• KinkyQueen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először a kék oldalán vettem fel vele a kapcsolatot, aztán hívtam, nem vette fel elsőre, mint kiderült nem sok térerő van a házban, de az oldalán írta hogy sms-ben is bejelentkezhetek, azt könnyebben észreveszi. Így is történt. Pár sms és telefonhívás után sikerült időpontot találni.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, fizetős a helyszínen, de mivel hétvégén mentem így ezt a a pár száz ft-ot megúsztam. Parkolóhely bőven akadt.
  • Helyszín:

    Szerencsére nem átjáróház. Volt egy kis rendetlenség, de csak mert nemrég költözött ide. A higiénia rendben volt, a fürdő szintén. Vagy 5 féle módon lehet lezuhanyozni, de én nem wellnessezni mentem.
  • Lány külseje:

    Már régóta kinéztem magamnak, a képeknek teljesen megfelel. Magas, hosszú combú szép cicikkel, finom puncival, csókos vastag ajkakkal rendelkezik.
  • Action:

    Volt egy perverz elképzelésem, ezt valósítottuk meg. Ki szerettem volna próbálni, milyen a szerepcsere. Zuhanyzás után egy bugyiban és egy pici melltartóban várt. Leültem a kanapéra, hogy ellazuljak végigcsókolta a testem, majd kaptam egy kis francia előzetest. Ezután ráült az arcomra, így megízlelhettem finom punciját, de közben ő sem tétlenkedett, szopta a farkam és a popómat izgatta. Pár perc múlva felvette a legkisebb felcsatist engem hanyadt fektetett és óvatosan betette nekem. Mondta, hogy emeljem fel a lábamat, úgy jobb lesz, mert ha nem akkor összekötöz. Utólag belegondolva lehet az is tetszett volna, de ez megmarad legközelebbre. Miközben lassan dugott a farkamat verte. Egyre jobban fokozta a tempót, én pedig kiszabadítottam a gyönyörű melleit a melltartó fogságából. Pár percig így dugott, ezután kérte hogy kutyában is hadd dugjon meg. Így pózt váltottunk. Hátulról már nem fogta magár annyira vissza, keményen megdugott. Mikor megunta, hogy csak ő dolgozik, kérte hogy lovagoljam meg, itt sem ellenkeztem, mert ki szertettem volna próbálni. Miközben lovagoltam rajta ő a farkamat verte, de amikor én lassítani akartam ő vette át az irányítást és keményen elkezdett mozogni alattam, csak úgy csattogtunk. Annyira belejött, hogy amikor már én szerettem volna betenni neki, alig engedett, de persze nem volt probléma. Levette a farkát, elkezdett szopni, a környéket sem hagyja nyugodtan. Szájjal feltette a védőfelszerelést és az ölembe pattant. Gyönyörű látványt nyújtott a farkamon ahogy mozog, csókoltuk egymást, a melleivel játszottam és a csiklóját izgattam. Pózt cseréltünk, bepucsított, így toltam egy darabig, de már éreztem hogy közel a vég. Gyorsan még hanyadt fektettem, lábait a nyakamba vettem és megkezdtem az utolsó rohamot, amit szemmel láthatóan ő is nagyon élvezett. Mikor már nem bírtam, gyors kihúztam és a szájába élveztem. A többi maradjon a mi titkunk. ;)
  • Elszámolás:

    Pesti átlag felett van, de nekem megérte.
  • Összkép:

    Örülök, hogy sikerült vele lennem, biztos visszamegyek még. Főleg hogy van egy barátnője akivel egy másik régi vágyam teljesíthetem. De ha csak egy sima szexre vágyom, akkor is őt fogom keresni.
Happy Massage