• Lia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A mai reggelen megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy meglátogatom Liát. Korábban már próbálkoztam, de valahogy sosem sikerült egyeztetnünk, egészen a mai napig. Hívtam reggel, nem volt elérhető, ám amint lehetősége volt rá visszacsörgött és pikk pakk leegyeztettük a randevút.
  • Megközelítés:

    Nekem a séta a legpraktikusabb, mivel a közelben lakom. Egyébkén parkolni nem lehetetlen, főleg, hogy vissatért a fizetős rendszer, BKK 2 perc sétára a körúton.
  • Helyszín:

    Új/ újabb építésű hatalmas társasház, néhányadik emelete. Ajtóban megkapom a belépési instrukciókat és érkezem a helyszínre. Kellemes, tiszta, rendezett kis lakás, nagy franciaágy, hangulatvilágítás, fürdőben kád és zuhanyfüggöny, pár tusfürdő. Minden van amire ilyenkor szükség lehet.
  • Lány külseje:

    Lia képei beszédesek, függetlenül attól, hogy műtermi jellegűek. Egy nagyon finom vékony alkatű, kedves arcú hölgy fogadott személyében egy szexi fekete fehérnemű kombinációban. Szép szemek, kellemes vékony test, feltöltött szexi ajkak és irgalmatlan, irgalmatlan hatalmas szilikoncicik. Sok gondolat nem kavargott bennem, csak, hogy minél előbb a kezemben tudhassam őket.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezés, köszönés, bemutatkozás, zuhany, részletek elképzelések egyeztetése és indul a program. Lia masszázsa kellemes, nem az a klasszikus erőteljes sportmasszázs, de pont annyira kellemes amennyire kell, finoman siklik a keze a testápolótól, engem személy szerint nagyon kellemesen felfrissített a program ezen része. Elkezdtük a lábakkal, majd hát és vállak, Finoman kellemesen mindenre megfelelő időt szánva. Közben kellemesen elbeszélgetünk, nevetgélünk, nincs az a kínos csend, jó hangulatban zajlik a program. Majd eljött a várva várt pillanat, amikor megfordulhattam....
  • Levezetés:

    Szóval a masszázs után fordulás és Lia elkezd fel le csúszkálni a felső testemen, végre testközelbe kerültek az isteni hatalmas szilikoncicik, teljesen természetes a tapintásuk. Igyekszik minél hamarabb formába hozni, felváltva használja a kezeket, ajkait és a ciciket is. Mihelyt megkeményedett aminek ilyenkor meg kell, finom cuppogós, bőnyálas franciával ajándékoz meg, nem maradnak ki a golyók sem a buliból. Ám azok a mellek annyira magukkal ragadtak, hogy egy kis időre le kellett állítani a francia programot, hogy kicsit kezeim közés vehessem a szilikoncsodákat, közbe kezeivel munkálkodik finoman. Kértem utána, hogy hadd álljak elé és ülve franciázzon, szuperül abszolválta, közben a kezeit is aktívan használja, legnagyobb örömömre. Utolsó nekifulásként mellém térdel és akezeivel végez ki az isteni cicikre. Letörölgettük magunkat, kis pihegés, újra zuhi, öltözés kis beszélgetés és könnyes búcsú, Innen folytatjuk legközelebb. :-)
  • Elszámolás:

    Ebben a kategóriában az új átlag, telefonban nem esett szó róla, a helyszínen tisztáztuk a programot és az extrák lehetőségeit, sok extra van és a natúr franciát vettem igénybe az alap programon felül. Végén rendezve.
  • Összkép:

    Teljesen jó élményekkel távoztam, lenne kedvem majd visszatérni, mert azok a cicik cicik cicik, ..... mániám középpontját képzik. Egyébként egy kedves, kellemes fiatal hölgy.
Happy Massage