• Betsabé

  • Beküldte:
  • Betsabé reagálása

    Kedves Jackman!
    Köszönöm a kedves szavakat :)
    Szép napot, Méráb.

  • Egyeztetés:

    Már többször voltam Mérábnál, úgyhogy korábbról ismertük egymást. Most azt gondoltam, hogy barátnőjével Lyndával hármasban szeretnék egy kiadós szexpartit összehozni: Utóbbi hölgy egy másik felületen hirdet, de már korábban ővele is megismerkedtünk. Pár nappal a találkozó előtt Mérábot telefonon értem el, pár csengetést követően hamar felvette a telefont és ismerősként köszöntöttük egymást. Nagyon kedves volt, és hamar megállapodtunk a találkozó időpontjában, a hármas együttlétben. A tervezett találkozó előtti napon SMS-ben tájékoztattam Mérábot arról, hogy az előzetesen megbeszélt időpontban másnap biztosan érkezni fogok hozzájuk.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerületben találkoztunk, két nagy út kereszteződéséhez közel. Én metróval érkeztem, a metró megállótól kb 2. perc gyaloglást követően. A helyszín nagyon jól megközelíthető, de én balga a két nagy forgalmú út közül emlékezetemet kihagyva a rosszat választottam. Már kb 10 percet gyalogoltam, amikor rájöttem arra, hogy rossz irányban haladok. Szinte ezzel egy időben csöngött a telefonom, Méráb hívott, aranyosan megkérdezte, hogy merre vagyok. Hibám észlelését követően, hogy ne késsek sokat, hamar taxit fogtam és gyorsan a helyszínre érkeztem. Még egyszer hangsúlyozom, hogy a tévedés az én hibám volt, a helyszín könnyen megközelíthető BKV járművel és gépkocsival is, sőt a ház előtt, vagy attól nem messze parkolásra is van lehetőség.
  • Helyszín:

    A találkozó helyszíne egy régebb építésű sorházban található. A ház megfelelő állapotban van. A diszkréció e téren nagyon jónak mondható. A találkozóra a ház egyik emeletén lévő lakásban történt. A lakás nagy előszobával rendelkezik, tágas fürdőszobával, amelyben kád és ehhez kapcsolódóan zuhanyzó áll rendelkezésre. A kád szélén nagyszámú fürdőbalzsam, a mosdó mellett szájvíz és ahhoz papírpoharak álltak rendelkezésre. Mindenhol nagy tisztaság, a kád előtt száraz belépő. Az előszobát követően egy nagyobb szoba állt rendelkezésünkre, amelyben egy jó nagy franciaágy biztosította az együttlét legkellemesebb környezetét. A szoba nagyon jól berendezett, kényelmes bútorzattal. A szobát az előszobától egy nagy gördülő ajtóval lehetett elzárni. Minden a lakásban nagyon kellemes környezetet kínált.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem a lakásba, Méráb az ajtó mögött Ádámkosztümben fogadott. Nagyon aranyos, fiatal lány, közepes magasságú, nagyon szép arccal. A popsija csodálatosan szép és kerek, szeméremtájéka gyönyörűen domborodik. Mellei közepes nagyságúak és természetesek. Az egész lány harmonikus testalkatú, mindene nagyon szép és arányos. Lynda inkább a középkorosztályhoz tartozik. A tetthelyen, érkezésem alkalmával kétrészes fürdőruhaszerű szettben és magas sarkú cipőben fogadott. Nagyon fiatalos és arányos testalkatú hölgy, szép arccal. Mellei gyönyörűek és nem gravitálnak, az átlagosnál jóval fejlettebbek és a teste egyik legszebb részét alkotják. Popsija és lábai nagyon szépek, és az egész hölgyet nagyon kívánatossá teszik
  • Action:

