• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy alakult a napom, hogy már reggel láttam, hogy be tudok illeszteni egy órát ilyen tipusú szórakozásra. 10 óra körül felhívtam Alice-t. Nem igazán reménykedtem, hogy tud fogadni, de mivel vesztenivalóm nem volt, megpróbáltam. És szerencsés napom volt, mert 13 órakor pont volt egy szabad időpontja.
  • Megközelítés:

    Aútóval mentem és az kell mondanom, hogy a környező útcákban kifejezetten könnyű parkolóhelyet találni. Voltam nála több időpontban is és a parkolás mindíg sima volt.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen megfelelő, hangulatos lakás. Minden elvárást teljesít a higiénia terén is. A fürdőben kád van, függönnyel, ami szeret rátapadni az ember vizes testére. Bizrosan Alice ilyen irányú jó szokását leste el! Sokféle tudfürdő, jó minőségű illatos törülköző. A szoba nem a napos oldalon van, talán ennek meg a nyitott ablaknak köszönhető, hogy a nagy kánikulában sem volt elviselhetetlen a hőség.

    A lakásban cica van! Csak gondoltam leírom, ha valakinek ez számít. Nagy, lusta, jópofa macska.
  • Lány külseje:

    Alice-ről sokan írták mér, hogy "szomszédlány" típus. Ha ez azt jelenti, hogy egyszerű, nem hívalkodó, csendes, aranyos, akkor tökéletes a jelző. Általában egyszerű, egyrészes otthonkában fogad, sosem láttam még őt magassarkúban, harisnyakötőben, izgalmas, különleges fehérneműben. Viszont a belépésed pillanatától kezdve jelen van valamilyen varázslat és ha először vagy nála, egymás után érnek a kellemes meglepetések. Nem tudom, hogy ez pl. annak köszönhető-e, hogy én mindíg frissen zuhanyozva, illatosan megyek a randira, fogmosás, rágó stb, de Alice meglepően hamar hozzám bújt, sőt csókolóztunk is, simogathattam, még a zuhanyzás előtt. Nem visel semmit az egyberészes rucija alatt, és ilyenkor az ember már ízelítőt kap három nagyon különleges dologból. Fantasztikus selymes, sima, kellemes tapintású bőre van! A cicik nem hatalmasak, de valahogy a rugalmasságuk, a természetességük miatt, nekem kedvenc cicijeim :) (persze ez szubjektív) A popsija kerek és kemény, izmos. Valahogy az egész lány kemény, a szó jó értlemében. Van egy kis poci, de mégis olyan érzése van az embernek, hogy sehol nincs fölösleges zsírpárna. Nincsnek redők, nincsnek hullámzó fölöslegek! A punci szintén gyönyörűen síma minden egyes alkalommal. De olyan, mintha sosem lett volna rajta szőr. És ez mnden egyes randinál így volt.
    Hát a képek hiányát próbáltam kicsit most visszaadni, remélem nem baj.
  • Action:

    Megérkezéskor, ahogy fentebb írtam egy otthonkában fogadott. Bevezetett a szobába, ahol egyből hozzám bújt és csókolózni kezdtünk. Lassan, érzékien. Közben felhúztam a szoknya részt, símogattam a selymes finom popsit, meggyőződtem róla, hogy szokás szerint most sincs rajta bugyi, kiszabadítottam, simogattam, puszilgattam a ciciket. Közben pár szót beszélgettünk, letettem a táskámat, kiraktam a rózsaszálakat, visszatértünk a csókolózáshoz, popsi, cici símogatáshaz, majd úgy döntöttünk, hogy ideje zuhanyoznni. Az egyel ezelőtti randin, Alice bejött velem a zuhanyzóba, és volt alkalmam vizes, szappanos kézzel végig címogatni az egész testét, miközben ő meg engem szappanozott be. Most nem kértem, a közös fürdést, gyorsan lezuhanyoztam.
    Alice már meztelenül fogadott amikor elkészültem.
    Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét, amire igen volt a válasz, ekkor hallottam először azt a hangot, ami azt jelenti, hogy bizony átértem a garaton. El is bizonytalanodtam, hogy ez nem túlzás-e de Alice pillanatnyi kihagyás nélkül már folytatta is a franciát, ugyanolyan mélyen, istenien.
    Már ekkor éreztem, hogy ha nem vigyázok baj lesz és egy nagyon rövid randi elé nézek, úgyhogy hanyatt fektettem az ágyon, felemeltem a két lábát és így kezdtem a selymes finom puncit nyalogatni, majd lassan az ujjamat is bevetni. A hangok, a nedvesedés azt jelezték, hogy ez Alice-nak sincs ellenére. Eldöntöttem oldalra és úgy símogattam, ujjaztam tovább, közben néha csókolóztunk is. Visszakéredzkedtem a szájába miközben hanyatt/féloldalt feküdt. Imádom ezt a helyzetet, mert punci, cici kéznél van, meg tudtam fogni a fejét és kényszerfranciás elemeket vinni bele a játékba. Itt is volt veszélyes pillanat, amikor hirtelen abba kellett hagynom minden mozgást, de ilyenkor pihenésképpen visszatértem a csókolózáshoz, nyalakodáshoz, punci símogatáshoz.Voltunk úgy, hogy Alice négykézláb volt. Volt, hogy én feküdtem hanyatt, amiben az volt a különleges, hogy így tudtam a legjobban a kezemmel magamra húzni Alice fejét. És még csak a franciánál tartottunk:)
    Egy vészhelyzet kivédése után kértem, hogy húzzunk gumit. Alice ezt kézzel szájjal oldotta meg, úgy, hogy már megint majdnem elmentem. Szóval a frissen felöltöztetett ezredest kicsit őrségbe kellet állítanom, amíg én ismét Alice gyönyörű testével voltam elfoglalva.
    Amikor zöld utat adtam az ezredesnek többféle pózt kipróbáltunk. Kezdtünk misszivel, vállamra tettem az egyik lábát, féloldalra fordult, kiskifli, nagy kiflit játszottunk, stb.
    Végül kutyusba fordultunk, amiben a már említett izmos kerek popsi gyakorolt rám nagy nyomást. És én is rá! Olyannyira, hogy egyszer csak azt éreztem, hogy meg kell állnom, mert különben végem... Meg is álltam, de éreztem, hogy ha megmozdulok, akár csak megpróbálom kihúzni, akkor is ennyi volt mára. Kicsit nevetve kértem Alice-t, hogy meg se mozduljon. Ha köhintett volna egyet az már nekem sok lett volna :) Picit álldogáltunk így mozdulatlanul, mont valami szoborcsoport, aztán végül úgy döntöttem, hogy nem vacakolok tovább, mondtam Alice-nek, hogy na akkor tegyük most fel a koronát a randira, megmarkoltam az két félgömböt a csípőm előtt, és egy olyan lendületes befejezést rittyentettünk Alice-szal, mint annak a rendje :) Ő is mozgott, zihált, csattogott a popsija az ágyékomon, Isteni volt.
    Kicsit lihegtünk, pihiztünk. Feküdt mellettem, én félig csukott szemmel kiélveztem még lassú símogatásokkal a selymes bőrét. Megkínált innivalóval, én egy nagy pohár vizet kértem. Kicsit még beszélgettünk, amit zuhanyzás közben is folytattunk. Búcsúzóul még kicsit magamhoz húztam, megsímogattam, megmarkoltam a posiját, aztán puszi és elindultam.
    Ismét tökéletesen jól éreztem magam Alice-nál.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt, a rózsaszállak száma kicsit átlag feletti, de a varázslat, a francia máshol komoly extrának számítana, Alice-nál pedig az alap része.
  • Összkép:

    Biztosan jövök még, Alice tökéletes illúziót teremt. Azt kapja az ember, amire vágyik. A testi dolgokon túl odafigyelést, törődést. Másrészt azt az érzést is átéltem minden alkalommal, hogy férfiként megadtam a nőnek amire vágyott, mert Alice hallhatóan, érezhetően élvezte, amit én csináltam.
    És hogy ez illúzió, vagy valóság, az talán nem is számít!
    Köszönöm Alice!
Happy Massage