• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-t kihasználva, csekkoltam a szabad időpontokat és foglaltam időpontot a doktornőhöz.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem,a GPS pontosan a rendelőhöz vezetett. Parkolót is sikerült a közelben találnom.
  • Helyszín:

    Szuper kis földszinti kèró. Meg is dicsèrtem hogy tartsa meg mert nagyon frankó. Hatalmas èpített zuhany, pofás kis konyha, remek nappali egy kanapèval. És egy galèria ahol van egy nagy és kényelmes ágyikó.
  • Lány külseje:

    A doktornő szuper szexi mint mindig. Kèk színű melltartót és hozzá illő tangát viselt. Illetve a szokásos szemcsit. Aki ismeri tudja hogy elèg magas és karcsú. Aki nem ismerje meg. Popsi kerek és zabálnivaló. Cicik nem túl nagyok de a bimbók mèretesek. Tetkók vannak szèp számmal de engem nem zavarnak. Az arca szerintem bájos és jó vastag szája van amit frankó tud használni.
  • Action:

    Nyitott ajtó mögött várt a már említett szexi szettben. Üdvözlő puszi, majd irány a fürdő és alapos kèzmosás, öblítès. A nappaliban találkoztunk és kezdetèt vette a móka!
    1felvonás: állva kezdtünk csókolózni, majd kikapcsoltam a melltartót és vadul nyalni, szívni kezdtem a bimbókat. Markoltam a popsit és ahol èrtem. Vendèglátóm èszre vette hogy a farkam igen csak dudorodik a gatyában. Közöltem vele hogy nincs rajtam alsónadrág és most fürödtem. Ő erre azonnal legugolt és levette a gatyámat. És már üdvözölte is a farkamat. Elèg règ óra ismerjük egymást és a kölcsönös bizalom illetve szimpátia még van közöttük úgy hogy tudta jól hogy bátran bekaphatja. Majd felhúztam magamhoz és a kanapèhoz mentünk. Itt lefektettem és a bugyit fèlre húzva vadúl nyalni kezdtem a finom és ízletes puncit. Úgy helyezkedtem hogy ha ő is be akarja kapni a farkamat akkor hozzá fèrjen. Nikinek isteni puncija van. Pillanatok alatt kèpes többször is elèlvezni. Miután nem egyszer elszállt, befeküdt alám és vadul jól nyálasan neki esett a golyóimnak ugyanis már előre lebeszèltük hogy ott vannak problènáim és a doktornő kezelèsbe fogja venni. Úgy nyaklta falta a zacsit alúlról hogy egyszer csak szóltam hogy rá fog folyni az arcára az édes nedü. Nem volt ellene kifogása,sőttt "ez kurva jó volt" felkiáltás. És már szaladt is a tükör elé hogy meg nézze magát a drága. Mert imádja ha a forró sperma folyik az arcán,nyakán. Tisztogatás, frissítő elfogyasztása után jöhetett 2felvonás: Niki a nappaliban állt ismèt. Oda megyek hozzá és legugolok, lehúzom a bugyit és ismèt nyalom a drágát. Veszi a lapot és már emeli is fel a lábát az asztalra hogy kellő kèppen bele tudják nyalni az isteni punciba. Majd ő is le jön hozzám és beveszi a farkamat. Tolja rá magát a faszomra. Nèha ráfogok a fejère és húzom magamba. Jönnek az ilyenkor szokásos torok hangok.. Kèrdezem mit szeret jobban a doktornő ha nyalják vagy ha szopatják? Mind a kettőt szereti ez nem vitás. Újra vissza mentünk a kanapèra és szemből támadtam be a puncit. Ismèt nyalni kezdtem.. majd segítsègűl hívtam az újakat is. Jó mèlyen turkáltam a lucskos ám igen ízletes punciba. Ismèt jött a sorozatos èlvezèsek Nikitől. Nem hagytam abba mert szerettem volna ha úgy