• Chloé

  • Beküldte:
  • Chloé reagálása

    Szia!
    Nagyon sajnálom a szitut,sajnos hasonló az előzőhöz,mármint az eltűnésem okát illetően, természetesen a kiengesztelés ugyanúgy áll,amennyiben bizalmat szavaznál nekem újra,ígérem,hogy nem hagylak cserben legközelebb. Csók,Amber 😘

  • Egyeztetés:

    Sajnos elég rendesen meg lettem szivatva :(
    A teljes történet: az első telefonos egyeztetés július elsejére történt, tizennégy órára. Megérkeztem a cimre, hivtam, majd kiderült hogy el lett felejetve a megbeszélt időpontom. Sűrű elnézést kérve igéretet tett, hogy legközelebb kárpótól plusz extrával vagy idővel.
    Rendkivül csalódott voltam, és haza kellett mennem. Sms-ben a magyarázat annyi volt, hogy Ő is ember és hibázhat.
    A másidik alkalom július kilencedikére szólt, és emlékezett az elfelejtett eseményre. Ezért fél tizenkettő helyett tizenegy órát beszéltünk meg, az előző napon. Érkeztem is időben, amikor a telefonja kicsöngött, de nem vette fel. Irtam közbe sms-t hogy itt vagyok, de válasz nem érkezett. Majd a telefonszáma már nem volt elérhető, hivtam a másik számán, ami szintén nem volt elérhető. Irtam újabb sms-t , amire a kézbesitési jelentés kb háromnegyed tizenkettőre érkezett meg, de válasz nem jött. Közben fél óra várakozás után eljöttem, ismét óriásit csalódva. Azóta jó pár nap eltelt, de egy betű sem érkezett felőle.
  • Megközelítés:

    Parkolás fizetős , de rendben van. Mindig találtam helyet.
  • Leírás:

    A hölgy nagyon jó, de mit sem ér ez, ha ilyen szivatások előfordulnak. Gondolom nem én vagyok az első póruljárt (ebben azért biztos vagyok), mégsem találok hasonló problémás beszámolót mástól.
    Udvariasan és tisztelettudóan viselkedtem vele azon az egy alkalmon amikor sikerült találkozni. Kedves is voltam. Szerintem nem vagyok visszataszitó valaki, akit igy kell lepattintani. Ha mégis, akkor normális emberhez méltón értek a szóból is.
    Az oldal mottója forditva sült el, én szoptam, kétszer is. Gondolkoztam, hogy keressem-e többet. Ha keresem és megint megszivat? Igy is elég idiótának érzem magam.
    Én nem akartam ilyen beszámolót irni, szerettem volna rendszeresen meglátogatni. Annak ellenére is, hogy inkább cserepesnövényt kér virágszálak helyett.
Happy Massage