    Amikor megérkeztem, a lakásba, Méráb nagyon kedvesen fogadott két puszi kíséretében. Bevezetett a tett színhelyéül szolgáló szobába, ahol már Lynda is várt. Néhány mondat váltását követően vetkőzni kezdtem. A ruháimat részben a szobában lévő fogasra, részben egy székre helyeztem. Egy méretes tiszta, puha és illatos törölközőt kaptam Mérábtól, majd a fürdőszobába siettem, ahol alaposan lezuhanyoztam és megfelelő szájhigiéniát csináltam. A fürdő után beléptem a szobába, ahol a két hölgy már várt. Először Lyndával kezdtem álló helyzetben csókolózni. Hihetetlenül jól csókol, megfelelően használva a nyelvét is. Igazi érzelmes csókolózás volt. Méráb javasolta, hogy mindketten feküdjünk a franciaágyra és ott folytassuk. Így is tettünk, még egy ideig hevesen csókolóztunk Lyndával, majd megszabadítottam a melltartójától és a bugyijától. Végig csókoltam az egész testét, kikötöttem a csodálatos puncijánál. Ő hanyatt feküdt, én a lábai közé térdeltem, félig hasalva, és nagyon intenzív puncinyalásba kezdtem. Nyaltam a punciját, először óvatosan, majd egyre intenzívebben és mélyebben időnként váltogatva a csiklót nyalogatva, illetve mélyen a hüvelyébe nyalakodva. Egyszer csak rám szólt Méráb, vigyáz jön a spriccelés, ebben a minutumban Lynda egy nagy spriccelés közben intenzív orgazmust mutatott. Hihetetlen, hogy a két lány mennyire érzi egymást, csodálatos volt amikor Méráb talán valamilyen arcmimikából, vagy egyéb mozgásokból ráérzett arra, hogy mikor jön Lynda orgazmusa.
    Az egész együttlétünk alkalmával Méráb személye dominált. Az előzőeket követően hanyatt fektetett engem és arcával a lábaim felé ráült az arcomra. Heves puncinyalásra ösztökélt, amit én nagyon szívesen vettem. Látogatásom fő célja ugyanis első sorban az Ő kényszer franciáztatása volt. Nagyon erotikus módon diktálta, hogy miként és hol nyaljam a punciját. Közben Lynda a lábamhoz feküdt és nagyon kellemes franciázásban részesítette a hímtagomat. Nagyon jó száj technikát használva, nyalta és szopta az ezredest. Így két tűz közé szorultam, Mérábnak én nyaltam, engem pedig Lynda kényeztetett franciásan. Egy rövid ideig tartó puncinyalást követően, Méráb erőteljes hangokat adva a számba élvezett. Az orgazmusa során nagyot spriccelt puncijával, úgy hogy teljesen beterítette az arcomat. Méráb a puncija nyalatását nem hagyta abba, újra és újra belelendült, hangos instrukciókat adva számomra intenzív puncinyalatást folytatott, miközben legalább 10 alkalommal a csúcsra jutott. Az orgazmusai közben mindig nagyokat spriccelt az arcomra. Miközben Méráb folyamatosan az arcomhoz és a számhoz szorította a punciját, kéjes nyelvjátékom érdekében, megkértem Lyndát, hogy izgatta ujjával a prosztatámat is. Gumikesztyűt húzott és nagy szakértelemmel belém hatolt a popsinyílásomon keresztül és nagy szakértelemmel megtalálta a legérzékenyebb pontomat, amitől csaknem hatalmasat durrantam.
    Egyszeri elélvező vagyok, ezért kértem egy kis pihenőt, amely alatt a hölgyek között pihentem, amely alatt nagyon jót beszélgettünk személyes dolgainkról, a szót ez alkalommal is Méráb vitte. Ő egy nagyon jó társalkodó partner is.
    Kis pihenő után Méráb ismételten a hátamra fektetett, az arcomra ült, számra szorította a punciját és ismételten hatalmas puncinyalásra ösztönzött. Minden nyelvtechnikát kipróbáltam annak érdekében, hogy Mérábnak minél több orgazmusa legyen. Ő közben a popsiját és a punciját ritmusosan mozgatta a szám és a nyelvem felett, szó szerint fantasztikus orális élvezetekre juttatott. Az eredménye a közös technikánknak meg is lett. Bőséges spriccelések és hanghatások kíséretében Méráb megint tíz feletti orgazmust ért el. Csodálatos volt. Az aktusunk után a fejem alatti párnát ki kellett cserélni, mert a spriccelések következtében csöpögött a nedvességtől.
    Amíg orálisan kényeztettem Mérábot, Lynda megint csak a lábaim elé kuporodva nagyon intenzív franciázást folytatott a hímtagommal. Nagyon ügyesen csinálta, jó nyálasan és mély torokkal szopta az ezredest. Hosszú ideig próbáltam visszatartani magamat, de egy idő után hatalmasat robbantam Lynda szájáb, miközben erőteljesen nyaltam Méráb punciját. Eszméletlenül jó volt ez a befejezés.
    Az akció után még kicsit beszélgettünk pihenésképpen, majd a fürdőszobába indultam, ahol megint alaposan lezuhanyoztam. Visszatérve a szobába, felöltöztem és érzékeny búcsút vettem a hölgyektől.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot két borítékba téve, néhány kedves mondat kíséretében a találkozásunk kezdetekor a szobában lévő egy asztalszerű bútordarabra tettem. Mértéke hölgyenként a budapesti átlagnak megfelelő rózsaszálat képviselt. Ezt követően erről a kérdésről szót sem ejtettünk.
  • Összkép:

    Két órát töltöttünk együtt a hölgyekkel. Ez a két óra fantasztikusnak bizonyult. Méráb enyhe dominás szexuális ügyessége olyan csúcsokra vitt fel. amelyet korábban még soha nem éltem át. Lynda szelíd és korrekt ügyessége jól párosult Méráb határozottságával. NAGYSZERŰ VOLT A KÉT EGYÜTT TÖLTÖTT ÓRA!!!
Happy Massage