• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon kerestem, megkérdeztem a részleteket, majd pedig VTR-en bejelentkeztem. Készséges volt, pár óra múlva már mentem is hozzá.
  • Megközelítés:

    Villamos jár a ház előtt, úgy láttam, de én kocsival érkeztem. A mellette lévő utcában volt bőven parkolóhely, fizetős. A bevásárló központ mellett található a lakása.
  • Helyszín:

    Korábban érkeztem, mondta, hogy nyugodtan hívjam fel és felmehetek. Így is tettem. Megadta a kapukódot, elnavigált a lakásához (nem bonyolult megtalálni), és már nyitotta is az ajtót. A fürdő rendben volt adott törölközőt, volt több fajta tusfürdő, a szoba is rendben volt nem volt kupi. Az ágy kicsit fura volt nekem. Volt rajta egy plusz matrac.
  • Lány külseje:

    Bevallom kicsit mást kaptam mint amire számítottam, de ez az arc kitakarás miatt lehetséges, az ember ilyenkor mindig fantáziál:)
    Alkata olyan volt mint a képen kicsit magasabb, haja szép volt és illatos, a melle az brutális. Csöcsös, faros, de ezt a képeken is látni, én ezt szeretem. A rózsaszín harisnyájában fogadott, amit lehet látni a képeken is.
  • Action:

    Beléptem a szobába és üdvözölt, megmutatta, mit hova tudok letenni és mi hol van. Aranyos volt. Kicsit másra számítottam, de ez benne van az arckitakarásban. Elmentem fürdeni, majd a szobában találkoztunk. A mellei bitang jók, elismerés érte a dokinak. Megkérdeztem, hogy a csók mehet e, azt mondta igen, de egy két szájra puszi volt csak, utána nem erőltettem már. Első körben franciát kértem és mell szexet. Csináltuk állva, fekve, szerettem volna úgy is hogy ő fekszik én meg fölé kerekedek, de azt mondta azt nem szereti mert a hajára megy a végtermék:). Így előtte állva dugtam a mellét, majd kis idő múlva meglocsoltam őket. Félidőben megmaszírozott és beszélgettünk a szakmáról, meg általános dolgokról, kértem vizet, hogy legyen energia. Ügyesen maszíroz, erős kézzel,. Figyelt, hogy ne legyen illatos az olaj. plusz pont.
    Elkezdtük a második kört kicsit döcögősen indult, próbálkoztunk a sexel, de nem sikerült (lehet túl gyorsan kezdtük el és nem volt aktív a főnök), inkább maradtam a franciánál. Végül is sikerült az elmenetel a melleire, úgyhogy eredményes volt a találkozó:)
    Elmentem fürdeni, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    A pénzt előre kérte az asztalra tettem és mindvégig ott is maradt. A szokásos pesti átlag, kár hogy nincs nfvsz. De így is hirdeti, úgyhogy semmi gond, tudtam előre.
  • Összkép:

    Összességében meg voltam elégedve, aranyos volt és segítőkész, a kémia nem volt meg köztünk, de ez szerintem előfordul, mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Nyitott volt el lehetett vele beszélgetni mindenről, nem éreztem feszélyezve magam.
Happy Massage