• Aletta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Izgatottan hívtam, de már tudtam mire számíthatok, hiszen előtte többször is voltam már nála, amikor még masszőzként volt jelen az oldalon. Telefont gyorsan felvette, meg is beszéltünk egy időpontot több napra előre. Kedves hangját mindig jól esik hallani, ezért is preferálom inkább a hívást az SMS-el szemben.
  • Megközelítés:

    A cím megközelítésének nehézségi fokával kapcsolatban sajnos nem fogok tudni kielégítő válasszal szolgálni. A taxi jobb hátsó ülésén csak szemlélője voltam a helyszínre jutásnak. BKV talán ezen a környéken már kevésbé frekventált. GPS biztos oda tudja vinni az embert, a parkolással nem tudom mi a helyzet. Pontosan érkeztem, az új építésű ház kapucsengőjén jeleztem belépési szándékomat, ajtón be és már csak a megfelelő emeletre kellett feljutni lifttel.
  • Helyszín:

    Ismét új a helyszín, modern lakás egy luxus lakóparkban, ahol gyönyörű tisztaság fogadott, ha jól tudom nemrég költözött oda, minden minőségi. A célnak teljes mértékben megfelel. Rend és tisztaság jellemzi a helyet. Fürdő szintén teljesen korrekt, törülköző illatos, tusfürdő és szájvíz a helyén. A nappali hálószobának kialakított részében történik az action. Méretes ágy a tetthely, oldalt tükrök a falhoz támasztva az élményfokozásának érdekében. Kellemes, otthonos légkör.
  • Lány külseje:

    Csakúgy mint a képeken, élőben is egy gyönyörű, szép arcú playmate lány, akivel öröm minden együtt töltött perc. Különösen tetszetős, hogy vékony alkata formás cicikkel és kerek popsival társul. A jól ismert fekete combfix és fehérnemű szett kombináció most sem maradt el… Isteni! A fekete ruhadarabok rendkívül jó párost alkatnak szőke hajával.
  • Action:

    Csak álmomban gondoltam volna,hogy egyszer valójában sikerül megtudom milyen vele a sex...fenomenális! Kezdeményező, aktív, igazán sexorientált lány, akivel az együttlét annyira izgató , hogy szinte a látványtól elélvez a férfi ember..szűk puncija egyenesen maga a mennyország, izgató és vékony, sportos teste csak úgy vonaglott alattam, majd fölöttem lovagló pózban, a hangja és a látvány beleégett a retinámba. Nem is bírtam túl sokáig a dolgot. Egy kellemes csókolózás majd francia után a sex-nek bő 5 perc alatt vége is lett.. eszméletlen volt. A gumiban lett végem. Rengeteget beszélgettünk előtte/közben/utána, mert ezzel a lánnyal a társalgás is felemelő! Fáradtabb napjaimon is szívesen meg fogom látogatni, mint ahogy eddig is tettem, mert vele már egy-egy általános témáról történő eszmecsere is élmény. Egy órát voltam nála.
  • Elszámolás:

    Teljes mértékben korrekt. Árak tekintetében a felső kategóriát képviseli, de ez abszolút érthető, hiszen a színvonal rendkívül magas. Kifejezetten örültem neki amikor az új árakról tájékoztatott a telefonban, hiszen a magasabb összegek egyben szűrt vendégkört is jelentenek. A piac általi beárazás jelensége, csakúgy mint a luxuscikkeket, Alettát sem érintheti. A hölgy által megszabott ár egy bizonyos célcsoportot céloz meg. Teljesen érthető. Itt az ember nemcsak az élményért fizet, hanem a tudatért is, hogy nem egy suttyó volt az előző vendég… talán ebből a szempontból ez az összeg még kevés is. Extrákról nem tudok.
  • Összkép:

    Idő hiányában nem szoktam ilyen jellegű beszámolókat fogalmazni, az oldalon történő regisztrációm is új, de úgy gondoltam ez a lány megérdemli még ezt is… Csak ajánlani tudom, Aletta egy top kategóriába tartozó csaj, akivel vigyázni kell mert a szívedet is elcsavarja :) Köszönöm Aletta! A megbeszéltek alapján következő héten ismét ott leszek!
Happy Massage