• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután hívtam de sajnos nem vette fel a telefont. Később ránéztem hirdetésére, villogott a most elérhető. Hívtam egyből felvette, bő fél óra múlva Nála voltam.
  • Megközelítés:

    Marina Part. Tömegközlekedéssel nem lehet gond, autóval rá kell számolni kis időt a hely keresésre
  • Helyszín:

    Dunához közeli épület alsóbb emelete. Lakás nagyon szép, rendezett, elegáns. Fürdő tiszta és mindennel felszerelt.
  • Lány külseje:

    Enikő különleges lány, nem jellemezném úgy, hogy milyen bomba nő. Az a lány akire ránézel és látszik rajta az elegáns szépség. Nekem nagyon bejött arcra is alakra is. Kedves, figyelmes és szereti a szex gyengédebb és vadabb formáját is. Formás tenyérbe illő mellei és popsija van.Egy fekete koktél ruhában és magassarkúban fogadott, amit fehérnemű combfix szettre cserélt mire végeztem a fürdéssel.
  • Action:

    Bebocsátásom után kézfogással és két puszival mutatkoztunk be egymásnak. Hideg üdítővel kínált, majd öntött magának is és a kanapén fogyasztottuk el. Pár szót beszéltünk (ekkor még nem történt semmi, hangyányi távolságtartást éreztem aminek a randi további részében nyoma se volt sőt..) majd elmentem fürdeni. Fürdés után visszatértem a szobába, ő még kiszaladt mosdóba majd a már említett combfixes szettben jött vissza. Állva kezdtünk csókolózni hosszasan, közben rólam lehullott a törölköző róla pedig a bugyi és melltartó. Lefeküdtünk az ágyra és folytattuk hosszasan az érzéki csókolózást. Elindultam délre és szép punciját kezdtem nyalni, kellemes volt neki de csúcsra nem jutott. Cseréltünk ő kezdett franciázni kellemesen, finoman kéz nélkül. Amikor kezdett nagyon jó lenni gumit húztunk majd lovagolni kezdett, isteni jó puncija van. Váltottunk misszire, csókolózva tempót, mélységet váltogatva dugtunk. Fordultunk lovacskába újra, annyira belelendült, hogy jelezte ő itt el fog menni és ez így is lett, izgattam csiklóját amire biztatott, hogy jó határozottan csináljam. Ekkor az állás 1-0 neki. Leszállt rólam és kértem egy franciás kivégzést amit abszolvált is és a melleire lőttem a srácokat 1-1. Rendesen lefáradtunk, folyadékpótlás és egymás mellett feküdve megint hossza csókolózás majd felajánlott egy masszázst, ami kellemes volt. Közben beszélgettünk. Masszázst kis csúszkával fejezte be, majd fordultam és elölről is csúszkált aminek a vége az lett, hogy megint a szájába kerültem. Nem akartam így végezni ezért kértem, hogy hagy kényeztessem. Hosszasan nyaltam, szétnyitva punciját, amit élvezett de csúcsra nem tudtam juttatni. Kutyusban folytattuk kérésének eleget téve először lassan mozogtam benne majd engedélyt kaptam gyorsításra. Biztatott, hogy ha szeretném nyugodtan tolhatom neki. Sikerült csúcsra juttatni kutyusban 2-1, lehasalt és úgy folytattuk. Pihenésképp csókolóztunk, fantasztikusan érzékien csókol. Punciizgatós lovaglásba kezdett, ahol sikerült megint elmennie. Kész voltam,ilyen még nem történt velem, hogy ennyiszer jusson csúcsra partnerem közreműködésemmel. Oldalról folytattuk úgy hogy én térdelt, rendesen megdolgoztam, közben ment a csók. Időnk végéhez közeledtünk így beleült hátulról, de ez nem volt kényelmes ezért szemből kezdett vágtázni, nagyon keményen és sikerült neki még egyszer csúcsra jutni. 4-1. Utána részem volt egy kis kölcsönös franciában aminek a végén a melleire vertem a kukacot.
    A sorrend nem biztos, hogy jó de a végén, leizzadva, elfáradva feküdtünk egymás mellett. Ő gyengéden simogatott és csókolgatott. Pár perc relax után sikerült észhez térni.
    Kaptam frissítőt, majd fürdés öltözés, anyagiak rendezése és mentem utamra.
  • Elszámolás:

    Randi végén történt a telefonban mondott összeg a 1,5 órára és ez a helyszínen se változott
  • Összkép:

    Fantasztikus másfél órás randi volt. Ennél rövidebb randira nem szabad menni Enikőhöz. Az egész együttlét alatt a teljes barátnőfeeling, nyugalom érződött. Nem volt semmi aláfestő zene, különösebb hangulatfény, de mégis volt egy nyugalmat árasztó hangulata az egész randinak egy elegáns NŐvel.
    Aki a barátnőfeelinget és a nyugodt kikapcsolódást keresi egy elegáns NŐvel annak Enikő a tökéletes választás.
    Személyemben nyert magának egy visszajárós vendéget, mégha ritkán is visz arra utam.
Happy Massage