• Napsugár

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napsugár hirdetése már nagyon régóta a kedvencem. Korábbi próbálkozásaimra nem tudtam őt elérni, ám egy pénteki napon sikerrel jártam és második hívásomra már halhattam is a kedves hangját a vonal másik végén. A szükséges infók megtudakolása után készséggel el is fogadta az általam javasolt másnapra eső időpontot, amit fennakadások nélkül össze is hoztunk. Ezt a randi napján sms-ben megerősítettem, amire Napsi percekkel később válaszként elküldte a pontos címet is. Megbízhatóságból jeles, mindvégig kedves kommunikációval
  • Megközelítés:

    Gyalog érkeztem a közeli lakhelyem miatt, de busz és metró is jár a közelben, aki Bkv-val érkezik, valamint parkolóhelyet is lehet találni a környéken.
  • Helyszín:

    Egy régebbi építésű emeletes ház, sokadik szintjén található meg a randi kecó. Ide lift visz fel és a számozást megtalálva már nyílik is az ajtó. Lassan és sejtelmesen, ahogy kell, én meg ahogy belépek egy kicsi konyhával egybeépített előszobába toppanok. Cipőm itt veszem le, cuccaimat a sarokkanapéra teszem, immár a nappaliba érkezve, ahová a csini vendéglátóm mutatja az utat. Itt egy kis tv-ről halk relax zene szól. Az életvitelszerű használat jól érzékelhető a lakáson ám ennek ellenére tiszta, rendezett és egy része ahogy láttam, felújított. Egy pici hálószobában zajlott a randink lényegi része, amit szinte csak egy ágy foglal el. Ennek különlegessége, hogy a kényelmes matrac raklapokra van fektetve, rajta kispárnákkal, amik a fejünk kényelméért felelnek, valamint tiszta lepedővel, ami pedig a higiénia-érzetünket tereli pozitív irányba. Minimális bútorzattal, 'kellékes' éjjeliszekrénnyel és egyébként innen nyílik egy másik ajtó is, amin át a fürdőszobába juthatunk be. Itt szintén tisztaság, kád + zuhanyfüggöny, több férfi tusfürdővel, száraz kilépővel, valamint a csap szélére készített szájvíz plusz üvegkupica várja a felfrissülésre ácsingózó kalandort, hogy megtisztítsa és lehűtse a nyári melegben felhevült testét.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött egy dekoratív, fiatal lány fogad telóval a kezében, aki beljebb is invitál. Kedvesen, csendesen és szerintem egy kicsit mindketten megszeppenve, de ez betudható annak, hogy először találkoztunk. Ám ez a kezdeti megszeppentség hamar köddé vált... Napsugár már a hosszú, fekete kimonójában felkeltette a férfiúi figyelmem, ám amikor levette, csak akkor szembesültem testének a szép fehérneműje takarásában domborodó izgi formáival. A gyönyörűen formás, kézbeillő cicijeinek puha tapintásától seperc alatt végem volt, a szemrevaló és kerek popsijával pedig szintén egy pillanat alatt elvarázsolt... Bőre ápolt, mindenhol full sima és bársonyos tapintású, kicsi tetkójával, aminek elmondta még a történetét, jelentését is. Imádtam simizgetni a combjait és egyáltalán mindenhol, ahol csak értem; Napsi szereti a gyengéd és figyelmes bánásmódot. Arca nagyon szép, ami egy kis kedveskedés hatására cukin el-elpirul, édesen nevet, mosolyog és közben csakúgy csillognak a ragyogó kék szemei... Valóságos szexepilje az illatos és egyenesszálú haja, ami nagyon de nagyon tetszett. Szőkésbarna és félhosszú, hátul csattal összefogva úgy, hogy két tincs elől lágyan az arcához simul... Napsugár egész jelensége, habitusa, arca, a szépséges haja és az apró testalkata rendkívül kellemes emlékeket ébresztett bennem a magánéletem közelmúltjából a hasonlóság miatt, így meg aztán pláne kiváltképp örültem a randevúnknak. Egy cserfes, őszinte, huncut és igen jó humorú lányt ismerhettem meg Napsi személyében. Tetszett a kis határozott, nőiesen csípkelődő stílusa; "Ne lepődj meg, én ilyen vagyok" mondta a talink elején mosolyogva. Ám ugyanakkor ő egy kedves, nagyon is szerethető, gyengéd és érzéki csajszi, akivel amellett, hogy verbálisan, viccesen "szétpiszkáltuk" egymást, jól érzékelhetően egyre csak közelebb kerültünk egymáshoz a randink alatt.
  • Erotikus masszázs:

    Hasamra fekszem, Napsugár mellé az ágyon és a kezdetben visszafogott, ismerkedős dumálgatásunkat huncut csípkelődés váltja fel. Miközben a lábaim közé helyezkedik és illatmentes olajjal keni be a lábfejem és a bokám, majd szépen lassan halad fölfelé egészen a combomig, fenekemig. Masszázsnak nem nevezném, kellemes simogatásnak viszont annál inkább, ami jól esett és kellőképpen ellazított.
  • Levezetés:

