• Vivien az Igazi!

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam előző nap, nem vette fel, de rövidesen visszahívott. Amikor felvettem bemutatkozott, már ezzel meglepett, illetve a kis kellemes határozott hangjával. Már ekkor tudtam, hogy el fogok hozzá menni. Korrekten tájékoztatott és válaszolt a kérdéseimre, majd le is fixáltuk az időpontot és időtartamot. Mivel először mentem a randi napján kért egy megerősítő hívást amikor megadta a címet is.
  • Megközelítés:

    Annyit mondhatok, hogy nem ismeretlen újabb építésű társasház komplexumban található meg. Tömegközlekedéssel (villamossal) könnyen megközelíthető, de autóval is könnyű a parkolás a közeli panel lakótelep utcáiban, igaz ekkor sétálni kell pár percet.
  • Helyszín:

    1+két fél szobás kis lakás. A lakás a célnak megfelelően van berendezve, a nappali paravánnal van eltakarva. Mivel a barinőjével rendel együtt ezért a szobák kettőjük között vannak megosztva. A szoba ahol az ő masszázságya van felállítva picike, de minden szükséges kellékkel felszerelt, ami ilyenkor szükséges. A fürdő tiszta, tényleg több mint 20 féle tusfürdőből lehet választani :D
  • Lány külseje:

    Minimum úgy néz ki a kis teste, mint a képeken csak élőben sokkal jobb mert láthatod fehérnemű nélkül is :D. Az ajtón belépve és megpillantva nagyon kellemes érzés fogott el. Az arca nagyon szép és aranyos kis mosolygós, meg is dicsértem azonnal. :) Az alakja pedig bomba. Az egész csaj egy cukiság bomba! :D Nagyon sportos feszes, izmos, olyan kerek kemény fenékkel, amilyet talán még nem is érintettem. A mellei picik szintén feszesek, a hasa lapos, bőre enyhén szoli vagy napbarnított, aminek következtében kirajzolódik a fürdőbugyi vonala, ami még jobban kiemeli gyönyörű popsiját. Tényleg olyan az egész lány hogy nem tudod levenni róla a szemed és csak simogatnád. Ja igen a bőre is nagyon finom puha selymes, jó érzés volt érinteni, kértem is tőle lehetőséget hogy én is masszírozhassam.
  • Erotikus masszázs:

    Na erre nem sok idő jutott az egy órás programból, mert mindent is akartam, :D de ez a rész is kellemes volt. Csak a hátam, nyakam, vállam masszírozására jutott idő. Tetszett, hogy nem kötött a program és szabadon alakítható. Az is tetszett, hogy miután végeztem a tusolással ő már meztelenül várt rám. Imádtam a látványt! :)
  • Levezetés:

    Mint mondtam szabadon alakítható a program, így az egy órás programba három kényeztetést is beszuszakoltunk. Ebből egy az övé volt. :) Már nem is tudom, hogy mi is volt a pontos sorrend, de azt hiszem egyből az én kényeztetésemmel kezdtünk, miután a hátamra feküdve felfeküdtem a masszázs ágyra. Mellém állt, kicsit beolajozta a szerszámomat és a környékét és kézzel kicsit felkeményített majd szájjal vett kezelésbe. Ügyesen csinálta meglepően mélyen be tudta venni a kicsi szájába a szerszámomat ami igen kellemes volt sőt úgy éreztem igyekszik minél mélyebben kényeztetni. Amíg élveztem a tevékenységét élveztem a testének érintését is. Mivel mellettem állt elértem a fenekét aminek a simogatásával és markolászásával egyszerűen nem tudtam betelni és be-benyúltam a puncikájához is. Így ment ez mindaddig amíg el nem élveztem. Szépen letisztogatott majd következett a rövid masszázs rész, ami előtt jeleztem, hogy úgy csinálja hogy én is szeretném masszírozni. Nyilván az én masszírozásom nem volt annak nevezhető, de szépen végigsimiztem olajjal az egész testét, közben beszélgettünk kicsit, próbáltam oldani a hangulatot és felépíteni a bizalmat benne irántam, mert tudtam, hogy ennyivel nem fogok megelégedni. :) Amikor úgy gondoltam, hogy befejeztem a masszírozását megkérdeztem, hogy kényeztethetem-e, mivel ez nála szimpátia alapú. Nagy örömömre igent mondott, így némi punci simogatás után bevetettem a nyelvemet. Sokat dolgoztam a sikerért és azt éreztem, hogy ő is értékeli a kitartásomat és el akar élvezni ezért minden szükséges instrukciót megkaptam ahhoz hogy ez be is következzen. Nagyon örültem magamnak, hogy sikerrel jártam, mert ez öröm volt számomra is. Megköszönte a tevékenységem és rátértünk volna az én második körömre, de jelezte, hogy már nem sok időnk maradt. Mivel én nem akartam semmiképp sem kihagyni és az ő izgatása is izgatólag hatott rám abban egyeztünk meg, hogy próbáljuk meg hátha sikerül gyorsan kivégeznie. Ennek érdekében próbáltam minél jobban ellazulni és nem elhúzni az élvezeteket amit amúgy nagyon szeretek. Vivi kitartásának és az én ellazulásomnak hála elég gyorsan sikerült is elmennem. Meg is jegyezte hogy ez gyorsan ment. Sztem mindketten örültünk, hogy ezt is sikerült kipipálni. :) Gyorsan letisztogatott majd kikísért a fürdőbe. Ha kicsit erőszakosabb vagyok lehet meg tudom győzni, hogy tusoljunk le együtt, bár sok hely nem lett volna a zuhanykabinban az tény. :) Talán majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Mivel alapból az egy órában nincs benne a két kényeztetés de van erre lehetőség extraként én ezzel éltem is amit egyáltalán nem bántam meg, bár az egy óra mindenre az elég karcsú, de megoldottuk. Legközelebb teljesen mellőzük majd a masszázs részt. :D
  • Összkép:

    Nagyon fel voltam dobva már az első pillanatban, amikor megláttam és az egy órás alkalom után is. Nagyon jól éreztem magam, iszonyatosan cuki és szexi lány, ami számomra a legjobb párosítás. Minél többet írok most róla annál inkább vissza akarok menni. A maximális barátnő feelinghez csak a csók hiányzott, de azt leszámítva minden szuper volt.
Happy Massage