• Dóri(20)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam amikor zölden villogott a hirdetése, tömören, de kedvesen közölte a tudnivalókat. Másnapra kértem időpontot, mondta, hogy nem szokott, hívjam másnap, reggel nyolctól lehet. Másnap hívtam, gyorsan megegyeztünk az időpontban.
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakó"kisváros", villamosmegálló a közelben, parkoló a benzinkútnál. A megadott címen két bejárat van, a kerítéses a nyerő. Hívtam, SMS-ben kaptam a kapukódot amit többször kell használni, A lakásba jutás lift nélkül is megoldható, lustáknak van felvonó.
  • Helyszín:

    Lakás kicsi, régebben úgy mondták, hogy garzon, előnye, hogy senki mással nem találkozol. Fürdöben zuhanykabin, két tusafürdővel, az egyik asszem női. Nem azt választottam. Szájvíz poharakkal. A tetthelyen francia ágy, egy magasabb /bár/szék a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Bájos arcú, mosolygós fiatal lány, a képek alapján kicsit magasabbnak gondoltam. Haja sötétebb, mint a a képeken, vékonyabb is, mint ahogy a képek visszaadják. A didkói fenomenálisak!! Dizájnra, tapintásra egyaránt.Csípöjén, hasán. combján tetkók. Kérdeztem, hogy ilyen szép testet miért kell összefirkáni. Azért, hogy még szebb legyen. Ebben nem értettünk egyet. Bóre a tetkókat leszámítva hibátlan. A fogszabályzó valahogy nála nem, zavaró, valahgy illik az összképbe.
  • Action:

    Telefon, kapukód ahogy kell, az klasszikus ajtó mögötti fogadtatás. Fekete fehérnemüben fogadott, már látszott, hogy szép lesz a "történet". Kaptam vizet, törülközőt, mielőtt elhúztam zuhanyozni kértem, hogy vegyen fel harisnyát, ezt a telefonos egyeztetésel elfelejtettem említeni. Amíg tisztálkodtam a képeken látható, vagy ahhoz hasonló ruhadarabot vette fel. Tökéletes összhang. Amikor visszatértem a fürdőből az ágy melett állt, úgy tűnt kicsit zavarban volt. Hozzáléptem, simogattam, óvatos szájrapuszik, amik később átmentek igazi nyelves smaciba. Még sohasem csókolóztam fogszabályzós lánnyal, egyáltalán nem volt zavaró., később a frtanciaóránál sem. Simogattuk egymást, némi segítséggel lekerült a cicifix. Valahogy az ágyra keveredtünk, ö simogatot tmindenhol, én föleg a harisnyán keresztül a lényeget, közben szájjal "simogattam" a mellbimbóit. Kis idö elteltével karcolták volna az üveget. Valahogy lekerült róla a harisnya. Ó meg rábukott a lényegre. Barátnős, tinis szopás, de még van hova fejlődjön. Közben nyaltam, tapisztam a csodálatos melleit, majd délnek vettenňm az irányt. A bugyi húsos, szűk, húsos puncit takart, örőm volt nyalni, ujjazni. Szépen nedvesedett, de orgazmust nem sikerült nála elérni, ezért kértem, hogy újra Ő franciázzon. Egész kellemes, de semmi különös, gumit kértem, kaptam. A gumi rózsaszín, ipari minöség. Beleüllt a jóba, kellemes ügetés, de sajnos az ipari védelem megtette "jótékony" hatását- Gumi le, újabb francialecke. Megdolgozott rendesen, de bekeményedtem. Újraguimizás után bepucsított, hátúlról támadtam, semmi finomkodás, így lett végem. Mivel nagyon szűk, kicsit gyorsabban, mint terveztem, de hatalmasat élveztem. Tisztogatás, beszélgetés, pusz, tipli.
  • Elszámolás:

    Adatlapján látható egy óra egy papír megoldás. Mondta, hogy első látogatáskor előre szokta, nem volt kofogásom. Nagyon megérte.
  • Összkép:

    Odaadó teremtés, a melleit leszámítva nem tudnék kiemelni semmit, de nagyon összňallt az egész. Sosen dupláztam még szolgáltató lánynál, most valöszinűleg visszamegyek.
Happy Massage