    Addig piszkáltuk egymást játékosan szavakkal, amíg szó-szót követett és mindketten nagyokat nevetve, önkéntelenül a hátamra fordultam. Felülök, ő a lábait átteszi az enyéimen, haját, arcát ujjammal végigsimítom, majd a pihe-puha combjait is simikkel becézgetem és halkan dumcsizunk, míg ő a beolajozott kezével a farkamat húzogatja. Ezt nagyon ügyesen csinálta és kíváncsi voltam milyen mindez úgy, hogy a fedetlen cicijei a kezemben vannak, ezért a melltartója levételéért folyamodtam. Nem is kellett sok; "Vedd le te" mondta Napsi mosolyogva, majd egy szempillantás alatt lepattintom róla és máris a szexi ciciket markolgatva, simogatva folytatjuk az érzéki handjob-ot tovább. Nagyon izgató látvány és érzés volt, amikor hol egy, hol pedig két kézzel húzogatja csendben és nagyon finoman a megkeményedett szerszámom... Ezt tényleg egész nap el bírnám viselni! Egymáshoz olykor-olykor igen közel kerülünk, arcát és a nyakát is lágyan csókolom közben, de Napsugár a gyönyörű haját is kibontja kérésemre, amit szintén igencsak kedvemre való volt simizni, cirógatni. A csóktól is már csak egy hajszál választott el, ám mindvégig tartottam magam a randi elején megbeszéltekhez.

    Ekkor a bugyiját is levesszük, amihez szintén az én segítségem kéri. Majd kényelmesen hátradőlök, ujjait lágyan összekulcsolja a farkamon, ajkai közé engedi és franciázni kezd. Leheletfinoman, barátnősen és hogy a haja ne legyen olajos, megkért, hogy közben fogjam össze a kezemmel, mert sajna a csatt nem volt a barátom...;) Nem is kellett kétszer mondani és így szopizik izgalmasan tovább, míg én csípőmmel gyengéden rá-rá segítek szájának puha kényeztetésére. Kisvártatva Napsugár rám hajol és ismét szemembe nézős, mosolygós csók közeli pillanatokba csöppenek, persze csak miután lassan és kacéran végighúzza a cickói között a cerkám... Látta rajtam a kis huncut, hogy ez roppantul tetszik, ekkor finoman hozzájuk simítja, majd a melleire fogok két kezemmel és kedvemre csúszkálok közöttük. Fel-le siklik rajta ő is egy kicsit és kisvártatva ismét a finom, kreatív ajakmunkájában merülök el, 'nyakig'... Meg-megállva, pici kezét is érzékien akcióba lendítve kerülök egyre csak közelebb a beteljesüléshez.

    Nagyon szerettem volna a szépséges cicikre élvezni, ami egyáltalán nem volt ellenére, így a legvégén helyet cserélünk és Napsi fekszik a hátára. Keresztül térdelek a pocija felett és felváltva kézimunkázunk... Amíg az én kezem szabad volt, akkor a cicijeit simogatom és markolgatom, amikor az övé pihent, akkor a combjaimnak kedveskedett lágyabbnál lágyabb simikkel. Naná, hogy az ő keze sokkal finomabb, mint az enyém, érezhetően, mert egy pár pillanat múlva mindenem megfeszül, szemeim lehunyom és egy igen intenzív orgazmus fut át rajtam, hangos sóhajtozásaimmal kísérve. Kiadós és hosszú lecsengésű, amit Napsugár a finom levezető húzásaival csak még tovább nyújtott el... Csodás volt! Türelmesen megvárta, amíg én visszaereszkedem a hosszú kéj-kötelemen és utána együtt törölgetjük meg a melleit és a nyakát a rájuk kerülő fehér cucctól. Aztán egy kis pihegés gyanánt, a halk beszélgetésünk közben combjait és a csinos popsiját csókolgatom, mígnem a nagyon kevés hátralévő időnk ellenére kérésemre megmutatja a gyönyörű punciját is, és megízlelem egy picit... Fürdés, törcsi, aztán öltözés közben némi csendes csevej, majd két puszival búcsúzunk el egymástól az ajtóban, míg én az éjfekete kimonóján keresztül a fenekére markolok. És már nyomom is a földszint gombot a liftben, majd pedig visszatérek a kellemes nyári hétvégém nyugodt délutánjába.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag alatti csokor, ami természetesen maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Persze, hogy ajánlom őt! Főleg azoknak, aki kedvelik a pici, csini, cserfes és nem utolsósorban ügyes fiatal hölgyek kellemes társaságát. Mindent köszi, én is elmentettem a számodat Napsi és biztosan talizunk még, ahogy szó is esett róla. Szombati "ellentmondásosod" :))

    Attis
Happy Massage