• Amira018

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Péntek este elhatároztam, hogy meglátogatok valakit, Amirára esett a választásom. Másfél órával a tervezett randi előtt próbáltam hívni, de nem értem el, ezért 8 után újra hívtam, akkor fel is vette. Megbeszéltük a lényeges infókat, és 9-re a randit is.
    A helyszínen hívtam a további instrukciókért. Simán ment a bejutás is.
  • Megközelítés:

    Kicsit furfangos a hely, mert a gps egy másik épülethez visz, de Amira útba igazított, kb 150m-t arrébb sétáltam és a megfelelő kapu előtt találtam magam.
    Tömegközlekedést nem néztem, de szerintem buszok járnak a közelben.
  • Helyszín:

    Viszonylag új lakás, nem lehet benne nagyon hibát találni. A fürdőben tusfürdőt picit nehezen tudtam választani, de lett aztán megfelelő, úgyhogy ez is rendben. A ruháimat is ott raktam le.
    Szobában van egy bazinagy franciaágy, másra nincs is szükség :-)
  • Lány külseje:

    Amira külsejéről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, mert nekem gyengéim a vékony, pici lányok. Ebben ő nagyon magas színvonalat képvisel számomra.
    Aranyos, mosolygós, törékeny, vékony, de ahol kell, ott nagyon is formás. Kézbe illő ikrek, és falatnyi, de kerek és kemény popó. Amikor csak volt rá lehetőségem, utóbbin pihentettem a kezeimet.
  • Action:

    Egy órára mentem, és a fürdés után bementünk a szobába, próbáltam megölelfetni picit és csókot lopni. Éreztem, hogy egy picit izgul, ezért egy lépés hátra és beszélgetni kezdtünk. Kicsit ezen meglepődtem, mert ez inkább fordítva szokott lenni, de itt leesett, hogy a hírdetésébe is bele volt írva, hogy kezdő tini.
    Kicsit oldottuk a hangulatot, aztán újra átöleltem, már kezdett alakulni a helyzet. Megszabadítottam a melltartójától, hogy az ikreket is szemügyre vehessem, aztán az ágyba invitáltam, hogy inkább ott folytassuk a randit.
    Én kezdtem franciázni. Mivel csók nem lehetett (gondolom ez szimpátia alapján megy), a nyakától indultam lefelé, és viszonylag határozottan eljutottam kelyhéhez, amit hossza faltam, közben az ujjammal segítettem. Amikor már éreztem, hogy nedvesedik, cserét kértem. Felállította kiskockát, majd gumit húztunk és úgy franciázott. Kezdő létére nem is csinálta rosszul. Bár egy picit monoton volt, de így is nagyon izgató. Egy ponton kértem, hogy lovagoljon meg, így kezdtük az aktust. Előbb szép lassan ráereszkedett, kellett egy kis idő, míg kelyhe felvette kiskocka formáját, aztán hozzám bújt és úgy kezdtem alulról tempót diktálni. Kutyusba folytattuk, ami hihetetlen jó látványt is nyújtott, de még egy misszionáriust mindenképp szerettem volna, ezért mielőtt végem lett, kértem is a cserét. Majd a gyerkőcök a gumi fogságában végezték. Pici beszélgetés, aztán felöltöztem és balra el. Fürdés már órán túl lett volna, ezért azt skippeltem.
  • Elszámolás:

    Régi pesti átlag, a végén tettem le a megfelelő bankjegyet a mosógép tetejére.
  • Összkép:

    Érződik rajta a kezdő mivoltja, de az adottságai megvannak a fullextrás kiszolgáláshoz, a technikákat pedig idővel megtanulja. Csak arra kérek mindenkit, hogy vigyázzon rá, mert a formás popóját még szeretném párszor a kezeimben tartani ;-)
Happy Massage