• LOTTI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • LOTTI reagálása

    Kedves Nyaland!

    Először is köszönöm, hogy írtál, jöttèl. ☺️
    A sminkeléssel kapcsolatos megjegyzésedet értetlenül olvasom, hiszen kérésednek megfelelően nagyjából úgy voltam kisminkelve, mint a képeken. 40 percembe került, de közel olyan lett, mint amit a fotózásnál a profi sminkesek csináltak nekem. A hajam sajnos nem olyan mint ott, de ezt nem is kérted a telefonban. ha kéred, igyekeztem volna azt is olyanná varázsolni. A prémium feellinget talán a színek és a szűrők beállításának hiánya okozhatta, amiket a profi fotós alkalmazott a fotózás alatt. Amt viszont szerintem sokkal jobb lett mint a képeken, az a 3D-s hatás. de ez biztosan elkerülte figyelmedet.
    Sajnálom, hogy a továbbiakban mellőznöm kell társaságodat, de megértem ha úgy érzed nem illünk egymáshoz.
    További jó keresgélést! 😘
    Lotti

  • Egyeztetés:

    Egyeztetni nagyon könnyű volt. Elsőre felvette. Igazán nem volt bőbeszédű vagy csábító de később személyesen nagyon aranyos volt és az a fajta aki jól dumál de tapintatos
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű odatalálni mind tömeggel mind autóval. Én a villamost választottam hiszen az ajtóban tesz ki...
  • Helyszín:

    Minden nagyon rendben volt. Kifejezetten stílusos lakás. Talán nem egyedül voltunk de ez csak akkor derült ki számomra amikor a legvégén volt egy extra pár cipő a kijáratnál. De semmiképp sem egy átjáróház.
  • Lány külseje:

    Kedves aranyos szomszéd lány típus a hölgy. A képek alapján kicsit másra számítottam mert ott nagyon szépen ki van sminkelve és a haja is meg van csinálva élőben inkább csak a szokásos felismerés hogy hát nélküle másképp néznek ki a hölgyek, így nem volt az a prémium feeling mint a képeken. De minden rendben volt.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon jól esett a masszázs, pont az a fajta amit érzel de nem fáj. Én jobban szeretem ha játékosabb/erotikusabb a stílus de nem panaszkodom nagyon kellemes volt.
    A csúszka viszont első osztályú!
  • Levezetés:

    Eléggé ki voltam már éhezve egy kis kényesztetésre így többször is szólnom kellett hogy vegyünk vissza a tempóból de ez nem kritika sőt. Nagyon tehetséges és abszolút kezdeményező. Jól lehet vele dumálni pedig én ilyenkor nem igazán szeretek. Nagyon kellemes személyíség. Csak franciáztunk ami szintén nagyon tetszett. Puncija valami elképesztő volt pedig nem gondoltam volna de nem tudtam ellenálli neki és 69ben lett végem. De nagyon. És végre nem kellett feszkózni azon hová megy a produktum. Mire magamhoz tértem már vissza is jött és segített megszbadulni a csúszka maradványaitól.
    Az elején kínált vizet is sikerült elfogyasztani.
  • Elszámolás:

    Semmi extráról nem volt szó de nekem csak az volt fontos hogy mehessen végig a francia és az szuper volt alapból. Mély torok is volt pont annyi ami nekem kellett. Szerintem nem is normális ha valaki megdugja másnak a fejét...
    Nekem tökéletes ár érték arányban volt. Úgy van meghatározva okosan a rózsaszál hogy tudj borravalót adni kerekitessel.
  • Összkép:

    A kényeztetés nagyon jó volt és ajánlom másoknak is. Mindenki vigyázzon rá. Én viszont nem valószínű hogy visszamegyek mert másra számítottam kicsit és még megprobálom megtalálni máshol ami az én zsánerem.
    (Valamiért nem engedett a rendszer pontozni de 4+mindenhol)
Happy Massage