• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-n és telefonon egyeztettünk. A telefont nem ő kezelte, de minden gördülékenyen és simán ment.
  • Megközelítés:

    BKV-val 3-s metro körülbelül 10 percnyire rak le a helyszíntől. Könnyű odatalálni, Marina part eleje. Autóval mentem, eddigi tapasztalataim alapján mindég lehetett 50 m távolságon belül parkolóhelyet találni.
  • Helyszín:

    Tiszta új építésű lakás. Fürdőben rengeteg tusfürdőből lehet választani, szájvíz is volt bőven. A szobában szobainas várja a ruhák letételét.
  • Lány külseje:

    Nadett alacsony, gazella testű szépség. Lábai formásak, izmosak, talpai, vádliai csókolgatásra termettek. Feneke formás markolnivaló. Pocija hibátlan feszes, jól álnnak neki a kicsi de rendkívül érzékeny cicik. Arca nagyon bejön nekem. Leginkább a huncut szemei és a fenomenális ajkai. Csókolózásra, az élvezetek habzsolására termettek. A bomba külső mellé mindent elsöprő kisugárzás és szexuális felfűtöttség társul.
  • Action:

    Belépésem után máris a nyakamba ugrik és szenvedélyesen megcsókoljuk egymást. Gyorsan beevickélünk a szobába ahol vizuális és fizikális inzultálásom már vetkőzés közben bőven megkezdődik. Fürdés után az ágyon esünk egymásnak. Csókolom és taperolom ahol érem, nqa határok tiszteletben tartásával Nadettal igazán elengedheti magát az ember. Úgy viselkedünk, mintha most tértem volna haza az iraki misszióból és egy éve nem értünk máshoz, de magunkhoz sem :D. Miután nyelvemmel és számmal minden porcikáját bebarangoltam és minden alkalmat megragadtam egy heves csókváltásra, megérkeztem puncijához, ahol már Nadettem húzza bele a fejem követelőzve, hogy elég a játékból. Nem is kerteltem tovább, belevetettem magam az egyik legfinomabb punciba, ami létezik. Őt és magamat sem kímélve hajszoltam Nadettet a csúcs felé. Időnként ilyenkor is átveszi az irányítást és konkrétan megerőszakolja az ember száját! Együtt vadásszuk az örömét, ami hamarosan el is jön. Nem hagyom abba, hiába kacag, vonaglik, védekezik, még perceken át temetkezem nedveibe a számmal. Felmegyek egy újabb hosszas smárolásra, miközben Ő már a farkamat megtalálva izgat, de olyan sebességgel, mintha a végkifejletért harcolnánk. Gyorsan gumit húzunk és lovaglóban kezdünk. Bár ezt lovaglás helyett inkább vágtának vagy rodeónak jellemezném. Hol Nadett, hol én adom az ütemet, de ritmuskülönbség nincsen nagyon, ma mindketten a Motörhead együttes sebességét preferáljuk. Hosszú örömteli percek után Nadett ismét elmegy, de nem hagyom még, érzem az erőt, ezért ugyanolyan tempóban folytatom. Megnézzük még missziben és dogiban is passzolunk-e még, de szerencsére minden rendben, nem ütközünk akadályba. Egy idő után már nagyon vágyom a szájára, ezért a gumitól megszabadulva, izzadtságtól és a játék kedvéért most már masszázsolajban is tocsogva szájával és időnként kezével kezdi meg kivégzésemet. Nem kímél, kegyetlenül leszop, kiszipolyoz, repülnek az utódok minden felé. Mindketten csak kidőlünk és nevetünk. Ez egy különlegesen szép visszatérés volt számomra és csak remélni tudom, hogy Nadettnek is tudtam élvezetes perceket adni. Sokáig beszélgetünk minden féléről a szünetben, mígnem csak elkezdjük egy más ismételt izgatását. Mire észbe kapok már ismét a szájában vagyok, de a golyóim sincsenek elfelejtve szerencsére. Önző módon kiélveztem a helyzetet, de aztán csak felkaptunk egy gumit és kezdtük előlről szexcsatánkat. A második menetben sem csillapodtak a kedélyek, de ezt már az első leírása után mindenkinek a piszkos fantáziájára bírom :) Másodjára gumiban ért a vég, majd könyörögnöm kellett, mert huncut hancúr pajtim még egy kicsit megszorongatott a hüvely izmaival, amelyre már csak hörgéssel és szemfelakadással tudtam válaszolni. Sajnos mindennek eljön a vége így egy gyors tusolás után ölelés és csók kíséretében távoztam.
  • Elszámolás:

    Kicsúsztunk egy kicsit a másfél órából, amelyet természetesen kompenzáltam. Mindenben megegyeztünk előre, a szerintem teljesen korrekt összeget az éjjeli szekrényen hagytam nem esett róla szó.
  • Összkép:

    Nadett egy tornádó erejével bíró kedves és bájos szexbomba, akivel komolyabb témákról is jó beszélgetni, mert szerintem jól látja a világot, magát és az embereket. Persze a beszélgetéshez jó, ha van még agyatok, mert Nadett bárkinek el tudja venni az eszét és a belső energiaszinteket is a nullára tudja vinni rövid időn belül. De hát ezért is mentem. Csókollak Bestia!
Happy Massage