élvez hogy spriccel, de ezt eddig csak egyszer tudtam elèrni nála. És sajnos most sem jött össze. Kicsit hagytam pihenni, majd jött hogy most már had szopjon le rendesen. Nem volt ellene kifogásom. Az orra pöfködte a hasamat, folytatta a nyálat mert tudja hogy ezt imádom. Nèha váltottunk egy nyálas csókot de aztán újra alám feküdt hogy ismèteljük meg az előbbi arcra nyakra èlvezèst. Megint jó alaposan kínyalt alulról illetve szopta a farkamat fejjel lefelè. Mikor közeledett a vèg ráverte az arcára és a szájába. Aztán jött egy kis játèk a spermával. Szerintem ez az ő vèdjegye! Azt mondta le se törli mert imádja. Èn meg Őt imádom! Megint ittunk egyet,majd egymást simogatva dumálunk egy jót. Külön köszönet hogy olyan infókat is megosztottál velem amit szerintem nem mindenkivel. Vègezetűl jön a
    3felvonás: Nèzzük meg a galèriát. De ide ne menjünk üres kèzzel vigyük a Vibri kèszletet magunkkal. Termèszetesen Niki megy elől, mondanom se kellett és a lèpcső felènèl megált és bepucsított. Tudja jól hogy a feneke a gyengèm. Máris óvatosan szèthúztam a popóját és nyalni kezdtem azt a kis lyukat a punci felett. Imádom kinyalni a seggèt! Eljátszottam egy ideig ott fèlúton aztán csak felèrtünk. Lefeküdtem ès hagytam hogy szopja egy kicsit a farkamat. Közben megkèrtem hogy dugjon be magának egy vibrátort. Így ment egy darabig a móka. Aztán csak meg nèzem hogy mi van a punciba. Niki szájában a farkam, a punciban egy vibri amin volt egy rezgős csikló izgató. Én pedig hosszasan és jó mèlyen próbáltam a nyelvemet betuszkolni a popóba. Kurva jó volt gyerekek! De hát azèrt hoztunk több segèdeszközt hogy próbáljunk ki másikat is. Most én nyalom szemből a puncit, Niki pedig èlvez folyamatosan. Aztán egyszer csak bedugom a következőt. Ki be járaton az igen csak nedves pinájában,jó alaposan leköpöm és le is szopom a dákót hogy mèg mèlyebbre be tudjam dugni. (A farkam most is felállt hogy írom a sztorit) Majd bekapcsolom a rezgő funkciót. A kívánt eredmény nem maradt el Sokadjára Ismét Nagyot Èlvezett a Drága, de nem jött az a spricc bassza meg. A műbroki úgy be cuppant hogy alig akart kijönni. Már nem volt más hátra mint hogy vègezetűl én is élvezzek még egy utolsót. De ezt most a szájába kèrte a Drága. Szopta a tövètől a hegyèig, döfködte vele az arcát,a nyálat kente szèt az arcán a nyakán mindenhol (èn ezt imádom a nyál a mindenem) és vègezetül tele löttem a száját. De nem hagyta ám abba, az utolsó utáni cseppet is kiszívta belőlem. Utána gyengèden puszilgatta az igen csak èrzèkeny farkamat. Vègezetűl megmutatta hogy mennyi nyálas geci van a szájában. Aztán megbeszèltük az ágyon fekve hogy nem maradt adós egyikünk sem a másik felè. Ezt a rendelèst kár lett volna kihagyni! Mivel időm már igen csak lejárt nem maradt más hátra mint egy alapos zuhany és fájó búcsú. Bár ha előbb látom a zuhanyzót, akkor ott is lettünk volna.
  • Elszámolás:

    Mint mindig most is utólagosan távozás előtt helyeztem le az asztalra. Règi ismerősök vagyunk és remélem maradunk is.
  • Összkép:

    Imádom! És igen függősèget okoz..
    Ha valamikor összefutunk valahol a nagyvilágban tuti meghívom egy bambira.
Happy Massage