• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már hosszú ideje nem voltam Nikinél mivel nem volt aktív aztán egyszer csak láss csodát! Egyből írtam is neki, és sikerült az elfoglaltság ellenére is egy megfelelő időpontot találjunk. Lefixáltuk, még megbeszéltünk pár dolgot üzenetben aztán már csak a kapuban hívtam.
  • Megközelítés:

    Én BKV-ztam, amúgy 7.kerület, Keliti-hez is közel, körúthoz is közel,városligethez is közel, szóval ha tömeggel mész bárhogy oda lehet jutni.Elég necces a parkolás szerintem de kicsit ha keringőzöl a környéken kaphatsz parkolót...sok egyenirányú utca. Niki pontosan elmondja hova kell menni, házszám jól láható helyen, és a kapukóot is érthetően elmondja.
  • Helyszín:

    A lakás a földszinten van, kis előszoba-konyha aztán a nagy nappali, ahol galérián is lehet huncutkodni. Niki egyedül rendel, mint eddig is, ahogyan én megismertem, egy nagyon kis otthonos lakásban, ahol rend és tisztaság uralkodik. Fürdőben mindent megtalálsz ami kell, választék is van és a törölköző is friss-ropogós-illatos.
  • Lány külseje:

    Niki nekem abszolút ez esetem, magas, szép hosszú lábakkal. Most vöröses a haja,igéző zöldes szemekkel és vastag ajkakkal. Egy tanga-melltartó kombóban fogadott, ami akár csak egy modellen hihetetlen jól áll...bár nélküle azért jobb 😁 Van néhány tetoválása, meg test-ékszer de ezek nem zavaróak, sőt engem még jobban megbolondítanak...és a szemüveg még csak hozzátesz egy lapáttal hogy azonnal ledöntsem.
  • Action:

    Kicsit hosszú leszek, de sajnos kevesebb írással nen lett volna értelme.
    Ahogy megérkezésemkor megkaptam a kapukódot, már az izgalmam a tetőfokára hágott, ugyanis rég nem látott baráthoz indultam. Ahogy a résnyire nyitott ajtón beengedett, újra az a szapora szívverés fogott el, mint utólag amit egy hatalmas mosollyal és csókkal enyhített a kedves vendéglátóm, aztán csak annyit mondott hogy "Jó hogy jöttél...rég láttalak"...én úgyszint.

