• Berni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés sima ügy. A hirdetés kizárólag itt a Beszámolókon látható, de több fronton is elérhető Berni, ha valaki szeretne eljutni hozzá. Jól bejáratott Szerdai program egy kellemes masszázs kis huncutkodással egybekötve.
  • Megközelítés:

    A rendelő központi helyen van, nagyon könnyen megtalálható. A közlekedés viszont a szokásosnál is meredekebb a környéken. Mindenképp jobb, ha távolabb parkolsz. Röviden: “Szálljatok ki a kocsiból és menjetek gyalog“
  • Helyszín:

    Lakás, ami jelen esetben egy Szalon, teljesen rendben van. Földszinti így nem kell kóvályogni a házban, ebből kifolyólag diszkrét. Kényelmes, kultúrált fogadást biztosít, hogy nem egy mini garzon. Fürdő is a célnak megfelelő tiszta zuhanyzó. Épp ésszel felfoghatóan felszerelt. Nincs 100 db tusfürdő, de van bőven választék jó minőségű szájvíz stb..Sokféle törölköző van, nekem most egy friss, zöld jutott.
  • Lány külseje:

    Bernit elég hosszú ideje látogatom már. A sötét oldalon tett látogatásaim után mindig megkívánom ezt a finom kis játékot, amit itt tapasztaltam és rendszeresen visszacsábulok.
    Berni soha nem ugyanolyan, ezért hiába írom le segítségképpen, hogy ilyen a haja meg a sminkje, ruhája egyáltalán nem biztos hogy olyan lesz mikor te érkezel. Legutóbb egyenesre vasalt bubi frizurával várt, most ezzel szemben hatalmas loknik fogadtak. Ami biztos, hogy tökmindegy, mert alapjaiban egy nagyon jó csaj.
    Jó alak, szép arc, finom bőr és illat. És a brutál erős szexuális kisugárzás egy szelíd megjelenéssel párosítva.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon szeretem ezt a típusú masszázst, amit Berni csinál. Tényleg érzi, hogy mire van szüksége a testemnek. Erősen gyúr is, de azt olyan finom érzéki érintések követik, hogy szinte akarom hogy fájjon, mert tudom hogy milyen gyógyító simítás jön utána. A masszázs alatt végig hozzám ér, egy pillanatra sem veszi le a kezét rólam. Megvan a saját ritmusa nekem csak annyi a dolgom, hogy átengedjem a testem a foglalkozásnak. A mostani masszázs“ruha” gondolom a melegre való tekintettel egy szál púder színű tanga, ami a barna csillogó bőrön elég bitang párosítás ezért zuhany után csak előre tekintve, zombi módban vetődöm a massz ágyra még mielőtt más irányba terelődne a dolgok menete.
  • Levezetés:

    A foglalkozás vége felé, aztán szép lassan átkapcsolok Waldau üzemmódba és átveszem az irányítást. Gyere baby és odahúzom magam mellé a masszázságyra, haját félredobva fekszik mellém és finoman tenyérrel besimít a tarkómnál. A farkam már keményen áll egy ideje, de ez az érintés még bedurrantja, amit Berni imád és rögtön elkezdi a finomhangolást a szerszámon. Közben kicsit magát is simogatja a szerszámmal, a combjához érinti közben a nyakamba csókol és elkezdi azt az őrjítő suttogást a fülembe. Finom az illatod, szeretem a tested... Súg aztán csókol a nyakamba, súg aztán elkezd lefelé csúszni és csókol a mellemre és csúszik míg meg nem érkezik a farkamhoz. De most visszahúzom, mert még akarom ezt a játékot és én is akarom a nyakát ès a többi finomságát élvezni. A fenekét markolászni kicsit benyúlni és simogatni a gátkörnyéket, mert oda vagyok hogy látom felizgulni, ahogy finoman soft pornós mimikával élvezi amit teszek vele. Aztán leterít még mindig a masszázságyon és rám ül kicsit simogatja a szerszámmal a puncit bugyin keresztül atya ég mit nem adnék, ha beleülne és imitálja a lovaglást, szorítja a popsihoz és nézi magát a tükörben én meg gyönyörködöm és elégedetten nézem milyen vadmacskát hoztam ki ebből a finom kis cicusból. Szedj szét baby, azt csinálsz velem amit csak akarsz, használd a testem! Ezek a hangok kavarognak a fejemben aztán popsira durranok egy hatalmasat. Baby rám fekszik és pihegünk, észhez térünk.
  • Elszámolás:

    Nem téma. Kiegészítve teszem a pultra. A sötét oldalon “többet” is kapok ennyiért, de nekem ez a játék kell néha, így megéri.
  • Összkép:

    Bernivel nagyon jól működünk együtt. A találkozásunk alatti erős szexuális vágy sokszor a randink után napokkal is rám tör a semmiből. Beleborzongós érzés, remélem ezt a kis játékot még sokáig tudjuk folytatni.





    .
Happy Massage