• Zsantill

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves rob.robocop!

    Köszönöm szépen a beszidet, igazán megleptél vele!
    Kellemesen éreztem magam én is társaságodban!
    Örülök, hogy ilyen jó benyomást keltettem, és érezted az odaadásom, ez jólesik és engem is inspirál, hogy mégjobb legyek!
    Várlak vissza maskor is sok szeretettel!
    Szép napot!
    Puszi💋

  • Egyeztetés:

    Többször beszéltünk telefonon, általában sikerült elérnem, először csak tudakolóztam, aztán néhány nappal később meg is beszéltünk egy csütörtök délutáni találkát. Nagyon kedves volt már ekkor, készségesen elmondott mindent, érezhető volt az egyeztetés során, hogy kellemes kalandban lesz részem, mivel ennek a nőnek agya is van - az egyéb, látványosabb adottságai mellett.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, pontosan a kapu előtt tudtam megállni, a bejárattól kb. 8 méterre. A parkolás fizetős, de legalább nem 440, meg 525 Ft/óra, mint a belvárosban, hanem asszem 250 körül van. A stadionok metrómegállótól szerintem olyan 8-10 perc sétára lehet.
  • Helyszín:

    Nyilván nem a lakások miatt jár ilyesféle helyekre a férfiember, de ahhoz, hogy igazán jól tudja érezni magát, nem árt, ha nem egy kifeküdt szivacs van odahajítva a sarokba. Mármost ez a lakás teljesen rendben van, ketten rendelnek, de a két helyiség jól elkülönített. Rend és tisztaság van, a fürdőszoba meg pazar: tágas, hangulatos, modern, és az épített zuhanyzóban a magamfajta nagydarab hapsik is vígan elférnek. Elfértem volna Zsanival is, kár, hogy ez csak utólag jutott eszembe. Na, de majd legközelebb...
  • Lány külseje:

    Ez a nő a mindenem! Mert nő! Már nem csitri, igazi MILF, elképesztő adottságokkal. Az arcától a feje búbjáig mindene nagyon bejött. Szép szőke haja van, a szemei nagyok, élénkek, tutajosak, gyönyrűek az ajkai, finomak és kecsesek a végtagjai. Én imádom, ha szépek egy nőnek a lábfejei, neki még azokban sincs hiba. A cicik szépen feltöltöttek, de nem ám úgy, hogy a mellkas helyéből kinő két púp, az olyan plasztikák nem annyira jönnek be, de az övéi, na, azok mennyeiek azzal, hogy enyhén gravitálnak, és ettől eredeti hatásúak. És a feneke ahogy domborodik hátul - hm, már a gondolattól megint keményedni kezdek.
  • Action:

    Ahogy beléptem hozzá, már sejtettem, hogy minden príma lesz. Bemutatkozás két puszival, a szobában kellemes hangulatfény, tükrök a falon, jó magas franciaágy. A légkondi nem működött, mégsem volt meleg, kellemes hőfok volt odabent a lehúzott redőnynek és egy ventillátornak köszönhetően. Elmentem zuhanyozni, és alig vártam, hogy visszatérjek. Odabent kedvesem szexi fehérneműben várt, amint tehettem, kicsomagoltam a csodás melleket, s nyomban elkezdtem csókolgatni a jókora bimbóka, miközben a fenekét simogattam. Leültem az ágyra, hanyatt dőltem, és átadtam magam Zsantill szájának. Ágaskodó kicsi ént látva megdicsérte a méretemet, holott nem vagyok egy nagy farkú, de jólesett, még ha csak a kedvemben akart járni, akkor is. Finoman franciázott, némi kezezéssel, de jó alaposan körbejáratva nyelvecskéjét mindenütt. Kérte, mondjam, mit hogyan szeretnék, de én azt akartam, hogy magát adja. Amikor már jó alaposan felhúzott, megkértem, dobja magát hanyatt. lábait kitárta, és elkezdtem csókolni a hívogató punciját. jóval tovább is csináltam volna, mert isteni finom, de aztán még ki akartam élvezni megint a szájacskáját. Amint megvolt, gumit húztunk, bár mondtam, hogy ezek után nem nagyon fogom sokáig bírni. Missziben dugtam be neki, közben néztem, ahogy a karjaival összenyomja a melleit. Ráborultam, psuziltam a nyakát, a száját, csók nem volt, mert elszívtam egy cigit a megkérkezésem előtt, legközelebb, ha megyek, ezt a hibát nem követem el, mert csókolni is szeretném. Miután telelőttem a gumit, összebújva beszélgettünk.
    Aztán jött a következő menet, amit szintén nekem franciával indítottunk, feküdtem hanyatt, ő a lábaim között heveredett és jó keményre felszopott. De a gumihúzás után s ahogy rám ült, lankadni kezdtem, sajnos másodikra gumiban már nemigen szokott menni, de megpróbálkoztunk megint a misszivel, de a kicsi én nem annyira szerette a gumit. Negyven fölött meg a kapkodást sem, úgyhogy hiába próbált gyönyörűségem a kedvemre tenni, elmenni nem sikerült. De nem az ő hibája. Ült a lábam között, jó keményen verte a farkam, szájába épp csak a makk került be, isteni jó volt még így. Legközelebb másfél, vagy két órára megyek, akkor nem érzem azt, hogy nekem akkor aztán most rögvest el kell mennem.
    Mindegy, imádtam a nőt.
  • Elszámolás:

    Extrát igénybe nem vettem, elég extra ő önmagában. A megbeszélt XXV-et az érkezéskor az éjjeli szekrényre tettem.
  • Összkép:

    Szerintem kiderült a fentiekből, hogy a csaj nagyon bejött, minden tekintetben. Korrekt, tiszta, igényes, illatos, csodás, szeretnék mihamarabb visszatérni hozzá.
Happy Massage