• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, ezen a helyszínen az operátorral kell egyezkedni az időpontot illetően, így olyan nem nagyon tud előfordulni, hogy nem veszik fel a telefont. Gördülékenyen ment az aznapi időpont egyeztetése.
  • Megközelítés:

    A sokak által már ismert helyszín jól megközelíthető hévvel, busszal, villamossal, de a parkolás sem megoldhatatlan, ha az ember vállal pár perc sétát. A telefonos operátor nagyon pontos instrukciókat ad a bejutásra vonatkozóan is.
  • Helyszín:

    A szalonban többen is rendelnek, de meg van oldva a véletlen, nem kívánt találkozások elkerülése. A fürdő forgalmas, de tisztán van tartva, bőséges tusfürdő választékkal. A szobában van klíma, ventilátor, masszázságy és kanapé is, meg tükör a falon megdöntve belógatva. A zuhanyzáshoz kapott törölköző sajnos eléggé műszálas, de a távozás előtti zuhanyzáshoz egy újat kaptam. A távozás előtti zuhanyzásra várnom kellett néhány percet a fürdőszoba foglaltsága miatt.
  • Lány külseje:

    Nos, a képek alapján könnyű felismerni, noha tartalmaznak némi korrekciót a közzétett fotók. A fényképek módosítására valószínűleg a néhány tetoválás eltüntetése miatt volt szükség, mert egyébként élőben is mosolygós, nagyon szép, magas és karcsú lány Szandi. Minimál ruházatban fogadott, amolyan étvágygerjesztőként. A tanga nem került le róla ottlétem alatt, de ennek okáról előzetesen tájékoztatást kaptam, így ez nem ért csalódásként, ennek tudatában foglaltam időpontot. Valódi hosszú és szép haja van, bár egyszer-kétszer megjegyezte, hogy zavarja a saját haja a feladata ellátásában. Különösen tetszettek a mellei.
  • Erotikus masszázs:

    Ez volt a második napirendi pontunk. Nagyon alaposan, szakszerűnek tűnően átmasszírozta a teljes testemet, tetőtől talpig. Ahogy már mások is megírták, ebbe a programpontba nem kerül sok erotikus elem, leginkább semennyi se, így az ember jobban tud koncentrálni a masszázsra, ami frissítő, de ugyanakkor élvezetes is volt. A hátam és vállam néhány problémásabb részét magától észrevette, külön foglalkozott vele, hosszabban elidőzve, ezért plusz dicséret jár. Tényleg nem tudnék ebben a részben semmi kifogásolhatót megemlíteni, nagyon jól ellazultam, valószínűleg emiatt is kevesebb volt a kommunikáció, mert csendben élveztem a masszázst. A gyúrás vége felé azért váltottunk néhány mondatot, abból kiderülhetett Szandi számára is, hogy nem a bunkóságom miatt hallgatok, hanem élvezem a tevékenységét. A masszázs eredményét a lépcsőn lefelé távozásomkor éreztem is, nagyon jót tett, ruganyosabban lépkedtem, mint érkezésem előtt.
  • Levezetés:

    A tisztálkodás után megbeszéltük, hogy keretes szerkezetű lesz a program, így az elején és a végén is kapok kényeztetést, ami a fenti okokból egyoldalú lehet. Az első kényeztetésre a magas masszázságyon került sor, kaptam hozzá fejpárnát, hogy jobban lássam a történéseket. Itt örültem volna előzményként némileg több ráhangoló mozdulatnak, pettingnek. De néma gyereknek hív a leve, mivel nem szóltam, így is jó volt, legközelebb inkább jelzem. A számomra optimálisnál talán több kézhasználattal történő franciát kaptam, ami egyébként kitűnő volt, intenzitását tekintve is. Többször kaptam ellenőrző pillantásokat, hogy meg tudjon győződni arról, hogy jól esik-e, amit csinál, közben én simogattam, ahol értem, a tükörben a fenekét csodálhattam. A változatos francia meghozta a gyümölcsét, ami a szájába került, de még kedvesen a szájában tartotta a szerszámomat, amíg le nem nyugodtam.
    A masszázs utáni rész a várva várt megfordulást javasló mondattal kezdődött, ezúttal több ráhangoló mozdulatot, simogatást és puszit kaptam. Ezúttal ugyan az ágyon kezdtünk, de áttelepedtünk a kanapéra, ahol előttem térdelt a végkifejletig. Így jobban nyílt lehetőségem a szép és formás mellei simogatására, amivel talán nem csak a saját élményemet emeltem magasabb szintre, úgy tűnt, hogy vendéglátómnak is tetszik. Ezúttal is a szájába élveztem, majd szépen letörölgetett, ahol kellett. Még kaptam lehetőséget egy záró tisztálkodásra, amelyre a fentiek szerint néhány percet várnom kellett. A várakozási idő nem volt kellemetlen, sem indokolatlanul hosszú, 1-2 perc nem a világ.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam át egy aprósággal, korrekt előzetes tájékoztatást kap az ember fia előzetesen, így ebből itt probléma nem adódhat. Ebben a szolgáltatáscsomagban minden benne van, ami itt elérhető, extra nincs.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, mindkét feladattípust profi módon végzi, kifejezetten jó masszázst kaptam, és a levezetések is nagyon jók voltak, bár legközelebb inkább előre elmondom, hogy milyen apró módosításnak örülnék ebben. Ha fogad, szívesen visszamegyek hozzá, és ehhez a szépsége és kedvessége is hozzájárul. Tényleg jó volt az az érzés, hogy maradéktalanul rám koncentrált végig.
Happy Massage