• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia édes!:)
    Köszönöm a beszámolót én is nagyon jól éreztem magam veled! Várlak vissza sok szeretettel! Forró puszim!❤️

  • Egyeztetés:

    Előző nap sikerült a találkozó időpontját megbeszélni telefonon. Minden rendben zajlott.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a közeli pláza parkolójában hagytam az autót. Onnan csupán pár perc séta a ház. Az utcában lehet parkolni, de nincs sok szabad hely. A cím egyértelmű.
  • Helyszín:

    Régebbi bérház, de a lakás teljesen jó és szép állapotú. Tisztaság és rend volt mindenhol. A szobában volt hely a ruhának. Kaptam inni vizet. Hangulatos félhomály volt és ami a legjobb, hogy az ágy mellett két helyen is volt tükör. Nem győztem a fejemmel ide oda forogni :) Csodás látvány volt mindenfelé :) A fürdőszoba szépen fel van újítva, jó tágas és a tusoló is kényelmes. Van több választás a tusfürdőkből. Szájvíz, tiszta törölköző...stb.
  • Lány külseje:

    Kátya egy eszméletlenül csinos és fiatal lány! :) Bombázó a teste. Egy deka felesleg nincs rajta. A popsija és a cickók hibátlanok. Nekem arcra is bejött és az a nézés...Nagyon tud nézni, főleg akció közben :)) Ha jól emlékszem, akkor a fotókon is látható combfixben és fölsőben fogadott.
  • Action:

    Tusolás után egy kellemes csókkal indítottunk. Szeretek állva csókolózni és egy kicsit felfedezni a test szépségeit. Szerencsére eléggé magas lány. Majd ajánlotta, hogy feküdjek le, hogy tudjon kényeztetni. Ez egy jó ötlet volt, nagyon kellemes volt a franciája, jó lágyan csinálta, nekem bejött. Megmutatta mélytorok tudását is. Utána a lábai közé keveredtem és megízleltem a punciját. Finom és ápolt volt. Gumit kértem és először szemből kezdtük. Nagyon szeretem szex közben a szem kontaktust, szerencsére ez végig megvolt. Nem tudom, hogy mindig így szexel e, vagy csak látta, hogy nekem bejön, de végig figyelt arra, hogy rám nézzen. Csillagos ötös :) Kértem, hogy forduljon meg hasra és az egyik lábát húzza fel. Így folytattuk. Még így is hátra fordult és végig a szemembe nézett, közben szexin nyögdécselt. Tudja mi kell egy pasinak :) Ebben a csodás pózban lett végem. Tusolás, majd öltözés közben egy kis small talk. Nagyon jól éreztem magam végig.
  • Elszámolás:

    A végén fizettem a megbeszélt összeget. Szerintem a mostanában levő normál ár. Minden ok volt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Kátyával, minden rendben volt. Azt elfelejtettem leírni, hogy egy végtlenül kedves lány! Látszott, hogy folyton a kedvembe akart járni. Tetszett a pozitív hozzáállása.
Happy Massage