• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben kerestem meg előszőr, aztán telefonon is beszéltünk. Teljesen korrekten tájékoztat bár sok kérdés nem lehet, amit feltüntet az van és kész. Nagyon kedves már a hangja alapján is.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem és szerencsére volt szabad hely pár utcányira, nem tudom ez álltalában mennyire van így de jól jött ki. Amúgy tömegközlekedéssel se lehet baj, egy nagyobb csomópont is van a közelben max gylogolni kell egy kicsit
  • Helyszín:

    A lakás azon része melyet láttam az teljesen rendben van, fürdő tágas, van több féle tisztálkodási eszköz, célnak megfelel ahogy szokták mondani. A szoba nem nevezhető nagynak, az ágy a nagy részét elfoglalja, félhomály, zene ( kellemes változatosság, hogy a zene nem a szokásos hangulat zene volt hanem egy pörgőseb valami volt, nekem nagyon bejött). Talán amit fel tudnék hozni hátránynak, hogy az ágy egy kicsit nyikorog ha az ember odateszi magát de az élményből nem vesz el kicsit sem.:)
    Plusz dolog volt nekem a kiskedvenc de ezt mindenki döntse el magának.
  • Lány külseje:

    Mivel csak egy kép van fenn róla így igazából nem tudtam mire számítsak de ez az egyik amiben a legnagyobb meglepetés ért. Az ajtóban egy végtelenül elbűvölő, csodaszép fiatal nő fogadott aki nem visel semmiféle sminket, de nincs is rá szüksége mert igy is végtelenül helyes, aranyos és magával ragadó. Az a mosoly!!! A személyisége teljesen közvetlen, persze ehhez a másik is kell de ha rendesen állsz hozzá akkor rögtön mintha már évek óta ismernétek egymást. Egy szimpla, virágos nyári ruhában fogadott mintha nem is azért mentem volna de ez is a barátnő érzéshez tesz hozzá. Mintha csak randiznánk.
    De ruha nélkül is egy lélegzet elállító teremtés, nincs rajta semmi mű, a természetes szépségével kápráztat el. Tenyéreb illő mell, feszes kerek fenék. Mondhatni tökéletes.
  • Action:

    Érkezéskor telefonon kértem bejutásomat, beengedett és a megfelelő emeleten a már említett ruhában fogadott, rögtön lett miről beszélni mert láttam a kis kedvenc macskát és ez egyből megadta az alaphangot. Már oldottunk mindketten.(lehet neki nem is kellett). Bekisért a szobába, én gyorsan megszabadultam mindentől, törcsi kézbe és irány a fürdő. Újabb szokatlan de nem kellemetlen, hogy zuhanyzás közben végig beszélgettünk, ismét mintha az ember otthon a barátnőével lenne, a drága lehet tudatosan csinálja vagy ő ilyen nem tudom de nagyon szimpi.
    Gyors száritás és irány vissza a szobába, itt ütött szemet hogy ő még mindig ruhában van, semmi fehérnemű semmi flanc, aztán mikor leheveredtem az ágyra jött a válasz, egy mozdulattal ledobta a ruhát és ott állt előttem teljes pompájában. " úgy is leveszem, mondta akkor meg minek a felhajtás.
    Nem is kertelt sokat, rám is mászott és kezdtük egymás csókokkal elhalmozását ahol csak lehetett. Tudja mit csinál, és még szinte el se kezdtük. Majd szép lassan elindult délnek, húzva az időt de csak eljutott ahova akart mert olyan hévvel kezdett el franciázni, huu. Lassan kezdte majd picit rákapcsolt váltogatta honnan hogy, kéz nélkül. Nem kérdés tudta hogy jó nekem.
    Magam fölé húztam és átmentünk kölcsönösbe, majd mikor már elkezdett neki is jó lenni akkor kapcsolt rá igazán, én meg csak húztam magamhoz ne tudjon elmenekülni.
    Kicsit úgy akartam én kényeztetni, hogy nem vonja el a figyelmem a ténykedése ezért kértem feküdjön le ő had csináljam én. Nagyon jól reagál ha az ember odafigyel rá, kellően nedves lesz a drága. Nekem nagyon tetszett ahogy meg, meg remeg a csúcs közelében, és hangban is egyre jobban tudtomra adta jó neki.
    Gumit húztunk picit még rákapott szájjal, majd ránézett és csak annyit mondott "feküdj le", de nem vesztegette az időt és már lovagolt is rajtam, váltogattuk a tempót, észvesztő csípő mozgással próbálta az eszemet elvenni. Persze közben csókokat loptunk a másiktól.
    Váltottunk, négykézláb helyezkedett én pedig hátulról támadtam, ebben a pózban egy ideig elidőztünk, úgy láttam szereti is így, én csókoltam a hátát a kezem pedig nem tudtam levenni formás fenekéről( ki tudná).
    Ezután missziben folytattuk, a lába hol a vállamon, hol magához húzta, hol egymásba csimpaszkodva, összevetve fenomenális.
    Következett az utolsó roham amit kutyusban tetőztünk be, itt már mindketten beleadtunk amit csak lehet, tolta ellen nekem a popsiját a drága egyre hangosabban zihálva, én amennyire csak lehetett húztam magamhoz. ÁÁÁÁÁ.
    A véget érezve érezni akartam még egyszer felülmúlhatatlan franciáját, és nem is csalódtam.
    Kicsit kiestem a valóságból, ő ezen jót nevetett majd lehevert mellém és még egy jó beszélgettünk ahogy visszatértem a földre.
    Majd gyors zuhany, öltözés, és puszi után távoztam.
  • Elszámolás:

    Szerintem teljesen korrekt, amit vállal azt adja is de hogy!!! Nem mondom hogy átlag így vagy úgy mert nem tudom mi az átlag, nem is érdekel, de ha olyan lenn akkor bármit megadnék azért amit drága Alice adni tud.
    Öltözés után, letettem a polcra, nem esett szó egyikünk részéről sem.
  • Összkép:

    Picit, ha mondhatom így fenntartással érkeztem mert ugyan olvastam a beszámolókat, de hát az csak egy bizonyos képet ad, segít az embernek eldönteni akar e menni vagy sem. De kijelenthetem, Alice esetében ez nem így van, olvassátok el és higgyetek el minden szót.
    Egy 200% ban barátnő feelinget kap az ember, egy kis huncutsággal megspékelve, de az olyan élmény ami megismételhetetlen. Minden szinten. A hozzáállása, a kezdeményezése, de alkalmazkodik is az emberhez. Nem tudom kellőképpen megfogalmazni.
    Nagyon remélem lesz még alkalmam ellátogatni hozzá, mert muszáj. Szevasztok
    UI Ha netán olvasod ezt Alice, tudd ÁÁÁÁÁ kész. Kész vagyok. Puszim
Happy Massage