• BARBI

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Mivel kommunikáció terén konzervatív vagyok, így telefonon hívtam fel a beszamolok.com honlapján megadott számon, amit gyors időpontegyeztetés követett. Ő vette fel a telefont személyesen, elmondása szerint nincs diszépcserszolgálat náluk. Már az első néhány mondatából kitűnt közvetlensége, és az, hogy nem játssza meg magát, minden fontos tudnivalót a maga természetességében közölt velem, sőt a kérdéseim egy részét fel sem kellett tennem, mert kitalálta azokat és magától meg is válaszolta (nyilván sokan érdeklődnek nála, és kialakult egyfajta rutinja az ismétlődő kérdésekben). A beszélgetésünk végén megállapodtunk az időpontban és teljesen egyértelműen elmondta a helyszínt is. Nagyjából két órával a telefonhívásom után már találkoztunk. Azt mondta, nem mindig megy ez ilyen könnyen, de nekem szerencsém volt.
 • Megközelítés:

  A lakás a Váci utcáról nyíló kis utcában, a "belváros belvárosában" van, abszolút könnyen megközelíthető BKV-val is akár a Deák Ferenc térről, akár a Ferenciek teréről. Én a Ferenciek teréről sétáltam be, kevesebb mint öt perc alatt odaértem. Barbi mondta. hogy a közvetlen köztelükben van egy parkolóház, illetve az ő házuk aljában is lehet parkolni, egyszer majd lehet, hogy kipróbálom az autós megközelítésüket is. Mivel Barbi tökéletesen világosan adta meg a címet, így egyértelmű volt, hova kell mennem, és könnyen megtaláltam a házat. Amikor odaértem és rácsörögtem, már engedett is be a kapun. A lakás a félemeleten van, lusták kedvéért megemlítem, hogy van lift is, na de odáig eljutni saját lábon sem egy nagy művészet, én is gyalog caplattam fel a félemeletre.
 • Helyszín:

  A lakás kifogástalan állapotban van, összesen három szoba és egy nappali található benne, mi az egyik szobában bújtunk el, hogy áldozzunk az erotikus masszázs oltárán. Másik két lánnyal dolgozik, de semmi nem hallatszott át tőlük, igazából csak Barbitól tudtam meg, hogy van két kolléganője. A fürdőszoba teljesen tiszta, látszik, hogy karban tartják és minden vendég után kitakarítják. Tusolójuk van, egy regiment tusfürdővel, egy elit hotelben sem hiszem, hogy sokkal nagyobb választék van ezen a téren A törülköző frissen mosott, illatos volt, és szájvizet, sőt dezodort is tudtam használni. A szobában kislámpa világított, de amikor mondtam Barbinak, hogy szeretném még jobban látni csodálatos alakját, azonnal teljesítette kívánságomat és feljebb húzta a redőnyt. Így aztán még nagyobb volt a káprázat, már csak ezért is érdemes volt elmennem Hozzá. Barbi franciaágyon masszíroz, ami igazán kényelmes, én egyébként is jobban szeretem, mint a masszázspadot, ami túlságosan nagy távolságot jelent masszírozó és masszírozott között. Úgyhogy ez is a lehető legjobb választásnak bizonyult az én szemszögemből.
 • Lány külseje:

  Barbi megjelenése az én fogalmaim szerint a csillagos ötös kategóriájába esik. Csodálatos, igéző zöld szemei vannak, el lehet veszni bennük, nagyon vissza kellett fognom magam, hogy nehogy elragadtassam magam már rögtön az elején. Az arckitakarás tehát pusztán a diszkréció miatt van, miután megláttam Barbi arcát, teljesen a hatása alá kerültem. Számomra az arc az egyik legfontosabb, és ő nekem bejött, ahogy a szemei is, hiszen tudjuk, a szem a lélek tükre, így nyugodtan mondhatom, hogy még a legnagyobb elvárásokkal érkező vendégnek sem lehet oka panaszra. Mosolyogva beszéltük meg az elején a részleteket, a szemem pedig az arcáról időnként rátévedt a combjaira és a hasára is (ez utóbbi a másik gyengém, és ez is abszolút rendben volt Barbinál). Fehérneműben fogadott, én imádom a magassarkúakat, így még a telefonban kértem, hogy vegyen fel azt, amit szintén teljesített. Még egy kicsit karcsúbbnak is láttam, mint ami a képeken a benyomásom volt róla. Az illata pedig szintén nagyon kívánatos volt, ez még dobott egyet a hangulatomon.
 • Erotikus masszázs:

