• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Hát, its is volnék!

    Röpke 5 hónap, úgy eltelt, csak annyit láttam belőle, hogy kiálltam az erkélyre, felnéztem az égre, és 157 db fényes lángcsóva áthasított az égen, aztán megéheztem, és visszamentem enni a lakásba, valami jóízű kolbászos lecsót. A lecsóevés mindig sok időt vesz igénybe. Meg

    Na, viccet félre téve, komoly dolgaim voltak, négy univerzumot is le kellett igáznom, kicsit rövidebbre számítottam, de a szervezés sok időbe telt. Mindig engem szoktak hívni, mert pontos és gyors vagyok, nem hagyok túlélőket.
    Hihetetlen érzés, ahogy könyörögnek az életükért, és bármit megtennének, hogy túléljék. Az eleinte nem nagyon tetszik nekik, hogy elvesszük a szabadságukat, és bezárjuk őket karámokba, hogy ne rohangálják le magukról a húst. Biztonságos körülmények között szaporítjuk őket, végül is hálásak lehetnek, mert ha ez nem így lenne, akkor nagyon sokan meg sem szülentének. Mondjuk a testtermelő néha nehezményezi, hogy a pár hetes terméket elvisszük hasznosításra, hogy ellássuk a bázisainkat friss élelmiszer alapanyaggal, de hát ez az élet rendje. Majd megszokja. A sírással nagyon sok stresszt le lehet vezetni.
    Nemsokára a Földbolygóval is ezt fogjuk tenni, csak ezt is alaposan meg kell szervezni, hogy minden simán menjen.
    Csodálatos szakma, éjjel-nappal tudnék erről még mesélni.
    Szóval eléggé elfoglalt voltam, remélem, hogy megérted, hogy csak most van időm válaszolni... de miután ennyit meséltem a csodálatos szakmámról, és mindenkinek megjött az életkedve és tele van energiával, rátérhetünk a lényegre.
    Búcsúzzatok el szeretteitektől, az ünnepek erre pont ideálisak lesznek, mert az új életetekben új szabályok lesznek. A nemzőképes, egészslges hímeknek van pár évük a szakmában, a nőstények húst és tejet termelnek, a többire nincs szükség. Remélem, mindenki nagyon jól fogja érezni magát az átszervezés után, higgyltek el , minden változás nehéz, akkor is , ha az valami jó!
    Mindig van választási lehetősége mindenkinek, akinek nagyon nem teszik valami, az lázadozhat szabadon, és mi lemészároljuk! Nem kell beállnia a sorba!
    Ha esetleg minden egyes ember így döntene, azzal sincs semmi baj, mert a Föld kíváló viszonyokat teremt más fajok tenyésztésére, betelepítésére. Mi megértjük, ha valaki nem akar együttműködni velünk, de azt akkor értse meg, hogy jelen gazdasági helyzetben nekünk is reagálnunk kell a piac változásaira.


    Kellemes, szép, új világot kívánok mindenkinek!
    Puszi


    Hupsz, ez az email félre ment!!!
    Köszönöm a beszámolót !

  • Egyeztetés:

    Hirdetését láttam itt is és a másik oldalon is. Olvastam az érveit a kézi masszázs mellett, kicsit meg is ijedtem tőle, bár most talán enélkül is ilyenre mentem volna.
    Kétszer hívtam előző nap, nem vette fel. Aznap is hívtam egyszer, azt sem, de kb. negyedóra múlva visszahívott. Pont előttem volt a telefon ezért első csörgésre felvettem. Mivel ő hívott, így nem jutott eszembe mondani, hogy ezen az oldalon találtam, ezért elkezdett sorolni minden lehetőséget, szabályt. Én a szavába vágtam, hogy az elsőt kérem, meg hogy tudom a szabályokat. Aztán elmondta a címet és hogy hol tudok parkolni, ha autóval megyek. Én mondtam egy aznapi időpontot, jó volt neki.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű. Egy csomó busz, villamos jár errefelé, kb. a ház előtt raknak le. Parkolni Kiki szerint az Allee-ban érdemes, bár fizetős. Én otthonfelejtettem a buszjegyem, ezért át kellett sétálnom a Petőfin, le is izzadtam benne :(
    Mikor odaértem felhívtam, mondta, hogy csöngessek.
  • Helyszín:

    Az ajtó félig nyitva volt, a lakás nagyon tisztának tűnt. Annyira, hogy amikor mezítláb átmentem a masszázsszobából a fürdőbe zuhanyozni, nem is gondoltam rá, hogy szeretnék papucsot (pedig általában szeretnék). A zuhanykabin tiszta, van kb 10-féle tusfürdő, legalább 5-féle dezodor, bontatlan fogkefék, sokféle fogkrém és szájvíz. Külön fehér törölközőt kaptam előtte és utána, aminek nagyon örültem.

