• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap hívtam,de előtte napokon hívtam, hogy dolgozik-e. Könnyen elértem. Rugalmas, kedves a telefonban, akár személyesen is.
  • Megközelítés:

    Helyszín nem ismeretlen, BKV, autóval is könnyen megközelíthető. Most egyszerű volt parkolót találnom.
  • Helyszín:

    Három kívánságom volt, ebből csak kettőt kérte. Éva kosztümben várjon, valamint a kisebb tükrös szobában legyen a randevú. A lakásban hűvös volt, köszönhető a klímának, a szobában ventilátor működött, ami kellemessé tette a benti, meleg szobát.
  • Lány külseje:

    Változatlan, az Éva kosztüm jó áll rajta. Markolászni való popsi, kreol, bársonyos bőrt. Nekem bejön, szóval csini csaj. Ajándék átadása egy kis popsi növelő, elszámolás az elején.
  • Action:

    1,5 órát terveztem nála, vele eltölteni. Ajándék átadása egy kis popsi növelő, elszámolás az elején. A tusolásból visszatérés után ölelkezés, csókok a testére, majd rögtön kezelésbe vette a tizedest. A kis legénynek nagyon tetszett Lexi déli ténykedésének, a gazdája közben a tükörben mozizot. Ezt követően lefeküdt, én rá és testét, majd a ciciket csókolgattam. Megkértem üljön az arcomra, hogy kényeztetni tudjam kis puncikáját. Most is ha rágondolok, valami elindul lent, délen. Ténykedésemet élvezte, de szerintem nem élvezett el. Szereti a franciás kényeztetés, de igazán a kufirculás jön be neki. Remélem igazam van és jól érzem. Annyira kinyaltam, hogy estére még az állkapcsomat is éreztem. Mint ha egy órán keresztül fogorvosnál jartam és ott kinyitni, be csukni kellett a számat. Ezt követően kértem ha élvezzék a cicikre, kicsit gyengéd, de jó mély francia után hatalmasat élveztem a melleire.
    Szünetben egy közös masszázs. Mondta hogy jó eset neki, mert gyakran fáj a dereka, örülök hogy segítettem neki egy kicsit.
    Hamarosan rátértünk a 2.körre. Egy gyengéd, fantasztikus franciát kaptam, a kicsike is gyorsan kihúzta magát. Én közben popsiját simogattam, majd kértem, hogy hagy kényeztessem puncikáját. Igyekeztem én is gyengéd lenni, most lágyabb nyalásba részesítették, hol a csiklóját nyálam, hol a nyelvemet barlangjába dugtam. Kértem a gumit i, majd hátulról nyomultam. Itt éreztem azt, hogy inkább a keményebb akciókat kedveli, talán el is élvezett. Tisztálkodás, tusolás, dumcsizás, s végül érzékeny búcsú várt rám.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt árak, semmi extra, legalábbis nekem.
  • Összkép:

    Biztos látsz még Lexi. Csókollak ahol csak szeretnéd.
Happy Massage