    Kis csevegés után már nyomta is a kezembe a törcsit és irány a fürdő.Már itt megint kezdett a szívem hevesebben verni ahogy haladtam a szájvizezés felé és utána megnyitottam az ajtót és ott látom mosolyogva a kedvesem aki már csókol is rögtön. Simúl hozzám és már a kezével rögtön kezdi is izgatni a kis haverom.
    Ölel, bújik, liheg nagyon. Erre a gyors kérdés hogy maradjunk lent vagy menjünk a galériára...én az utóbbit választottam, és majd meglátjuk a folytatást.
    Kézenfogott, elindult felfele a lépcsőn és én hihetetlen fenekét markolva próbáltam a lépcsőkre is koncentrálni, de nem tudok uralkodni magamon. Lassan lehúzam a tangáját és jól benyaltam neki hátúlról, amit egy hatalmas sóhajjal nyugtázott...hihetetlen volt. Már itt bevetettem egy-két újjamat is amit már nedves-lüktető puncival fogadott magába.
    Nagyon gyorsan felmentünk a galériára, letérdel a matracra, megfordul és már az orra koppan is a hasamon...eszméletlen érzés ahogy ezt egyre intenzívebben csinálja. Közben torokhangok kísérik a tevékenységet illetve eszméletlen nyál mennyiség.
    De én sem vagyok rest...rögtön hátára fektettem és hihetetlen lendülettel nekiláttam ismét a nyalásnak. Csak úgy lüktetett a puncija, egy majd két újjamat is bevetve, már itt elélvezett párszor, pedig alig fogtunk neki bárminek is 😁 Hihetetlen ez a csaj...az egyre hevesedő orális kényeztetésnek köszönhetően már maximalizálódik a csúcs és egy hihetetlen orgazmust produkál, remeg, amit nem hagyok és csak folytatom...ő csak élvez és egyre nedvesebb. Ez a lagjobb érzés a világon. Ezt a sorozatot egy-egy mélytorkozással szakítja meg de az alatt is ahogy érem kényeztetem és ő csak folyamatosan élvez.
    Ezt a kis adok-kapokot megszakítjuk egy enyhe szünettel amikor ő lemegy víz utánpólásért hiszen sokat izzadtunk már eddig is, és még mi lesz ezután...
    Ahogy a lépcsőn remegő lábakkal jön fel én már ott várom a tetején és már tudja mi a dolga...igen, rögtön torokra vesz, én meg a tarkójánál fogva diktálom a tempót, ismét hihetetlen a látvány is meg az érzés ahogy közben a szemembe néz az csak még jobban kihozza belőlem az állatot.
    Itt ismét a matracra térdeltetem majd iszonyat nyalásba kezdek amit ő ismét egy sorozatos orgazmussal hálál meg...csak annyit tud mondani hogy "Úristen...mit csinálsz te velem".
    Az ágyra húz majd iszonyat szopásba kezd...a gáttól a makkig mindent körbe jár egyre vadabbúl csinálja, közben húzom rá a fejét, amit nagyon jól visel és hihetetlen hangokkal hálál meg. Felhúzom egy csókra...ölelkezünk, és csókolózunk vadúl majd hirtelen elindultam neki délre és megint kezdtem a puncit izgatni aminek nagyon hamar megjött a hatása mert ismét remegve élvezet, ami egy hihetetlen intnezív érzés 😃😃
    Majd visszajöttem csókolózni. Ismét egymásba gabalyodtunk és a kezem a puncihoz tévedt amit kezdtem ismét izgatni...egy-majd két újjamat is bevetve amit egy hihetetlen remegéssel hálál meg. Érzem ahogy nagyon nedves és egyre jobban szorít belül.Mi csak lihegünk, egymásra borulunk és agy kis pihenőt tartunk mert szegénykém nagyon remeg és kiált a levegőért. Éz eddig nagyon jó élmeny volt és egy sport-foglalkozásnak is elment volna.Ismét lemegy törölközőért, mert hát eléggé eláztattuk az ágyat, siet is vissza rögtön. Rám veti magát és máris jön a mélytorok változatosan a gáttól a makkig megjáratja a nyelvét meg a száját. Felhúzom csókolózni, mert az is annyira jó vele...ő közben simúl hozzám, kapar, csókol, valami eszméletlen érzés. Ismét bevetem az ujjaimat amire kis idővel ismét remegések sorozatával hálál meg, ...hát isteni ez a csaj, ő teljesen kikészülve simogat súrlódik hozzám néha csak annyit tudunk mondani hogy "hú b@#$dmeg" ez dúrva volt.
    De ő csak nem hagyja az indulatokat rámfekszik, súrlódik izgat engem is meg magát is, én már védőfelszerelésért kiáltok...amit sikerült is felrakni bár az volt az érzésem hogy egyikünk sem akarja igazán...de hát ezt meg kell lépni. Sikerül is, és a kedvesem beleül, egy hatalmas sóhajjal nyugtázza hogy ez igencsak jól esik neki. Nagyon lassan mozgunk, de határozottan erőteljes lökésekkel "szeretjük" egymást. Ennek hangot is ad, és egyre nagyobb sóhajok kísérik a szeánszot...majd egyszer csak magához húz és csak annyit érzek hogy szorít kívü-belül és remeg és csak a meleg puncit érzem a hasamon-ágyékomon...ismét egy orgazmus. Azon csodálkozom ebben a pillanatban hogy még mindíg bírom.
    Eddig nagyon jól telik mindenkinek...hozzámbújt, kicsit pihegtünk, beszélgettünk, simogattuk egymást ami annyira jól esett nekem (remélem neki is).
    Majd nem hagyott nyugodni, ismét felélsztette a kishavert és fordított lovaglóval belémereszkedett...ez a látvány mindent megér. Vonaglott rajtam, csattogtunk hangoskodtunk és egyszerüen élveztük egymás testét. Majd innen kutyusba fordúltunk, majd hasra és így csináltuk tovább... csak sóhajok és lihegések hagyták el az ajkainkat, illetve csókok amikor találkoztak ajkaink.

    De egyszer mindennek vége kell legyen...levettük a védőfelszerelést majd egy változatis mindent elsöprő mélytorkos francia után egy kis saját segítség igénybevételével a szájában lett vége mindennek kicsit játszott még a végtermékkel....a piszok...remegés és összebújás a végére. Kicsit beszélgettünk majd sajnos el kellett hagynom a kis szerelmi fészket.
    Ismét egy hihetetlen 2 órát töltöttem vele amely annyire volt változatos hogy szinte felidézhetetlen, de azért igyekeztem mi den rézletre kitérni.
  • Elszámolás:

    Pesti álag a rózsaszálak mértéke és abszolút felsőkategória a lány is meg amit kapsz tőle az még annál is több!
    Ha megvan a kémia akkor baj nem lehet...hihetetlen csaj! Nincs extra ami ki van írva *5-re teljesíti
  • Összkép:

    Köszönök mindent neked Niki...talalkozunk még és akkor remélem ugyanezt megismételhessük.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-07-17 15:20:21
Happy Massage