    A masszázsszoba és a fürdő egyből a bejárat után van, ezért beljebb nem néztem a lakásba, de nem tűnt úgy, mintha más is lenne rajtunk kívül.
    A masszázsszoba kicsi, pont elfér benne a masszázságy, egy szobainas, egy fotel és egy csomó féle üdítő és csoki. Tetszett, hogy az óra úgy van elhelyezve, hogy csak Kiki láthassa, nekem ne kelljen foglalkoznom vele.
  • Lány külseje:

    A képeken ő van. Először meglepődtem, mert vizes volt a haja és hajpántban volt így nem szőke volt, mint a képeken, ezért nem emlékszek, hogy mi volt rajta a magassarkún kívül. Az arca olyan, mint a képeken, de élőben még kedvesebb és okosabb. Mire visszaértem a fürdőből már csak a cipője volt fönt. A cicije és a feneke természetesen gömbölyűek. A hasa nem lapos, pont annyira, hogy szerintem szép. Lejjebb most nem néztem, mert a fejem kényelmesen feküdt az ágyon és a lentebbi rész takarásban volt. A bőre szép fehér és tiszta.
  • Erotikus masszázs:

    Kiki végig nagyon kedves, közvetlen, kezdeményező és kellemes. Pl. amikor megérkeztem teljesen leizzadva a sétától, elnézést kért, hogy vizes az ő haja, vagy amikor izgultam és nem beszéltem olyan érthetően, mondta, hogy "bocsánat süket vagyok" stb.
    Lehet vele beszélgetni, és amikor elhallgattok az sem kínos, dúdolja/énekli a zenét, ami megy, néha annak a ritmusára is masszíroz.
    Masszázs előtt vízzel (hideg/nem hideg), üdítővel és csokival kínált. Egy pohár vizet ittam.

    Egy órás lingamra mentem.

    Az elején közepes erősségű masszázst kértem, nem tudom, hogy szakszerű-e, de nekem tetszett, nem volt nagyon erős. A nyakamtól a lábujjaimig mindent megmasszírozott. A kezét haszálja csak, de néha végighúzza rajtad a körmét, ami elég jó érzés. A kedvencem a fenék része (ezt talán erősebben is csinálta) és a benyúlásai voltak.
  • Levezetés:

    Egy idő után (az órát nem láttam) mondta, hogy fordulhatok. Én nem bántam volna azt sem, ha még maradok hason, olyan jól csinálta már benyúlva is a zacskó és a százados simogatását, mozgatását.
    Fordulás után hangosít a zenén, talán azért, hogy ha van kedvem nyugodtan hangot tudjak adni az élvezeteimnek (bár én nem ehhez vagyok szokva). Már viszonylag hamar közel kerültem a fordulás után, de Kiki mindig csak addig megy el, ameddig én még nem :). Nekem általában, ha van egy nagyobb rezdülésem onnantól végem van, de ő valahogy mindig lenyugtatott. Végig simogatja nemcsak a hadnagyot, hanem az egész testedet és próbál rádhangolódni. Egyszer kérdezte, hogy mennyire vagyok közel, mondtam, hogy már voltam többször is. Pont akkorra lett végem, amikorra Kiki gondolta (+/- 30 másodperc). Kérdezte (bár csak utána, lehet hogy nekem kellett volna előre mondanom), hogy hogy szeretem jobban: ha a végén, amikor kezdődnek lövések, ráerősít/gyorsít vagy nem. Nem tudom, hogy velem melyiket csinálta, de így is életem egyik legerősebb és leghosszabb tűzijátéka volt az eredmény.
    Megvárja amíg lenyugszol, alaposan megtörölget, és hogy nehogy úgy érezd, hogy "kidobott a a tizenkettedikről" (bár most szerencsére az elsőn voltunk) még egy-két percig masszíroz utána is, ami tényleg jólesett.

    Utána, újra zuhanyzás, majd kaptam megint vizet és most kértem csokit is.
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda a telefonon megbeszéltnél kicsit nagyobb (átlagos) méretű csokrot. Kikinek nem kellett volna mind egy szálig, de én nem kértem vissza belőle.
  • Összkép:

    Mivel egyértelmű volt, hogy itt én nem leszek nagyon aktív, ezért úgy is mentem oda, mintha egy fodrászhoz mennék hajmosásra, csak itt a fejbőröm helyett az ezredest (és a fejemen kívül minden mást) kényeztették. Ehhez volt kedvem, és ebből egy kiválót kaptam. És a végén kaptam Kikitől két puszit, ami minden szál virágot (de legalább egy átlagos pesti csokrot) megért. Összességében nagyon jó érzéssel mentem el tőle(/nála), és kb tíz évvel fiatalabbnak érzem magam :)
Happy Massage