• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már elég rég voltam Zsuzskánál, mert nem hirdetett így aktuális volt látogatásom hívtam telefonon. Meg is tudtunk könnyen egyezni időpontot illetlen, amit, mint alkalommal VTR-en is megerősítek a beszélgetésünk után.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem szokásomhoz híven a parkolással most nem volt gond, mert volt bőven parkolóhely. Akik pedig BKK járművel érkeznek nekik is van több alternatívára lehetőségük megközelíteni Zsuzska kuckóját. A ház, ahol van Zsuzska kuckója könnyen megközelíthető helyen van nincs eldugva. Budapest egyik legforgalmasabb útja mentén található, ahová a GPS is pontosan odanavigál.
  • Helyszín:

    A lakásban nincs változás, de nem igen van rá lehetőség se a módosításra. Úgy jó ahogy van erre a célra tökéletes búvóhely. Higiéniailag is teljesen rendben van odafigyel erre is mint mindenre, hogy jól érezzük magunkat ebben a rövidke időben, amit társaságában töltünk. Kék színű tusfürdőm is rendelkezésre állt szinte kifogyhatatlan. Az egyedi névre szóló törölközőm is bevetésre készen állt. Szobában a szokásos berendezések voltak kényelmes matrac egy nagy méretű fotel és egy szobainas. Az ilyenkor szokásos kellékek is elérhető közelségben voltak. A hangulatvilágításról led füzér gondoskodik.
  • Lány külseje:

    Törölközőbe csavart testel fogadott mivel nem rég jött ki a zuhany alól. Így csak annyit tudok mondani, hogy tökéletes testét csak egy törölköző takarta el. Formás feszes ikrei és kerek kemény popsija van, amivel szép arc is párosul. Eredeti arccal hirdet így csalódás nem érheti a hozzá látogatókat és árul zsákba cicát se. Az is egyértelmű, hogy ő fog az ajtót nyitni, akit látunk a fotóin.
  • Action:

    Pontosság minta képe vagyok így inkább hamarabb érkezem, mint később. Ez így történt most is. A lakásba érve forró csókkal üdvözöltük egymást. Keveset trécseltünk volt mit megbeszélnünk, amióta nem volt elérhető az oldalon. De csak addig míg le nem vetkőztem a szobába fotelra téve ruháimat és el nem mentem tusolni. Kedvenc tusfürdőmet hasonló színű szájvizet használva és szintén kedvenc kék színű dezodort is fújtam magamra. A szobába együtt mentünk vissza.

    Elhatároztam, hogy most én veszem kézbe az irányítást, de mindent a normál kereteken belül. A matrac előtt állva kezdtünk csókolózni míg lehámoztam róla és magamról is a türcsit így most már össze is érhettünk testünkkel. Majd a matracra huppantunk és ott folytattuk, ahol abbahagytuk meg álló helyzetben. Kis idő múlva eldőltünk mit bot majd összebújva simogattuk egymást.

    Érezte, hogy a barátom virgonckodik így szájába vette és egy kellemes kényeztetésbe részesítette úgy, hogy a golyszlikat is bevonta a nyelvjátékába. Többször eltüntette szájába végig ment a barátomon hegyiről tövire izgalmi állapotban tartva barátomat. Mielőtt kivégzett volna kérésemre következett a helycserés támadás.

    Hátára fektettem és elkezdtem az ikreivel játszani a nyelvemmel és a kezeimmel felváltva mind kettőt kényeztetve. Tovább folytattam teste további felfedezését az édes nedűt adó puncija felé. Na ott megragadtam egy kicsit, ami tetszett neki ezt a rezdüléseiből és a sóhajaiból gondoltam. A puncija is már megfelelően izzadt volt. Visszaindultam észak felé az ikreinél megállva egy rövid időre. Majd csókolózás következett a sorban. Ami nagyon finom érzéki és kihagyhatatlan.

    Ezekután kértem az egy híján 70-es pózt így én kerültem alulra Zsuzska pedig felém jött és már előttem is volt a popsija és így nyaltuk faltuk egymást. Még a popsija is kapott a nyelv csapásaimból, ami úgy vettem észre nem volt ellenére. Amit sajnos nem sokáig tehettem, mert kérnem kellett a bohócruhát. A felruházás megtörtént és ha már háttal volt nekem kértem maradjunk így, de tudtam, hogy ezt a pózt nem bírja sokáig így szóltam Zsuzskának szóljon, ha nem bírja és váltunk pózt. Pár perc múlva jött a jelzés a váltásra így megfordult és most szemből ült bele kemény barátomba.

    Ebben a pózban se sokáig voltunk, mert most én kértem a cserét kutyusba így helycsere és egy pucsítás után már bent is volt a barátom a rendesen megizzadt puncijába. Itt volt lassú tempó gyorsabb mielőtt eldurrantam volna ismét lassítottam a tempón vagy az ütemen. Ez a kedvenc póza mindkettőnknek így itt időztünk a legtöbbet minél tovább akartam érezni ezt a kellemes érzést a puncijában. De sajnos eljött az, ami ilyenkor szokott lenni eldurrant a patron. Még hagyott egy kicsit punci melegében mielőtt előbújt volna barátom a rejtekhelyéről.

    A bohócruhát eltávolította majd a tisztába tevést részben rám bízta száraz törlővel és nedves törlővel. Egymás mellé feküdve trécseltünk a megmaradt időben, ami viszont vészesen fogyott így már csak egy gyors tusolásra maradt idő majd felöltöztem és irány haza beszit írni.

    Konstatáltuk, hogy remekül sikerült ez a szeánsz ismét sikerült egy remek bő órát kellemesen eltöltenünk egymás társaságában. Bízom benne, hogy Zsuzskának is ilyen jó volt, mint nekem. A színekkel még mindig gondban vagyok, mert kifogytam a lila és a kék színekből igy csak zöldet tudok adni a másik istennőmnek is. Bízom benne, hogy neki se lesz baj és nem haragszik meg rám. Csókollak
  • Elszámolás:

    A neki vitt boldogsághormont érkezésemkor tettem le a konyha asztalra az ő virágszálait utólag tettem le a szintén a konyha asztalra pesti átlagnak megfelelően mivel a boldogsághormonok közé nem tudtam tenni, mert a hűtőbe végezték. A virágszálai száma olvasható az adatlapján és a bővebb infó is tartalmazza. Nekem nagyon megérte a kapott élményekért cserébe főleg.
  • Összkép:

    Mit tudnék ezekután írni. Annyit, hogy minden kedves férfi társamnak csak ajánlani tudom, akik egy kedves türelmes Milfre vágynak. Köszönöm szépen ezt az ismét remekül sikerült szeánszot. Csókollak.
Happy Massage