• NADETT

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en írtam neki, mint mindig. És mint mindig, most is kedves, gyors és rugalmas; Nadett hamar rákattintott az 'elfogadom az időpontot' gombra. Telón csak néha-néha beszélünk, leginkább a kapuban és akkor sem vitatkozunk sohasem... ;) Példás a kapcsolatfelvételünk minden téren.
  • Megközelítés:

    Én gyalogosan érkeztem, a közeli lakhelyem miatt. De Bkv a közelben (Gyöngyösi utca) és parkolóhelyet is ki lehet fogni némi szerencsével.
  • Helyszín:

    Marina parti kecó, emeletére lift visz fel, amikor is automatikusan a már jól ismert számozású ajtó elé érkezem, hirtelen. Belépek és a már jól ismert lágy fények, finom illatok fogadnak természetesen a már jól ismert vendéglátómon, a csini Nadetten kívül. Cipő le-és felvételhez egy puff nyújtja kényelmét, ami a kicsi L alakú előszoba sarkán foglalja el előkelő helyét. Szobánk pont a bejárattal szemben lévő nagyobb helyiség, amit túlnyomó részben egy franciaágy foglal el. Nagy méretű és egy picit keményebb, egyáltalán nem süppedős matraccal van ellátva, ami szerintem éppen az ilyen randevúkhoz van kitalálva. De tiszta lepedővel és egy kis törcsivel is leterítette Nadett és a kispárnákat is kulturáltan elrendezte rajta. Fullra leengedett redőnyön átszűrődő természetes fény, valamint halk zene szól az éjjeliszekrényen lévő mini hi-fi hangszóróiból. A szükséges kellékek az ágy mellé készítve, szemben pedig egy hatalmas tükörben követhetjük figyelemmel Nadi észbontó vonaglását az akciózásunk közben... Innen 3 lépésre találjuk a fürdőt, ahol en-bloc tisztaság, kád vízfogó plexivel, többféle férfi tusfürdővel, száraz kilépővel, csappal, szájvízzel és műanyag poharakkal. Ja és mindehhez puha, illatos törölközőt is kapok.
  • Lány külseje:

    Nadett messze az egyik legszexibb lány az oldalon. Ez nem vicc. Számtalan randin vagyunk már túl és mind a mai napig egy pillanat alatt levesz a lábamról a kecses, ámde mégis vadítóan stramm és sportos testalkata ami pont a kedvenc típusaim közé tartozik. Mint egy kis sexy, tetovált baba, úgy állt az ajtó mögött mosolyogva a falat tűsarkújában, ami aztán a hangos kopogásával jelezte nekem az utat be, a randifészkünkbe. És persze Nadett nagyon csinosan ringó popsija is, amit soha nem tudok megállni hogy ne markoljam meg már az ajtóban, az üdvözlő csókunk fülledt félhomályában. "Nagyon rossz vagy" mondja ő már ekkor felettébb kacéran mosolyogva, ami persze így is van. És türelmetlen is, bár tény és való, hogy a kőkemény, kerek és felejthetetlenül formás fenekét soha nem könnyű elengedni... De a kézbeillő és szuperül markolgatható hetyke cicijeit sem. Csípője gyönyörűen lágy ívelésétől egyből elalél a hozzá betérő, kalandorrá avanzsált egyszeri férfiember, amint rápillant párás tekintetével. Imádom a tetkóit és a szőke hajának illatos, rövid fürtjeit is, ahogy lágyan a szemébe ér... Szép és nőiesen kerek arcán pedig szinte mindvégig ott az a bizonyos naaagyon huncut mosoly, ami Nadi védjegye lett, csakúgy ahogy a fekete, vastag keretes dizájn-szemcsije is, ami ráadásul kölcsönöz neki egyfajta buja titkárnős külcsínyt is. Kedvenc kis parfümjét szintén imádom a kecses nyakáról lecsókolni és a feszes, ám mégis pihe-puha bőrű combjait pedig kedvemre simizni. Mindene illatos, igényes, ápolt és mindig nagyon szeret a kedvemben járni, na nem csak a megjelenésével, hanem egész egyszerűen mindennel... És ez persze mindig nagyon jól esik nekem.

