• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia drágám! Nagyon köszönöm ezt a nagyon jól megírt beszámolót én is remekül éreztem magam a társaságodba! Várlak még vissza! Forró puszim! ;)

  • Egyeztetés:

    A jó öreg Vítíáron keresztül léptem kontaktba főhősünkkel, az igazat megvallva már 2 héttel ezelőtt feldobtam egy randi lehetőséget, de az a nap a részéről nem volt megfelelő... Semmi gond, türelem rózsát terem... fokozottan igaz ez köreinkben.
  • Megközelítés:

    Mivel a belvárosban volt az nap dolgom, 4es metróval suhantam át Budára, annak is az újabbik részére. Kíváló a lokáció, itt még a levegő is zöldebb egyébként a Móricz Zsigmond körtértől nem messze van a búvóhely.
  • Helyszín:

    Földszinti nagypolgári kéjlak, tökéletes helyszín a légyotthoz. Fürdőszoba fetisiszták is rendben találhatnak mindent. Tusfürdők dögivel, és a kis haverunk a a Listherine is ott figyelt a mosdó kagylón ahogy szeretem! :-)
  • Lány külseje:

    Feketehaj, igéző hatalmas zöld manga szemek, csókra termett húsos ajkak, és a teli vigyor ami sokszor kiül az arcára. Tudtam jó helyre jöttem. Melltartó, tanga combfix kombó. Világbajnok harapnivaló fenék, tökéletes cicikkel megspékelve. Szerelem első látásra, fogott megint a Szenderoszi szimat.
  • Action:

    Lépcsőház elé érve telefonáltam vendéglátómnak, a telefonba készségesen megkaptam az instrukciókat, s a hangján már éreztem, hogy visszatérésemet az oldalra bizony egy igazi nagyágyúval fogom ünnepelni. Ajtó nyílik, természetesen még nem látok senkit, lassan beosonok (ez volt mindig is a kedvenc pillanatom a portyázásaim során) majd Kátyának a hatalmas zöld szemei vernek telibe. A kisasszony kezet nyújtott felém és bemutatkozott mindenki a művésznevén. Miközben vettem le a cipőm már egy pohár vízzel kínált, amit természetesen el is fogadtam, éreztem, hogy megleszek facsarva rendesen, úgyhogy hadd szóljon! :)
    Szobába beérve ledobtam a táskám, pillanatok alatt leszedtem magamról a textilt, közben Ő még kint előkészítette nekem a fürdőt, majd gyors zuhanyzás után lemosva magamról Budapest minden mocskát, visszatértünk a szobába.
    Javában tocsogtam a nedvességtől, Kátya segített megtörülközni, szemben állt velem, megkérdezte szeretnék-e csókot, nem tököltem gyengéden megcsókoltam finom húsos ajkát, pillanatok alatt kőkeményen állt már a zászló, mikor közelebb húztam magamhoz anyaszült meztelenül álltam, s elkezdtem Gésám is bontogatni a textilből, eközben éreztem hogy a kéj marcangolja agyam legelemibb részecskéit.
    Megkértem feküdjön hanyatt az ágyon. Láttam hogy ezen kicsit megilletődött, majd elkezdtem puszilgatni testét. Nem sok időbe telt már a lábai közt a húsos ajkakat cirógattam nyelvemmel, de mentségemre szóljon, hogy nembírtam hosszan nyelvészkedni, így mondtam hogy felhántolok a saját márkás gumámmal - ekkor Kátya meg is jegyezte miért saját márkás, rajta van a nevem? :D. imádtam ezeket a beszólásait- szóval felvettem a munkaruhát és misszibe kezdtük a show-t. /Apropó a lényeget hagytam majdnem ki, a felhámolás előtt egy brutális érzéki szopásnak váltam áldozatává ahol a kisasszony kishiján a szemem kiszopta, na itt volt az a pont amikor gumáért fohászkodtam./ Csókolgatom közben ahol értem, járatom rendesen, s közben érzem hogy mocskos hamar elfog jönni a vég, kicsit feljebb jöttem térde ereszkedtem Kátya lábai a nyakamba s úgy nyársalgattam a kéjrúdamra. Pózváltás követően a kisaszony doggyba, én pedig mögötte, próbáltam belassítani a saját tempómon és csak elnyúlni a pillanatban, de egy brutális orgazmussal robbantottam teli a hámot. Hihetetlen ahogy tud nézni szex közben a nagy szemeivel vajon mire gondolhat, ez járt néha az agyamban amikor élet és halál között táncoltatott mintegy marionett bábut...
    Félidőben fekszünk az ágyon, elkezdem feltérképezni személyiségszerkezetét egy mosolygós, minden sallangtól mentes kis lény tárul elém személyében. Miközben beszélgetünk és simogatom popsiját arra gondolok. úgy elvinném magammal, de belül tudom, hogy nem tehetem és pont ettől szép az egész. :-)
    2. kör Gésám ajkaiban kezdődik, isteni dinamikával csinálja közben azokkal a nagy szemekkel veszi el a lelked s babonáz meg egy életre. Nagyon szenvedélyes technikával ápolja a férfiasságom, a könnyem kicsordul amikor felkell pattannom a saját márkás haribómért. Miután a helyére került a hám Kátya a párnákat felstócolja nekem az ágy falához leültet ő pedig háttal a lábait lábam alá helyezve beleül a kisszenderoszba (ha valaki tudja ennek a póznak nevét legyen szíves írja meg - kedvencem lett) brutálisan jár a rudimon eszméletlen látvány... tekintete pedig keres a tükörben, félájult állapotra lovagolt engem a csillagszemű hősöm, amikor felálltam a víz csatakokban folyt rólunk, ezt követően én az ágy szélén doggyba hatoltam belé, közben húztam, ő pedig tolta rám magát, csitt-csatt megjött Kátya hangja az én halálhörgésemmel együtt, testem megfeszül 2 másodpercre leáll a szívverésem is, majd egy brutális orgazmus térít vissza a pokol tornácáról! :-)
    Hosszú ideig remegtem még, percek múlva tértem csak magamhoz....
  • Elszámolás:

    Szekrényre helyeztem, kisnasival megspékelve a bővebb info szerinti tételt.
  • Összkép:

    Egy igazi numerounóval tértem vissza, klassz Nő Kátya, személyiségének erőssége, hogy tud mosolyogni őszíntén, érti a humort. Erősen ajánlott kategória. Egy pillanatkép még belém égett, amikor a randi végén jövök ki a fürdőből és a folyosó közepén ott volt egy elhagyott zokni egy félpár. egymásra néztünk és nevettünk.... E z a játék lényege gyerekek.
    Apropó Kátya, legközelebb viszek karikás chipset, addig még gondolkodhatsz, hogy igent vagy nemet mondasz! Forró Puszi Szenderosztól :*
Happy Massage