  Barbi az egy óra alatt, amit eltöltöttem nála, nagy hangsúlyt fektetett a masszázs szakszerűségére is. Az első félórában lágyan szóló zene (ami pendrive-ról ment) mellett először hasra fektetett és átgyúrt, amennyire az időnk engedte, tetőtől talpig. Mondta is, hogy ha hosszabb időre mentem volna Hozzá, akkor ezt még elmélyültebben tudta volna csinálni. Mivel ülőmunkát végzek és eléggé hanyag a testtartásom, hasznosnak tartottam, hogy ezt sem hagyjuk ki, a vállaim és a hátizmaim meg is érezték a jótékony hatású masszázsát, de még a vádlijaimat is jól átgyúrta. Azért már itt is kacérkodott egy kicsit és be-benyúlt a hajlataimba, megfogva a zacskómat és elindítva minket az erotika egyre gyorsabban forgó örvényébe. Kisvártatva kérte, hogy forduljak meg, de annak tudatában, hogy mi fog következni, már meredező pénisszel örvendeztettem meg vendéglátómat, amit ő széles mosollyal fogadott. Nem is hagyta annyiban, szépen lassan elkezdte bűvölni, de aztán megszakítva ezt a folyamatot, hogy nehogy túl gyorsan elmenjek, inkább rámfeküdt és a klasszikus csúszkamasszázs elemeit is bemutatta rajtam, mindezt persze a kellő olajozottság után. Már itt is elmehettem volna, de rutinosan visszafogtam magam, és ő is látta, hogy nem szabad túlfeszítenie a húrt, így inkább lassítottunk. A masszázsa tehát elsőrangú volt, elvarázsolt, és jól esett, ahogy leste minden szavamat, és lényegében mindenben tudott alkalmazkodni hozzám. Persze nekem nem voltak teljesíthetetlen kívánságaim, mindössze szerettem volna magam jól érezni egy igazán csinos és kedves hölgy közvetlen közelében, ami sikerült is. A masszázsnak meglett az eredménye, kellemes felfrissülést éreztem (és még most is érzek) a tagjaimban, ami Barbinak köszönhető. Egyébként közben is kommunikatív, van humora, de ami a legfontosabb, az az, hogy nagyon segítőkész és mindenben empatikus. Nagyon jó érzés volt ott lenni a karjaiban.
 • Levezetés:

  Nagyon kíváncsi voltam arra, hogy egy ilyen csinos hölgy hogyan bánik a hímtagommal, ezért kértem, hogy először a kezével végezze el rajtam a műveletet, aztán jöhet a szája. Eleinte szép lassan és óvatosan fogta és húzta a szerszámomon a bőrt, vigyáznia is kellett, mert nagyon fel voltam spannolva. Tudott úgy izgatni, hogy nem sültem el egyből, és ez a magam részéről óriási eredmény, amit Barbi szaktudásának köszönhetek. Folyamatosan olyan magas szintű izgalmi állapotban tartott, hogy azt hittem, jó pár percig tartó orgazmusom van, de ekkor még nem lőttünk túl a célon, és csak a csúcspont közelében lebegtem. Ekkor már nemigen tudtam, hogy hol vagyok, valahol az evilág és a mennyország között voltam félúton. Előzetes megbeszélésünknek megfelelően ezután óvszeres franciába bonyolódtunk, ő itt is a helyzet magaslatán állt, végig a szemembe nézett, és mikor kértem, halkan nyögdécselt is egy kicsit. Erre megjött a kedvem nekem is ahhoz, hogy őt kényeztessem, és mivel Barbi megengedte, először óvatosan, majd egyre magasabb csapásszámokkal elkezdtem nyalni a csiklóját. Óriási élvezettel vettem tudomásul, hogy ez neki is nagyon jól esik, sóhajtozott, megemelte a csípőjét és biztatott, hogy még tovább csináljam, és amikor már nem volt számára visszaút, többször hatalmasat rángott, amiből arra következtettem, hogy ő hamarabb célhoz ért, mint én, amit egyáltalán nem bántam, sőt örültem, hogy ilyen hatással tudok lenni egy bombanőre. Hagytam is egy kicsit lenyugodni, de Barbiban dolgozott a kötelességtudat, és ott folytatta rajtam a gyakorlatozást, ahol nyalakodásom előtt abbahagyta. Nem kellett sokáig élesztgetnie bennem az alvó oroszlánt, megint kőkeményen álltam, és már tudtam, hogy most én jövök, illetve én lövök. Nem aprózta el, mert most már én is dűlőre szerettem volna vinni a dolgot, még egyszer-kétszer a szájával is a csúcs közelségébe vitt, aztán a harmadik alkalommal kértem, hogy ezt már ne fokozzuk tovább. Ahogy szóltam neki, hogy közelít az orgazmusom, az előre megbeszéltek szerint lekapta gyorsan a védőfelszerelést rólam, és hatalmas, mennydörgésszerű kiáltások közepette beteljesült az együttlétünk a részemről is, a fehér kis csöppecskék a formás mellein landoltak. Kifejezetten jól állt neki, ugyanis szolibarna bőre van, és az ezzel kontrasztban lévő hófehér ejakulátum akár egy Kandinszkij-képre is emlékeztethetett, de egyébként is szép látvány volt számomra. Egy kicsit még gyönyörködtem benne, aztán még mielőtt mindent összekentünk volna vele, szépen közösen letörölgettük. A részemről ez nem volt túl nagy önfeláldozás, hiszen addig is tapinthattam, érezhettem csodálatos melleit. Miután mindketten letusoltunk, még ittunk egy pohár ásványvizet.
 • Elszámolás:

  A honorárium kifizetése a végére maradt, nekem ez sokkal szimpatikusabb, mint az, amikor előre elkérik a pénzt. Teljesen átlagos árakon dolgozik Barbi, vannak nála sokkal drágábbak is (de csak kizárólag anyagilag :)). Ár-érték arányban azt kell mondanom, hogy eddig Vele jártam a legjobban (igaz, nem járok minden héten lányokhoz). Valahogy a pénzt is olyan természetességgel tette el, mintha a boltban vásároltam volna egy kiló kenyeret, egyáltalán nem volt tolakodó, és nem éreztem zavarónak az anyagiak rendezését. Az én elképzeléseimet extrák nélkül is maximálisan beteljesítette, így erről nem is ejtettünk szót.
 • Összkép:

  Összességében véve nagyon örülök, hogy elmentem Barbihoz, és annak is, hogy hagytam magam elkényeztetni általa. Mindent hatalmas beleéléssel csinál, látszott rajta, hogy igyekezett a kedvemben járni, és leste a gondolatomat. Jó érzés volt nála lenni, végre egyszer úgy kikapcsolódni, hogy éreztem, maximálisan törődnek velem. Igézően hatott rám a személyisége, a közvetlensége, és az, hogy nem hordta fenn az orrát. Szerénysége és emberi kisugárzása mellett persze a legfőbb erénye a csinossága volt, még egy fél nappal a történtek után sem tudom kivonni magam a hatása alól, és biztos vagyok benne, hogy nemcsak a hétvégémet aranyozta be, hanem a következő napjaimat is. Tipikusan olyan élménnyel lettem gazdagabb, amit majd az öregek napközi otthonában is dicsekedve fogok emlegetni.
Happy Massage