    Ha elengeded a fantáziád, akkor a szemeid előtt egy pörgős, energikus, bolondos, jó humorú, az élet minden szépségét igazán élvezni tudó laza, dögös fiatal csajszit fogsz látni, aki mindezek tetejébe még igen intelligens és empatikus is... Igen, ő Nadett, akinek odaadására márpedig szavak nincsenek a szótáramban, szenvedély mutatója pedig mindig az egekben, ahányszor csak taliztunk és úgy egyáltalán... Ő valóban a tökéletes szerető szinonimája! Asszem nyugodt szívvel bízd rá magad! ;)
  • Action:

    Gyors fürdés után Nadett már hozza is be a hideg vizes kulacsát és az én vizemet is a szobába. Ezután felugrik az ágyra, hangerőpoti fel, majd szorosan egymáshoz simulunk térdelve és egymás nyakát átkarolva olyan nyelves csókolózásba kezdünk, hogy menten meg is borulunk és fekve smárolunk vadul és eszméletlenül szenvedélyesen tovább. Közben letoljuk a sexy fekete fogadórucit szokás szerint először csak derékig, ekkor ő máris felkínálja a cicijeit, amikre rá-rányalintok, csókolok, buja csókolózásunkat pillanatokra megszakítva. Majd ismét visszahajolok az ajkaira és a szöszi hajába markolva nyalunk egymás szájába, szívjuk, nyaljuk egymás ajkát, amit vérpezsdítő és hatalmasakat cuppanó igazi, forró nyelves csókok követnek. Szemüvege be is párásodott rendesen, leveszi és félredobja az ágy szélére. Ruciját is levesszük és a nyakát csókolgatom érzékien, amíg ő simogat mindenhol és a fenekembe markol. Átöleli a nyakam, erősen szorít magához kezével és a lábaival is, miközben én a nyaka alatt karolom őt át, bal kezemmel lágyan a hajába markolva... Teljesen összegabalyodunk... És így csókolózunk tovább teljesen önkontrollt vesztve, és már jönnek a sóhajok is, halkan, kéjesen, amiket ki-kiengedünk a lehunyt szemű buja csókjaink közül. "Imádlak" súgtam ekkor halkan a fülébe, egy pillanatra megállva és ismét csakúgy szorít magához kuncogva a kis huncut...

    Felkínálja a punciját is, aminek irányába lassan, de mégis szisztematikusan haladok. Ám a cickóitól baromi nehéz szabadulni, olyannyira, hogy közben azon gondolkoztam, hogy én márpedig tuti, hogy Nadett cicijeivel a kezemben és felizgult bimbóival a számban születtem! :)) Sporty pocijának simije és végigcsókolgatása után a kedvenc rózsaszínű, illatos puncimat kezdem lágyan és célirányosan kényeztetni. Ő csukott szemmel halkan sóhajtozva kéjeleg a játékos nyelvemmel az egyre nedvesebb cunijában, míg a melleire már együtt markolunk rá két kézzel. Csípőjét meg-megemeli és a testének ívbe feszülése is jelzi, hogy igen közel járunk az orgazmusához. Ami nem is várat sokáig magára; nagyot homorít, megremeg és már szorítja is halkan nyögdécselve fejemet a combjai közé, majd az arcomba, orromra dörzsöli jó hosszan a csupa nedv punciját. A végén pedig a combjaira, szeméremdombjára és a kis kezére is rányalok, csókolok, így vezetve le a gyönyörhullámait. "Hmmm... mocsok vagy, azt tudod..." mondta kéjesen kuncogva még mindig lehunyt szemekkel és fel-le húzza nuniját a kinyújtott nyelvemen, arcomon.... Egy kis nyelves csókokkal tarkított pihegés után cserélünk és ő veszi kezelésbe a cerkám.

