• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amint észleltem, hogy oldalt váltott Aletta rögtön kifejeztem örömöm és időpontfoglalási szándékomat sms-ben. Kicsit később jött is válaszüzenet, amit még néhány oda-vissza követett, majd amikor egy időben értünk rá megbeszéltük a másnap délutánt. Sms-ben és élőszóban is működik az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    A randira a Kosztolányi tér közelében került sor. A címet megtalálni nem lehet gond, pontos címet kaptam. Feltételezem, aki a tömeggel jár az ismeri azt annyira, hogy gyorsan odatalál, viszont aki kocsival megy az a szomszédos utcákban támaszthatja le a kocsit. Nekem szerencsém volt, a ház mellett volt hely, de szerintem érdemes 5-10 percet rászámolni a parkolásra. Az épület előtt a megszokott bejutási protokollt követve jutottam el a lakás ajtóhoz, ami nyílt is mire odaértem. Sokat nem kellett lépcsőzni.
  • Helyszín:

    Más hangulata van mint a korább két rendelőnek volt. Ez egy régebbi nagy belmagasságú, belső udvaros polgári ház egyik lakása, ami egyébként a célnak megfelel. A lakáson immár barátnőjével osztozik Aletta (ez is újdonság, hogy nem egyedül rendel), de mindkét Hölgynek megvan a maga szobája. Aletta szobájában az előző helyen megszokott berendezés fogadja a vendéget. Órának, kulcsnak, bukszának, esetleg fuksznak ott a komód, a ruháknak pedig a szobainas. A praktikumon túl a dísztárgyak, a mécsesek és a tükrök emelik a hangulatot. A földön egy nagy és kényelmes tatamin lehet bujálkodni. A higiénia Alettánál mindig makulátlan, példaértékűen tiszta és rendezett a környezet. Egyedül a fürdő ami szűkössége okán hagy kívánnivalót maga után.
  • Lány külseje:

    Aletta az adatlapján látható fotóknak és a megadott paramétereknek megfelelő harmincas évei környékén járó Csodanő! Kifejezetten értelmes és okos, aki barátságos, nyitott és érdeklődő személyiség. Végtelenül kedves és figyelmes, kifinomult és ízléses. Alakja szexi, sportos, ápolt, számomra hibátlan, azzal együtt, hogy van pár tetkó. Egyébként az adatlapján leírtak szerintem maradéktalanul helytállóak, csak megerősíteni tudom. Minden alkalommal szolid smink és finom fehérneműben fogad Aletta, ez alkalommal sem volt ez másképp.
  • Action:

    Sajnos csak egy órám volt, mégis a beszélgetésbe melegedtünk előbb, amihez az új hely és a kinyíló lehetőség adott témát. Jól is jött pár perc bemelegítő beszélgetés a megváltozott felállás okozta izgalom csillapítására. Alkalmi Partnernőm a zuhany után a szobában várt és ahogy leeresztettem a derekamra csavart törölközőt már le is dobta míderét (ami lehet hogy body volt, könnyen összekeverem ezt a két fehérnemű fajtát). Ott állt Hősnőm egy pár harisnyában talán egy egész pillanatig is, majd hozzám lépve megcsókolt... Hosszan csókolóztunk, bár a szakzsargon lehet már smárolásnak deffiniálja azt amit a szánkkal és a nyelvünkkel csináltunk egymás és saját magunk örömére. A lényeg hogy olyan átéléssel és lendülettel csókolt Aletta, mintha már napok óta csak az én csókomra vágyott volna. Közben siklottak a kezeink egymás testén, simogattuk és öleltük egymást, majd finoman leengedte kezét és hadrendbe állított, majd kisvártatva térdre ereszkedett úgy szorgoskodott tovább a szája, hogy nem vesztett lendületet. Frenetikus ahogy kényeztet ez a Csodanő, közben áldottam a jó sorsomat, szerettem volna sokáig élvezni és mozizni az épp megélt testi örömöt, de már nagyon vágytam rá, hogy szeretkezzek vele. Elfektettem a tatamin és védőfelszerelést pattintva missziben forrtunk össze. Szó mi szó, nem bujálkodhattam sokáig, mert igencsak elkapott a hév, így a gyorsuló tempó közepette a gyönyörű Partnernőm kéjes hangját hallva és arcát látva simán elmentem. Jó volt... Nagyon jó... Felejthetetlen... Isteni...
  • Elszámolás:

    Előzőleg sms-ben kaptam meg az infót az ajándék mértékéről, ami jelentős emelkedést mutat a masszázshoz képest. Ha rómaiul akarom kifejezni a mértéket, akkor az egy órás hála: L. Van néhány hölgy az oldalon, aki ilyen magasságban pozícionálta magát korábban is, jellemzően valamilyen módon ki is emelkednek a mezőnyből. Viszont vannak olyan hirdetők is akik szintén kiemelkedőt nyújtanak és mégsem kell ilyen magasra nyújtózni, hogy elérjük Őket úgy hogy gyakran az étlap is szélesebb. Szerencsére sok olyan hölgy van az oldalon, akihez bátran lehet menni, lehet válogatni is, de ahogy a társadalmunkban úgy az iparágban is nyílik az olló.
  • Összkép:

    Korábban többször volt szerencsém Aletta kegyeibe férkőzni, de a korábbi masszázs kategóriás kereteken belül kellett maradni. A váltással egy régi vágyam teljesülhetett be, ami rég nem látott izgalommal töltött el. Az együtt töltött idő során odaadó, mégis titokzatos, amilyen csak egy született Nő lehet. Mondhatnám egy mozdulatában több nőiesség van mint sok más pályatársában összesen.
Happy Massage