• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mérhetetlen vágyat éreztem iránta, ráadásul már szenvedtem is tőle, ezért telefont ragadtam. Hívásomat a második csörgésnél fogadta, de visszahívást ígért pár perc múlva. Éreztem, hogy tudok hozzá menni, ezért célba is vettem az utcáját... Sajnos a telefonom megviccelt és nem tudott elérni, de az oldalon írt pár sort, amit persze csak jóval később olvastam. Így a bejutásomig egy hosszú türelemjáték várt rám a környéken. A nyári kánikulában nem volt túl kellemes élmény a várakozás, de az átélt élmény miatt bőven megérte.
  • Megközelítés:

    Az autóm úgy kanyarodott Rami felé és állt meg magától a kapu közelében, mint vidéken a lovaskocsit húzó ló a kocsma előtt. Igaz esetemben egy kis apróval is etetnem kellett egy közeli oszlopot, ami étvágya a városi átlag környéken van. Tömegközlekedéssel is könnyedén eljuthatnék hozzá, a buszmegálló a kaputól pár lépésnyire található meg.
  • Helyszín:

    Rami kéjlakása kifejezetten tetszik, és mindig nagy várakozással lépek be hozzá, persze nem a tisztaság és a berendezés miatt. Jómagam semmi kivetnivalót nem találok benne, talán csak annyit, hogy nem eleget vagyok nála. Az ingatlan minden igényemet kielégíti, szerencsére a vendéglátó is.
  • Lány külseje:

    Kis túlzással állíthatom, hogy amikor megpillantom az ajtóban, akkor a spontán elcsöppenés veszélye fenyeget, de ezt eddig minden alkalommal sikerült kivédenem és hagynom, hogy az együttlétünk okozza. Most sem volt sok időm a szemem legeltetni rajta, mert belépésem után egyből nekem is esett, ahogy az ajtó becsukódott mögöttem. Pár perc heves csókváltás után vettem csak észre, hogy a combfixen kívül csak én lehetek rajta.
  • Action:

    Közel kétórás várakozás után elérkezett az idő, és végre lophattam a távolságot a kapu felé. Gyakran járok hozzá, ezért fejből tudom mit kell nyomnom és hová kell mennem, így csak a berregő hangra vártam, ami jelezte az engedélyt a bejutásomhoz. A lift gyorsan repített fel hozzá, majd pár pillanat múlva már a lakás ajtaja előtt álltam. Az ingatlanba lépve csak a köszönésre volt lehetőségem, mert az ajtó bezáródása után letámadt és vadul csókolni kezdett. Remek előjáték volt egy felejthetetlen élményhez, persze erre minden alkalommal számítok. Hosszú csókokat követően a fürdő felé vettem az irányt, hogy minél előbb mély benyomást tegyek rá.

    Tusolás után egymás kezét fogva mentünk a nappaliban található kanapéhoz, hogy a klíma hűsítő áramlatában felforrósítsuk a hangulatot. Egy heves csók után Rami elém térdelt, hogy ajkai finom ölelésében fényesítse kardomat. Szeretem nézni és érezni, amikor a bájdorongomat kényezteti. Azt látom és érzem rajta minden alkalommal, hogy imádja csinálni. Később kényelembe helyeztem magam a kanapén, de közben vendéglátóm egy pillanat türelmet kért. Feldobott magára egy fekete keretes szemüveget, majd letérdelt elém. Perverz énemnek nagyon bejött a titkárnős kellék, és miközben a kéjrudam falta, gyakran a szemembe nézett. Egy mosollyal a szája szélén nyugtázhatta magában, hogy kész vagyok tőle. Nagyon felhúzott a játékával, így gumiért nyúltam, de Rami még a szájával szeretett volna az őrületbe kergetni...

    Végül megkegyelmezett és beöltöztette a főszereplőmet a megfelelő mezbe. A beöltözött játékosom végre pályára léphetett. Egy pillanat múlva már kényelembe helyezte magát rajtam, utána lovagolni kezdett. Csókoltam a testét ahol értem, majd amikor vadabb vágtába kezdett, akkor megragadtam a derekánál fogva, és úgy húztam magamra. Vadul szeretkeztünk és végig hangosan élvezte játékunkat, miközben az állóképességem magasztalta.

