• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését egy partner oldalon találtam meg. Találkozót megelőző nap hívtam, egyből felvette. Nagyon kedves hangja van, ahogy beszéltünk, többször is elkacagta magát. Akkor már tudtam, hogy jól választottam. Másnap reggel megerősítő sms-t küldtem kérésének megfelelőn. Nem sokára visszahívott, mert nem írta fel, hogy mennyi időre mennék. Így volt alkalmam még egy kicsit beszélgetni vele. Ezek után már nagyon vártam a délutáni találkozót.
  • Megközelítés:

    A ház nincs messze a Móricz Zs.-körtértől, ahogy a hirdetésében is van. Könnyed 5 - 8 perc séta. Cím alapján nem lehet eltéveszteni. Parkolni nem egyszerű a város ezen részén sem, de ott jártamkor voltak szabad helyek.
  • Helyszín:

    A lakás több szobából áll, mivel még ketten dolgoznak a lakásban. Ott jártamkor csak Lilien volt a helyszínen. A szoba átlagos kinézetű, nagy franciaággyal. Ez lehetne keményebb is, a puha matrac nem mindig jó. Néhány bútor volt a szobában, volt hely ahova le lehetett pakolni. Kis lámpák a hangulat világításnak, egy mobil klíma. Tiszta törülközőt kaptam, a fürdőszoba is tiszta volt, tusfürdőből volt választék.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve egy köntös volt rajta. Puszival üdvözölt, kedvesen mosolygott. Tényleg fiatal és annak is látszik. Mivel a telefonon már beszélgettünk egy kicsit, úgy láttam, hogy meg volt az összhang közöttünk. Végig beszélgettünk, míg el nem mentem zuhanyozni. Nagyon kellemes beszélgetőtárs. Visszatérve a szobába, már nem volt rajta semmi. Megcsodálhattam gyönyörű arányos fiatal testét, a szép nagy melleket.
  • Erotikus masszázs:

    Olajjal kente be a hátam, majd rám ült. Előre hátra mozgott és közben masszírozott, ahol ért. Kaptam cicis masszázst, majd a hátamra fordultam. Ugyanezt csinálta elölről is, miközben simogattam, ahol értem. Nem tanulta, érzésből csinálja. Nagyon jó érzés, ahogy hozzád simul fiatal testével.
  • Levezetés:

    A masszázs előtt végig simogattam, csókolgattam minden porcikáját. Finom kis puncija van, ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Befúrtam a fejem a csodálatos cicik közé, nem győztem élvezkedni. Ő is simogatott, csókolt, majd kezelésbe vette szerszámomat. Először kézzel, majd szájacskájával. Igyekezett minél jobban csinálni, hol mélytorkozott, hol a végét dolgozta meg. Közben fel-fel nézett szép szemeivel. Meg is lett az eredménye, szájába mentem el. Kis pihenés után jött a masszírozás, majd fordulás után addig masszírozta puncikájával az ezredest, míg újra be nem keményedtem. Egy kis kebelszex, majd szájmunka jött . Nagyon késséges szépség.
  • Elszámolás:

    A budai áraknak megfelelő az ár, pesti oldalon ezek a szolgáltatások olcsóbban is megkaphatóak. Az elszámolása korrekt volt, amit kértem megtette.
  • Összkép:

    Nagyon jó kis 1,5 órás program volt. Igyekszik, rád figyel, tényleg minden arról szól, hogy jól érezd magad. Nagyon kedves, értelmes lány.
Happy Massage