• Melody

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam telefonon , szerencsém volt, mert egyből felvette és 2 óra múlva tudott is fogadni. A telefonban minden lényeges kérdést tisztáztunk . Kedves hangja volt, ami megalapozta a kedvemet, hogy élőben is megismerhessem.
  • Megközelítés:

    Ismerős az utca Óbudán, legalábbis egy másik házszámban már jártam korábban. Bkv nem annyira közeli, de 5-6 perc sétával elérhető. A GPS pontosan ismeri a házszámot és most a parkolás sem volt gond, “hála” az ismét fizetős parkolásnak.
  • Helyszín:

    A ház egy 3 emeletes társasház (így nem kellett liftet beszerelni) és naná, hogy a harmadikon van a lakás, ami egyébként a célnak megfelelő. A masszázs szobában van matrac és masszázspad is, mi a matracon voltunk. Tükrök nincsenek és minden redőny le volt húzva, úgyhogy csak a fürdőből visszatérve láttam valamit az erős félhomályban. A fürdő is rendben van, tusfürdő választék megfelelő, szájvíz is található a mosdónál.
  • Lány külseje:

    A képek ügyesen vannak photoshop-olva, de ez nem meglepő az itteni képekkel kapcsolatban. Amúgy ő van rajtuk.Melody egy csinos, értelmes fiatal nő, akinek a személyisége magával tudja ragadni a kedves vendéget. Szép homokóra alakja van, nagy feszes és formás fenékkel. A mellei kicsik, ha valaki mellmániás, akkor nem Melody lesz a kedvence. Az arca átlagos szomszédlányé és az az érzésem , hogy “régóta ismerem” mindvégig velem volt az ott tartózkodásom alatt.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a matracon történik, Melody egy kis tangában és falatnyi felsőben vár a fürdés után. Deréktól indul felfelé a masszázsprogram, a hátamat jó erősen megdolgozza , az ökleit és az alkarját is használja hozzá, ezáltal még nagyobb erőt tud kifejteni. Jól lehet vele beszélgetni, értelmes, a világ dolgaiban jártas hölgy. A lapockák alá is benyúl, az ott található csomókról sem feledkezik meg. A nyakam az utolsó egység ebben a körben, majd jönnek a lábak. Comb, vádlik Achilles ín. Már várnám a besimításokat, de nem jönnek. Fordulásig akár azt is hihetném, hogy erotika mentes helyen vagyok. De aztán szerencsére jön a fordulás …
  • Levezetés:

    Ekkor szabadul meg minden ruhadarabjától és kezdetét veszi egy kellemes lingam masszázs. Ugyan nagyon finom az érzés, de én is szeretném őt kényeztetni így helyet cserélünk és ő fekszik hanyatt a matracon.
    A nyelvjátékot nagyon kedveli ,viszont az ujjakét nem és ennek hangot is ad. Szereti ha őt is kényeztetik, de szeret “adni” is. Kitartó munkálkodásom meghozza eredményét (vagy csak ezt a részt már be akarta fejezni és színészkedett egy kicsit ??😳) és hangosabb sóhajtozás mellett, apró rángásokkal jelzi, hogy neki is jó volt. Majd ismét fordulás és a kezével, nyelvével, ajkaival kezd játszani a szerszámon.
    Jól csinálja, bár én kéz nélkül jobban szeretem, de Melody dicséretére legyen mondva, leköveti a kéréseket. Érzem, hogy közeleg a vég, az ajkai közé nem lehet menni, így marad saját magam hab teste🤦🏻🤦🏻
  • Elszámolás:

    Környékbeli átlag feletti, pontosan annyi, mint amennyi a telefonban elhangzott, utólag rendeztem. Kicsit túl van árazva, különösen annak fényében, hogy a környéken milyen kedvező rózsaszálú helyeken milyen szolgáltatást lehet kapni.
  • Összkép:

    Melody egy fiatal hölgy, akinek jó a keze a masszázshoz, viszont annak ellenére, hogy nyitott a beszélgetésre azt éreztem az erotikus rész alatt, hogy fejben nagyon máshol van.
Happy Massage