• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon és itt az oldalon történt mindig jó hangulatban nem volt unott vagy kényszeres..
  • Megközelítés:

    Az oldalon megadott térkép pontos.Parkoló volt bőven de fizetős az biztos.
  • Helyszín:

    Nem mondanám egy “öreg háznak”.bejutás diszkrét több lift is van.pontos emelet és ajtó ismeretében lehetetlen hibázni.tisztaság és rend.a tusoló minden finomsággal felszerelve extra nagy törülközőt..2-n “rendelnek” ami engem nem igazán zavart igaz a végén volt egy csavar de nem volt kellemetlen részemről!!!
  • Lány külseje:

    A képek rendben az arc mindenkinek egyedi elbírálás.nekem egy kedves szomszéd lány akit megnézel.
  • Action:

    Kicsit késet de folyamatosan tudtunk beszélni vagy írni ezért nem volt gond kert 10 percet ami szerintem még tűrhető is.mikor bejutottak egy bugyi melltartót kombináció-an fogadott.gyors fürdés és irány is az ágy.( Itt azért megjegyezném, hogy nem pontos a hirdetés szövege mert nincs az igazi kényszer francia valamint a bemutatkozóban szereplő szöveg. De erről kicsit később)minimálisat beszélgetünk egy okos értelmes és nagyon kedves KORREKT embert volt szerencsém megismerni!kértem, hogy a mindenre is kiterjedő mélytorkos franciával kezdjünk.nagyok kellemes és lágyan csinálja!en inkább mondanám mélytoroknak de a kényszer franciát nem ide sorolnám.figyel a partnere végig keresi, hogy mi az ami igazán örömöt okoz a másik félnek.igazán kiváncsi voltam, hogy milyen is az a csoda punci.iszonyatosan gyorsan nedvesedik nagyon érzékeny.3-4 poszt próbáltunk szerintem sikerült a csúcsra jutás.a befejezés el kicsit még próbálhatjuk a kényszer franciát de nem az igazi.ellenben a golyókat olyan ügyesen kényeztetés, hogy csak pislogtam.hamar sikerült is az arcára élvezem.víz beszélgetés és indult is a második felvonás. Itt már kicsit merészebb voltam és kértem a franciát illetve a popó kényeztetést nyelvel.fantasztikus volt mind a kettő csak is ajánlani tudom.a végén itt is az arcára élveztem.
  • Elszámolás:

    Az adatlapon fel van tüntetve minden és levelezésben megadta az extrák árait is.
  • Összkép:

    Egy igen korrekt ember, Vendégközpontú hölgy. Aki szereti a teltebb hölgyeket a kellemes mélytorkos érzést csak is ajánlani tudom!Jó beszélgető társ is kellemes a humora.ha viszont valaki a durvább kényszer franciát kedveli az nem a ezt a hölgyet keresi.
Happy Massage