• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebben beszéltem vele telefonon, de akkor nem úgy hozta a sors, de most újra hívtam. Sok kérdésem nem is volt, láttam a bővebb infót, az adatlapot, így már csak egy időt egyeztettem. Ez flottul ment durván egy órán belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, nincs messze Újpest központtól. A cím egyértelmű, parkolás könnyű és ingyenes. Tömegközlekedés talán busszal lehet, de párszáz méterre van a központ, és onnan már jár a metro.
  • Helyszín:

    Rendben tartott panellakás. Belépéskor kis előtérbe lép az ember, onnan jobbra van a tiszta fürdő, benne szájvíz, pár féle tusfürdő, és kádban lehet zuhanyozni, simán jó. Egy kis étkező vagy hallszerűségből nyílik a masszázsszoba. Itt az előtérben dobtam le a ruháimat, ami fura volt, dehát végeredményben mindegy. A szobában egy matracon lehet feküdni, így kényelmesebb a kezelés. A lakás klimatizált, így hála az égieknek normál volt a hőmérséklet. A zeneválasztás érdekes volt, valamilyen rap vagy hiphop szerűség ment végig, nem kimonodttan relax zene, annyi baj legyen.
  • Lány külseje:

    Hanna arcképpel hirdet, így nagy meglepetés nem éri az embert. Karcsú, sportos, rendben van. Érkezésemkor még volt rajta némi kis semmi ruha, de mire kiértem a fürdőből és bementem a szobába ez hamar lekerült, maga a masszázs alatt is már végig csupaszon volt.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor felhívtam úgy voltam vele, hogy egy kellemes masszázs után majd az erotikában teljesedünk ki. Aztán számomra is kiderült, hogy a masszázs bizony erőssége. Éppen a hátam makacskodott, és a kezelés gyakorlatilag szinte végig a hátamra is fókuszált. A masszázs jó volt, sokszor éreztem hogy fáj, de ez velejárója a kezelésnek, igaz, néha már menekülőre fogtam volna, de ő persze nem hagyta magát. Nem néztem az órát, de szerintem olyan 40 percet legalább eltöltött vele. Mikor közel kerültünk a végéhez, akkor kértem, hogy az egyik tricepszemet is nézze meg, mert fáhj a könyököm. Itt még kaptam egy érdekes kezelést egy elektromos tollszerűséggel, (ilyenben még nem volt részem) ami tényleg segített, jobb lett tőle a karom. Ezután szólt hogy fordulhatok.
  • Levezetés:

    Fordulás után lábaimhoz telepedett, és elkezdett kézzel játszani velem, nem is volt nehéz dolga, elég hamar hadrendbe álltam. Próbáltam felülni, hogy hátha átmentem a szimpátia rostáján, és én is csókolhatom, de egy szájrapuszi után kérte hogy inkább feküdjek hanyatt, és hagyjam kibontakozni. Így hanyatt dőltem, ő pedig frnaciázni kezdett nekem, míg én punviját simogattam. Nem is tudok erről sokkal többet írni, mivel érezetm is pár percen belül hogy jövök, ő pedig kézi üzemmódba váltott, és befejeztük a programot.
    Ezt követően irány a fürdő, letusoltam, felöltöztem, és balra el.
  • Elszámolás:

    Az elején kitettem a kerekített összeget, nem akartam ezzel a végén variálni. Extrákról nem tudok, plusz költség nem merült fel.
  • Összkép:

    Hanna egy jó masszőz, a masszázs miatt érdemes felkeresni.
Happy Massage