légkondi hiánya. Helyette van egy ventilátor, amit a nappaliból átvittem a hálóba.
  • Lány külseje:

    Sonita gyönyörű. Nekem a korábban ismeretlen lányok legtöbbször nem jönnek be arcra elsőre, pedig egy kis idő után a legtöbbjük megtetszik. Sonita viszont elsőre tetszett, és nem hinném, hogy sokan vannak, akiknek ne jönne be az arca. Számomra van valami különleges, kissé egzotikus benne. A teste is fantasztikus, ahogy a képek is mutatják. Fekete neccharisnyában, egy lenge kis szoknyában, és azt hiszem, a harisnyával egybetartozó fekete felsőben fogadott, mindehhez pedig vastag talpú magassarkú párosult. Szőke haja kb. vállig ért, de azt mondta, ez csak átmeneti frizura (nem is volt megelégedve vele, nekem viszont bejött, amit mondtam is neki). Nagyon szexi volt, legszívesebben azon nyomban elkezdtem volna taperolni :). Van egy orrpiercingje, ami még vonzóbbá teszi. Később nyilván felfedeztem a testét, és csak ismételni tudom, amit mások már leírtak: elsőrangú szilikonmellek, feszes és formás popsi, szexi lábak, szép barna bőr -- nem lehet kivetnivalót találni benne.
    Ami kevésbé tetszett, az az, hogy megérkezésemkor cigizett. Mint mondta, nem gondolta, hogy ilyen pontos leszek, és azt hitte, még előtte el tudja szívni. Na most az adatlapján ugye az áll, hogy nem dohányzik, bár tény, hogy több beszámolóban szerepel az ellenkezője. Mondtam is neki a végén, hogy csalóka ez az információ az adatlapján.
  • Action:

