• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, gyorsan el is értem, amikor hívtam, ami reggel volt. Volt már, hogy meg volt beszélve máskor időpontunk, de az akkor nem jött össze, most volt olyan időpont, ami jó volt mindkettőnknek, így le is fixáltuk az időpontokat. Telefonon elmondta még a részleteket, amelyek a legutolsó telefonálásunk óta valamelyest változtak, így nem ártott.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, XI.ker . Fehérvári út sarka, egy benzinkúttal szemben, így ott van bőven ingyenes parkoló, illetve villamos is jár a környéken. GPS-el egyértelműen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakás és a ház is rendben volt, többen rendelnek az egyértelmű. A cipő levehető az ajtó után, én az egyik első szobában voltam, közel a fürdő, illetve a többi szoba is. A fürdő rendben volt, tiszta volt és volt elegendő mindenféle, fajta eszköz. Száraz törülközőt kaptam és nem volt kipacsálva mindenhol a víz. A szobában egy ágy, szobainas és szekrények, amelyeken bár vannak tükrök, de sajnos nem egészben, az még dobhatna az összahatáson.
  • Lány külseje:

    Dominika, mint a képeken, magas lány, szuper alakkal. Kacsú derék, homokóra alakkal, formás és pompás popsival, gyönyörűen formált feszes mellekkel, lapos hassal, szép lábakkal és szép arccal, kedves, hozzáállással és személyiséggel. Az egyik képen látható kék szettben és harisnyában fogadott, nagyon erotikus volt minden pillanat, ruhában és anélkül is.
  • Action:

    Dominika bekísért a szobába, kaptam törülközőt, a fürdés után meg a szobában találkoztunk. Röviden beszélgettünk, egymásra hangolódtunk, aztán már karjaimban is volt, simogattam puha bőrét, csókoltam száját, ami nyelv nélkül volt, de ettől függetlenül kellemes. Melegedtünk egymáshoz és kérte bontsam ki mellet, amit hezitálás nélkül meg is tettem és előkerültek gyönyörű formás keblei, tökéletesen tenyérbeillőek, szép formával, feszesen néztek vissza rám, így hát odavonzotta nem csak a tekintetem, de szájam is, így más több rész adódott ahol nyalakodtam és az idő elteltével ez még bővült. Először Dominika vett kezelésbe franciával, ami kellemes volt, kéz nélkül, jó technikával, élvezkedtem volna tovább is, de tudtam, hogy egyéb esetben rossz vége lenne. Miközben a szájában voltam engedte, hogy kicsit irányítsak én is, de csak mértékkel, de nem itt terveztem a véget, így kértem, hogy cseréljünk helyett. Levettem a kék tangáját és megkóstoltam finom és ápolt punciját. Kellemes hangokat hallottam, jó érzés volt számomra is és miután úgy éreztem továbbléphetünk folytattuk az utunkat szex felé, először ismét franciázott kicsit, majd miután visszakeményedtem, felrakta a gumit és jöhetett az első póz. Gyönyörű popsiját látva kutyussal indítottunk és hát nagyon jó látvány volt a karcsú dereka, csodásan ívelt feneke és izmos háta. Sajnos a tükörből nem lehetett plusz szögekből leskelődni, de így is szuper volt amit magam előtt láttam. Élvezkedtem ebben a pózban, de másra is vágytam így folytattuk szemből, lábakat fogtam és úgy iránytíottam, néha rádőltem és loptam pár csókot, nem is bírtam sokáig, így kértem lovagoljon meg, először fordítva rám ült és diktálta a tempót, nagyon jó érzés volt, de éreztem a végét , így kicsit pihentünk, hátrább húztam a rövid pihenő után, mert nem igazán tudtam pihenésre koncentrálni ilyen élmények közepette és miközben a kezével maga mögött támaszkodott és irányítottam kicsit, de éreztem, hogy itt a vég és egy kényelmesebb pózra vágytam, így ismét kutyus és ott lett vége az első körnek, a gumiba élveztem és lassan lenyugodtam benne.

    A szünetben beszélgettünk mindenféléről, szerintem jól kijöttünk egymással, de lassacskán fogyott az idő, így nekiveselkedtünk a második körnek.
    Hasonló koreográfiával mint az első körnél élvezkedtem, a jól bevált pózok közt választottam csak, de hát a kutyus a favorit és az fogott meg, főleg ilyen popsit látva, nem lehet kihagyni, így ebben a pózban tornáztunk egy kicsit hevesebben és ért is a vég, miközben ismételten a popsit simogatva, markolva nyugodtam le.

    A találkozónk után fürdés és még rövid beszélgetés, majd illedelemmel távozás.
  • Elszámolás:

    Az infláció megérkezett ahhoz képest, hogy korábban, pár hónapja mit beszéltünk, de ez most már igazándiból az átlag. Az elején raktam le a kis szekrényre, nem került szóba egyáltalán , se előtte, se utána. Mivel egyszerű pontosan adni, 1 papír darabot, így nem kell számolgatni órákig. Extrát nem vettem igénybe
  • Összkép:

    Dominika egy nagyon aranyos, és kedves lány, végig az igényeidet lesi, lehet vele egyszerűen beszélni és mindemellett, ami nem mellékes nagyon csinos is.
Happy Massage