• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Dórit szombat délelôtt. Láttam, hogy telefonnál van és felveszi. Hívtam, azonnal felvette. Délutánra kértem idôpontot. Mivel egyszer már voltam nála, szerettem volna 1,5 ôrára menni, de sajnos aznapra már nem tudott csak egy órára invitálni. Részemrôl rendben volt, lefixáltuk az idôpontot ripsz ropsz.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, egy közeli utcában álltam meg. Könnyen lehet találni parkolót 5 percre a háztól. Cím egyértelmû.
  • Helyszín:

    Régebbi ház, de teljesen rendben van a lépcsôház, lift stb.
    A lakàs ugyan úgy rendben van, igényes hölgyek dolgoznak a lakásban. Rend tisztaság mindenhol. Fürdô tiszta, sok féle tusfürdô, szájvíz, van minden ami kell. Fürdéshez kaptam tiszta törülközôt, papucsot. Kényelmes sarokkádban lehet tusolni. A szóba is rendben volt, picike tele kis mécsesekkel, félhomály, hangulatos tiszta. Van egy kanapé, egy matrac egy szekrény és egy komód benne.
  • Lány külseje:

    Képeknek abszolút megfelel, helyes, arc, csinos, sexy alacsony telt hölgy. Feszes test, szép barna bôr, kellemesen gömbölyû ott ahol kell. Nekem tetszett. Egy kis Fekete egyberészes ruhába fogadott, amibôl gyorsan könnyen ki lehet bújni. 🙂
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után pár szót beszélgettünk az aktuális Covid helyzetrôl, kivel mi történt utóbbi idôkben, majd leheveredtem hasra a matracra. Dóri masszázsa símogatós, lágy, relaxáló. Nem gyúr nem dögönyöz, ropogtat. Kellemes felvezetés a levezetéshez. Lábtól indul, halad felfelé, combok hát, váll, kár... Közben finoman elkalandoznak ujjai a lábak közzé... Vége felé már kemény szép nagy cicijével is maszírozza, símogatja a feneket, hátat...majd ismét alámnyúlt picit simizni a nemesebbik részemet...ez kellemes volt, picit meg is emeltem a csípômet, jelezvén, hogy élvezem amit csinál, ezt észre vette és pár percig elidôzve cirógatot. Majd fordulásra kért.
  • Levezetés:

    Kicsit megmaszírozott elôrôl is, majd elkezdett kellemesen, lassan kézzel, majd kis idô múlva ajkaival is finoman kényeztetni. Mivel mondtam Dórinak, hogy múltkor viszonylag hamar elsültem mert nagyon felizgatott ajkaival, ezért nagyon lassan, óvatosan, kényeztetett, hogy minél tovább élvezhessem. Egy extra kívánságom volt a végét illetôen, amiben abszolút partner volt Dóri. Szerettem volna ha állva kényeztet ô pedig elôttem térdel. Nekem így mind látványilag, mind orgazmus szempontjából jobb, erôsebb orgazmusom van. Nagyon erotikus látvány volt, ahogy Dóri elôttem térdelve finoman lágyan kényeztetett, a vége felé egy gyorsabb tempóra kapcsolt és már nem bírtam tovább, jeleztem hogy jövök és gyorsan kivettem az ajkai közül a farkam, nem akartam ajkai közzé élvezni, féltem hogy túl erôs lesz orgazmusom így gyorsan gyönyörû melleire irányítottam, de nem voltam elég gyors mert picit az arcára, nyakára is ment. 4-5 kilövelés számoltam, majd még egy picit visszahelyeztem forró ajkai közzé lenyugodni...Dóri a végén meg is jegyezte, hogy szép kis mennyiség volt. Nos... Ez részben az ô érdeme, válaszoltam. 🙂 Szépet alakítottunk ismét. Nagyon finom kis órát töltötünk el. A végén lehetôségem volt ismét lefürödni.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, lényegében, normál keretek között minden az alapban van. Nagyon korrekt. Elôre kitettem a megbeszélt órás ajándékot a kis asztalkára borítékba csomagolva.
  • Összkép:

    Dóri határozott, kellemes személyiség, megbízható masszôz, jól éreztem magam ismét társaságában. Amiért mentem hozzá azt maradéktalanul megkaptam. Új élményekkel, feszültség mentesítve hagytam el a helyszínt két búcsú puszival megköszönve kedvességét. Dórit szívesen ajánlom azoknak akik, az erotikát elôrébb helyezik a szétszedôs/összerakós masszázsnál. Köszi Dóri! 🙂
Happy Massage