• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nuvolarim! ❤️


    Hát mit műveltél nekem te ide!? 😁 Foci, Wanda Gold FC, AC Nuvolari ..... Imádtam😁 😉 Fülig érő szájjal olvastam végig, szerintem nagyon szuper lett! Köszönöm neked 🙂 Amúgy is szeretem a focit, telitalálat volt. 😉

    Nem mellesleg köszönöm neked a felejthetetlen randit is ( mielőtt még elfelejteném megtenni), amiről ez a beszi szól.

    Nagyon jól éreztem magam veled most is, mint mindig. Ahogy éreztem és olvasom, ezzel te sem vagy másképp, de ezt már megszokhattuk. Már egy jó ideje ismerjük egymást és még sosem volt rossz talink. Szerintem ezután sem lesz, erre fogadni is mernék. Egy végtelenül kedves, figyelmes férfi vagy, okom sose volt és nem is lesz panaszra. 😉

    Mindig nagyon örülök mikor látom, hogy hívsz és azonnal nézem is a határidő naplót, hogy másnap 18 óra szabad e. Már nem kell lassan semmit se mondanod a telóba, hiszen tudom mit szeretnél és mikor 😁😉

    Remélem még sokszor élvezhetem a társaságod...

    Várni foglak sok szeretettel bármikor! 😛


    CSÓK ÉS ÖLELÉS 😘


    Hurrikán FC😁❤️

  • Egyeztetés:

    Mivel ez már a sokadik beszámolóm Wandusról, vettem a bátorságot, hogy a most zajló foci EB jegyében kicsit rendhagyó módon írjam meg. Akinek tele van a hócipője a focival, annak ajánlom a korábbi beszámolóimat :)
    Az AC Nuvolari képviselője telefonon megkereste a Wanda Gold FC-t, hogy kihívja egy barátságos meccsre. Hamar ki is tűzték a mérkőzés időpontját másnapra, amikor mindkét csapat ráért.
  • Megközelítés:

    A Wanda Gold FC stadionja bár kiesik egy kissé a belvárosból, mégis könnyű oda eljutni. A jövőbeli kihívók érkezhetnek busszal vagy villamossal, mindkettő szinte a helyszínen tesz le. A bejáratot kicsit nehéz észrevenni, de nem vészes.
  • Helyszín:

    A stadion új építésű, kívül-belül szépen karban van tartva, és a berendezés is szép, ízléses. A játékosoknak fenntartott zuhanyzóra sem lehet panasz, minden tip-top, és akár több focicsapatnak is jutna elég tusfürdő. A pálya (értsd: ágy) szép nagy, és ha két csapat nem is, de két (vagy akár több) ember kényelmesen elfér rajta. A világításról is érdemes szólni, mert állítható fényerejű és színű, ami még inkább hozzá tud adni a hangulathoz.
  • Lány külseje:

    A mezválasztás nem okozott gondot a hazaiaknak, ugyanis mez nélkül, azaz meztelenül fogadták a vendégcsapatot. A csapatkapitány így a legszebb, mert meg lehet csodálni a gyönyörű testét, ami a kellő helyeken pont annyira kerekedik, mint a focilabda :) Ehhez hozzájönnek még a huncut szemek és az állandó mosoly, ami mindenkit levesz a lábáról :) A hajával éppen valami különleges dolog van folyamatban, ami miatt vigyáznunk kellett rá, de ha ettől még szebb lesz, akkor biztos megérte.
  • Action:

    Érkezéskor a vendégcsapat játékosai frissítőt kaptak, és egy kis üdvözlő, kivel mi újság beszélgetés után elmentek zuhanyozni - ez már csak ezért is egy rendhagyó mérkőzés, mert nem utána, hanem előtte kötelező a zuhany.
    Ezután kezdetét vette a játék. A csapatok hamar elkezdték kóstolgatni egymást (csókokkal szájra és testre egyaránt), illetve kitapogatni egymás érzékeny pontjait. Az AC Nuvolari francia légiósa indította az első komoly akciót, amely gyorsan eredményhez vezetett: a támadó (más meccsekhez képest szokatlan módon) a nyelvével szerzett gólt. Persze hozzá kell tenni, hogy a Wanda Gold FC védelme részéről nem igazán volt ellenállás :) A hazaiak még reklamáltak "ez nem ér" felkiáltással, de a gól érvényben maradt. A Wanda Gold FC-nek is van egy francia sztárjátékosa, aki az EB-ről épp csak hazatérve letámadta az ellenfelet, és leírhatatlanul csodálatosan játszott (a szájával és a torkával), miközben kezezésről alig-alig volt szó. Közel járt az egyenlítéshez, ezért a félidőben pályára kellett küldeni a gumiból készült védőjátékost, nehogy baj történjen.
    A második félidő, ha lehet, még az elsőnél is izgalmasabb és élvezetesebb volt. Előbb a vendégek kerültek helyzetbe az ellenfél védelme mögé kerülve (kutyapóz), utána a hazaiak kerekedtek felül (lovacska), de összességében a Wanda Gold FC jól bírta az iramot, és a kitartásnak meg is lett az eredménye: a mérkőzés utolsó pillanatban az AC Nuvolari nem bírta tovább, és megszületett az egyenlítő gól.
    A lefújás után a csapatok még megpihentek az ágyban és jól elbeszélgettek egymással az aktuális dolgaikról. Mondanám, hogy mások is követhetnék ezt a példát, de azért az ágy kimaradhat :)
  • Elszámolás:

    A rossz nyelvek szerint az AC Nuvolari megvesztegette a játékvezetőt egy átlagos méretű ajándékkal, aminek átadására a mérkőzés után került sor. Én erről nem is szándékozom többet mondani, a bővebb infóban benne vannak az érdekesebb részletek.
  • Összkép:

    Az 1-1-es végeredménnyel igazságos döntetlen született egy igazán élvezetes meccsen. A Wanda Gold FC nemcsak remekül játszik, de házigazdának is tökéletes. Információink szerint az AC Nuvolari játékosai már alig várják a visszavágót.
Happy Massage