    Amire a sivatagi kánikula egy picit rányomta a bélyegét, de ezt kreatívan áthidaljuk. Lábaim közé helyezkedik és ügyesen szopni kezdi a farkam, a heréket sem kihagyva a nyálas cumizásából; teljeskörűen ápolgatja a farkamat a puha ajkaival. Végigcsókolja a tövétől egészen a makkig, majd egy picit kezével is besegít. Mindent megtesz az erekciómért, de tényleg, mindketten nagyon akarjuk... Mosolyogva rám ül, puncijával megsimizi a merevedő brém, ekkor a kezével hátranyúl, rámarkol, gyengéden a popsijához simítja és egy kis egymás szemébe nézős "kamudugással" meg is keményíti az ékszert. Elengedi, óvszert pattintunk rá és most már nem csak imitáljuk, hanem finoman magába ereszt és tempós dugásba csapunk. Egyre vadabbul csókolózva, sóhajtozva, ágyat, falat döngetve, míg én a cicijeit markolászom ezerrel. Aztán a popsijára két kézzel ráfogva én tempózom meg hosszan és jó alaposan a kellemesen szűk cunit. Nem is jutottunk most más pózig, hanem egy gyors szétcsati jön, gumi le és némi kézi rásegítés után végigspriccelem partnernőm izgató felsőtestét... Mindig fenségesen mutat a sok sperma Nadett cicijén és pociján, amit huncut mosolyokkal nyugtáz.

    Néhány ív papírtörlő a kézbe, megtörölgetem őt és magamat is, majd néhány korty hideg víz után összebújunk az ágyon. Egymás izzadtságában, átkarolva csókolózunk kb fél órán keresztül megállás nélkül. Imádunk csókolózni, eszméletvesztésig, végtelen hosszan, nyelvesen, érzékien és mégis tűzforrón, összeölelkezve és bárhogyan... Aztán kiskifli-nagykiflibe bújik hozzám jó szorosan Nadi, fejét kissé oldalra fordítja, és nyakam átkarolva húz ismét csókra magához. Lábával az én lábam simogatja közben, másik kezével pedig a karom cirógatja, simizgeti. Simogatásokkal, halk csendes becéző szavakkal, hosszú-hosszú forró és mézédes csókokkal fonódunk össze, miközben én az arcát, punciját simogatom lágyan. Azt hiszem, hogy ettől jobb levezetése nincs is egy randinak... Fantasztikus lány vagy, Nadett! Ám végül még gondoltam kedveskedem a cunijának is egy picit, amit ő még egy kéjes és combok közé szorulós elröppenéssel jutalmazott meg, nagy örömömre. A harmadikra sajna már nem jutott idő, ugyanis nem kicsit megcsalt az időérzékünk... Arra eszméltünk, hogy már igencsak túlléptük a másfél óránkat, ezért már csak egy gyors zuhanyra és egy öltözésre maradt időm. Ő persze egyáltalán nem sürget és a szokásos jó hangulatú poénkodás közben emelem meg őt az ajtóban combjánál fogva. Így csattannak el a búcsúcsókok, nagy nevetés és egy "De hülye vagy" után már húzok is le a lépcsőn, mint egy láthatatlan kéj-huszár...
  • Elszámolás:

    Rendkívül korrekt. A budapesti átlagnak megfelelő rózsacsokrot tettem, most kivételesen a randi végén a szoba komódjára. 1000%-osan megérte.
  • Összkép:

    Ismét egy pazar randim volt Nadettel, aminek igazán örültem! Az ajánlásom egyértelmű. Nagyon köszi mindent Nadett és megígérem neked, hogy legközelebb én is sexy-pózban könyökölve foglak várni az ágyon, mire visszalibbensz a szobába. Mivel jól tudom, hogy ez a vágyad...... ;))
    A kis mocsok visszajárósod:
    milkyAttis
Happy Massage