    Az előzmények után nem meglepő, hogy Sonita a másnaposság miatt kissé enervált volt, viszont mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Az a helyzet állt tehát elő – ami meghatározta az egész randit –, hogy Sonita nem volt ugyan a „topon”, de a hozzáállása így is maximálisan pozitív volt, ez pedig – na meg az, hogy egy roppant szexi leányzóról van szó – egy fantasztikus együttlétet eredményezett.
    Megérkezésem után egy kicsit beszélgettünk, közben kaptam vizet, utána pedig lezuhanyoztam. Mikor végeztem, a hálóban kezdetét vette a lényeg. Sonita eddigre levette a cipőjét, a ruha azonban maradt rajta. Megcsodáltam a csodás testét elölről-hátulról, és örömmel vettem észre a falatnyi szoknyát felhajtva, hogy a harisnya a punciját szabadon hagyta – ennek örömére finoman meg is nyaltam párszor, miközben Sonita előtt térdeltem. Miután hátulról megmarkolásztam a melleit, miközben a nyakát és a vállát csókolgattam, ő pedig hátranyúlva ágaskodó farkamat izgatta a kezével, leült az ágy szélére és elkezdett szopni. Érzékien és változatosan csinálta, én közben a cickóját masszíroztam (egyelőre ruhán keresztül), kisvártatva pedig elkezdtem finoman dugni a száját, ami láthatóan nem volt ellenére. Egy idő után kértem, hogy vegye le a felsőt, amit meg is tett, és elém tárultak azok a fantasztikus mellek. Én nem bírok betelni az ilyen formás mellekkel, úgyhogy simogattam és csókokkal árasztottam el őket. A mellbimbók érezhetően merevek voltak, de miután később kérdésemre Sonita elárulta, hogy érzékenyek, igyekeztem kerülni őket és csak a mellek többi részével foglalkozni. Eddigre már feltűnt, hogy Sonita nagyon érzékien tud az emberre nézni. Ezt, azt hiszem, említette más beszámoló is korábban. Nagyon vadító, ahogy egy ilyen nem mindennapi módon szép arcú leányzó ránéz így az emberre!
    Kicsit váltogattuk a kebelszexet és az orális kényeztetést, azaz hol Sonita csodás mellei között volt a farkam, hol a szájában járattam meg. Ezután hanyatt fektettem, mondván, most én fogom őt szájjal kényeztetni. Sajnos nem jártam sok sikerrel, pedig általában sikert szokott aratni ebbéli ténykedésem, de hát ki mit szeret (azért legközelebb erre még visszatérek Sonitával, megérdeklődve, hogyan szereti). Ezután feltérdeltem a feje mellé az ágyra egy újabb szopatásra. Mit ne mondjak, őrjítő volt, ahogy féloldalt fekve kényeztetett: ki-be járt a farkam a szájában, néha kiengedte a szájából és végignyalta, majd ismét jött a teli szájas kényeztetés, én közben pedig a punciját simogattam, majd pedig a mellét markolásztam. Egy idő után jeleztem, hogy most már meg akarom dugni, úgyhogy feltette a gumit, az első póz pedig a misszi volt, sok csókolózással és tempóváltással. Kissé megijedtem, amikor egy-két perc után azt éreztem, hogy le kell lassítanom, különben elélvezek. Mivel sokáig szoktam bírni, azt hittem, túl sokat voltam Sonita szájában és ennek fogom most meginni a levét… Mondtam is neki párszor, hogy kicsit le kell állnom, különben végem, ami nem volt túl szerencsés abból a szempontból, hogy Sonita elég korán félreérthetetlenül a tudtomra adta, hogy azt élvezi a leginkább, ha kíméletlenül megdugom, így tehát sajnos időnként igencsak le kellett lassítanom. Érdekes módon azonban pár perc múltán elmúlt az az érzés, hogy már nem sokáig bírom, és aztán többet elő sem jött. Ekkor még mindig missziben voltunk, de egy idő után Sonita pompás lábai a nyakamba kerültek, és mint kiderült, ez a póz különösen bejött neki (és persze én sem tiltakoztam ellene :)). Hol finomabban keféltem, közben pedig csókolóztunk vagy a lábait csókolgattam, hol pedig küldtem neki rendesen, és ezt láthatóan és hallhatóan különösen élvezte, illetve külön mondta is (az együttlétünk alatt amúgy többször is dicsérte a teljesítményemet, amit természetesen mindig jó hallani; persze én sem fukarkodtam a bókokkal, na meg időnként az obszcénebb mondatokkal sem, de nyilván nem sértő módon).
    Többféle póz következett a misszi után: lovaglás, oldalt fekve, kutyus stb., és fergeteges volt valamennyi. Mint írtam, Sonita szereti, ha jó keményen megdugják, és hangot is ad elégedettségének, amikor ez történik. Én nem voltam rest, basztam (már elnézést a kifejezésért) serényen ezt a gyönyörű lányt, de olykor azért lassabbra is vettem a tempót. A tempótól függetlenül végig érzéki volt a hangulat (ami nekem nagyon fontos), néha pedig viccelődtünk is. Egyébként végig szakadt rólam a víz (kezem ügyében is volt végig a törölköző), de ez nem is csoda, hiszen ténykedésem felért egy kiadós kardióval :).
    Az utolsó póz közben (amikor is Sonita hason feküdt, én pedig a fülét, nyakát, arcát és vállát csókolgatva dugtam felülről) Sonita kedvesen szólt, hogy az időnk vége felé járunk. Megkérdeztem, élvezhetek-e a melleire, az igenlő válasz után pedig megkértem, hogy térdeljen le a földre és végezzen ki szájjal. Vadító látvány volt, hogy egy ilyen fantasztikus mellű nő előttem térdel és szájjal kényeztet, az érzésről nem is beszélve, úgyhogy nem is bírtam sokáig. Miután elkezdtem verni a farkam, jelezve, hogy mindjárt itt a vég, Sonita nagyon izgató módon odanyomta a melleit a farkam elé, ami után a végkifejlet nem is váratott magára: hatalmasat élvezve szép nagy adag spermát spricceltem azokra a csodás cickókra, Sonita pedig a végén kicsit szét is kente rajtuk az anyagot a farkammal. Mondanom sem kell, milyen izgató volt ez is, meg az a látvány is, hogy a spermám beborítja azokat a remekbeszabott melleket.
    Ezt követően Sonita huncutul rám mosolygott, majd megköszöntük egymásnak a fantasztikus randit. Ő letörölgette a melleit, én pedig elmentem zuhanyozni. Utána magamba döntöttem nem kevés vizet, a folyadékveszteséget pótolandó. A búcsúzás nem volt egyszerű: az ajtó előtt ismét elkezdtem hátulról simogatni és csókolgatni Sonitát, aki észrevette, hogy ismét áll a farkam, és elkezdtünk finoman dugást imitálni ruhán keresztül. Legszívesebben tényleg ott helyben a magamévá tettem volna megint… Végül nagy nehezen elszakadtam tőle és olajra léptem.
  • Elszámolás:

    Érthető módon az eleje felé kérte az összeget, amit a kanapé előtti asztalra helyeztem. Alighanem a pesti átlagnak megfelelő volt az összeg, és az utolsó fillérig megérte.
  • Összkép:

    Egy olyan randin vagyok túl, ami rosszabbul szinte nem is indulhatott volna, végül azonban, amikor végre sor került magára a találkára, fergeteges szex kerekedett belőle egy rendkívül vonzó és szexi lánnyal. Az a gyönyörű arc, az a csábos nézés, az a test… És mindehhez még hozzájön, hogy Sonita igencsak élvezi, ha nagyon keményen (ami alatt nyilván nem durvulást értek) megdugják. Mit kívánhat még az ember? Azt pedig el sem tudom képzelni, Sonita mit képest nyújtani, amikor nem másnapos, ha másnaposan is ilyen jó volt vele :). Az biztos, hogy hamarosan megtudom, hiszen nem kérdés, hogy mielőbb meglátogatom ismét!
Happy Massage