• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Futottam egy hatalmasat reggel és mindenképpen úgy éreztem, hogy ha megint tudok járni egy masszázsra el kell mennem. Akkor meg már kellemest a még kellemesebbel összekötöm. Negyed egy felé végeztem az ebéddel és a most elérhető rovatban megnéztem a hölgyeket. Hát a vasárnapi időpont elég karcsú volt 5 beszámolónál többet mutató lányokból. Zsófinál ez viszont 36 volt és ott volt a kulcsszó "gyógy". Felhívtam, bemutatkozott, egy perc alatt megbeszéltük miért mennék. másfél órával később már tudott is fogadni. Azzal együtt, hogy a masszázs érdemi / EÜ-részét is lebeszéltük, franciás segédlettel egy prosztatamasszázst ajánlott, amit én mivel említette, hogy egészségügyis örömmel és nagy kíváncsisággal elfogadtam. Hosszabb programot is ajánlott de arra csak később lett volna mód, nekem ez volt ideális.
  • Megközelítés:

    Vasárnap lévén parkolási adatokkal nem szolgálhatok, de busz villamos a ház előtt, frekventált hely, a navi vágja, a házszám meg fent virít. Új építésű 50-100 lakásos társasház, az aljában boltok. Kapucsengőt onnan telefonálva kaptam. Minden OK.
  • Helyszín:

    A lakás patent, a fürdő is, a szoba is tágas, légkondicionált, semmi penész, mindenhol tisztaság, vagy 3 türcsivel kerültem kapcsolatba, ha nem 4-gyel. Tusfürdő szájvíz többféle kitéve. Szófa, masszázsasztal minden rendben volt
  • Lány külseje:

    Zsófi teste kis vékony, de feszes, kockahas, a képeknek megfelel. Engem az ajtó mögött fehérneműben rajta egy piros falatnyi rövid köntösben fogadott, de a sötétben a kezét is alig találtam a bemutatkozásnál. Szubjektív benyomásom, hogy teljesen rendben van. Az arca is helyeske, fiatalos.
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy bementünk, a szófára letettem minden ruhaneműt, közben meg átismételtük a programot és már mutatta is a fürdőt. Amint visszaértem már csak egy bugyiban fogadott, ami fent is maradt egész idő alatt. Hasra feküdtem kezdődött a gyógymasszázs. Pont olyan volt, amilyet szerettem volna. Na jó néha, szóltam hogy ez már fáj. Erős keze van. De a lényeg, hogy szakszerű volt. Én most túlnyomó részt ezért mentem. Jól esett, közben ment a traccsparti, rá is kérdezett, hogy nem túl sok-e? Nekem nem volt az, másnak talán lehet. Kedélyesen elcsevegtünk. Ebben itt erotika nem volt, de nem is hiányzott az előbb vázoltak szerint.
  • Levezetés:

    40 perc után mondta, hogy kimegy kezet mosni, már várt egy pohár víz, mire kértem volna :) Nagyon szakszerűen elmondta mit, hogy. Natúr francia felvezetéssel oldalt mellém ülve, lefertőtlenítve egy pillanat alatt állt a cerka, mondjuk ez nem egy szokatlan dolog. Pár perc után már majdnem szóltam, hogy hallóka! itt mindjárt.... De éppen kérdezte, hogy akkor jöhet-e a prosztata masszázs, mondom persze. Megint fertőtlenítés kis helyezkedés az asztal végén a lábaim közé és kezdődött az újabb élvezet. Teljesen természetes mozdulatokkal gyorsan bent termett. Aztán jött a franciával ötvözött max 1-2 percnyi "munka". Máris spricceltem. Bár még lüktettem Zsófi folytatta a kézimunkát a farkamon, így szólnom kellett, hogy most ultraérzékeny! Nagyon jó érzés volt, nagynéha ezt is érdemes. Én pont azt kaptam amit megbeszéltünk. Egyéb lehetőségről én nem is kérdeztem, mert ez éppen megfelelt nekem. Tudtommal kölcsönös fogdosódást, izgatást nem vállal. Megint csak, nem ezért mentem, a kezemet pihentettem olykor az ő testén.
    Én nem ragaszkodtam volna az újbóli fürdéshez (majd otthon a sajátban), de olyan kedvesen ajánlotta és minden fertőtlenítve volt, hogy elfogadtam. Az időbe ha nem fértünk bele, max a második fürdés miatt.
  • Elszámolás:

    Extrákra nem is volt szükség, amit kértem alap volt. Én még megtoldottam egy virágszállal, először voltam és kedves volt, minden megfelelt.
  • Összkép:

    Felüdültem, nem bántam meg. Mindig félő ha elsőre vagy valakinél, innen jóérzéssel jöttem el. Beszédes, kedves, érdeklődő, a technika minden téren jó. A barátnőfeelingre és a pornós feelingre nem válaszoltam, mert bár nem volt, de nem azért mert ez gond lett volna, nem merült föl.
Happy Massage