    Pózt váltottunk és a hátára került, ezért elmondhatom magamról, hogy gerincre vágtam. Könnyedén becsusszantam vágyai nedves birodalmába, és folytattuk tovább ki-be játékunkat. Miközben mély benyomásaimmal adtam tudtára, hogy mennyire kívánom, gyakran csókot loptam tőle, vagy a melleit csókoltam. Szenvedélyes szeretkezésünknek meglett az eredménye. Nemsokkal később Rami zihálva vette a levegőt, utána remegni kezdett és végül elélvezett. Orgazmusa után csak a tempóból vettünk vissza, majd amikor eljött az ideje egy új pózt dobtunk be a játékba. Az oldalára feküdt, bal lábát kinyújtotta a lábaim között, jobb lábával pedig felvette a magzat pozíciót. A popsiját markolva udvaroltam tovább, de néha elkalandozott a kezem a melleihez egy kis matatásra.

    Pár perces mókázás után arra kértem, hogy helyezkedjen négykézlábra. Kérlelni nem nagyon kellett, mert mire észbe kaptam már kicselezett, és a popsija az ágyékomnál figyelt arra várva, hogy hátulról megudvaroljam. Miután minden a helyén volt, kulcsom a megfelelő zárba került, megragadtam a derekánál fogva, és finom punciját belül masszíroztam. Pár lökés után arra utasított, hogy markoljam meg a popsiját és úgy szeretgessem tovább. Szót fogadtam és megragadtam, majd vehemensen udvaroltam. A csókjára éhezve néha ráhajoltam és megcsókoltam.

    A napok óta tartó hőség, vagy az egész napos robot miatt volt egy kis lankadásom, és mivel tudom jól, hogy szereti a szájában érezni a férfiasságom, ezért ismét a kanapé kényelmét élvezhettem, majd Rami letérdelt a bútor elé. Gyorsan megszabadultunk a báli ruhától, majd ajkai finom ölelésébe vett. Nyelvével bejárta a rudazat teljes hosszát, a nyálát csurgatta rá, majd a tövénél megragadva hevesen falni kezdett. Soha nem tudok betelni vele és eldönteni hol és hogyan szeretném érezni a testét, de a franciás játéka ismét keménnyé varázsolta bájdorongom. Gumit követeltem, de sajnos nem volt már nálam több, így vendéglátóm bontott a sajátjából, ami nem volt az én méretemre való.

    A védelmi eszköz fojtogatta hímvesszőmet, de maradt még benne annyi erő, hogy lefújás előtt egy új támadást vezessen. Rami beillesztette a helyére, utána vadul lovagolni kezdett. Hosszú percekig szeretkeztünk ebben a pózban, de kezdett kényelmetlen lenni az óvszer, így a meccs hajrájában ismét a szájába kerültem. Rami imád nyalókázni és élvezettel, szenvedélyesen falta rudazatom. Nála csak egy kapura lehet játszani, de mindenképpen látványos befejezést szerettem volna, ezért elé álltam és végig a szemembe nézve addig nyalogatta, szívogatta, amíg nem bírtam ellenállni, és a mellére durrantottam.

    A ceruzámat finoman fogta tovább, a szemembe nézett és mosolygott, utána pedig a hímvesszőmmel kente el a testén az anyagom. Tisztálkodás után még csevegtünk, de sajnos a késői időpont miatt nem tudtam tovább maradni, így búcsúzóul lesmárolt az ajtóban, majd utamra engedett.
  • Elszámolás:

    A fővárosban megszokott átlagos virágcsokrot mindenki másképpen értelmezi, ezért én azt mondanám, hogy felette van. Viszont egy pillanatig sem gondolkodom el azon, hogy megérte vagy sem, hiszen mindig olyan élménnyekkel távozom tőle, amikre jó visszaemlékeznem. Szokott módon az asztalra helyeztem az egyéb ajándékaimmal együtt.
  • Összkép:

    Raminál mindig borítékolható számomra, hogy a látogatásom során olyan élményekkel gazdagodom, amire később is jó lesz visszaemlékezni. A mostani randink során sem éreztem hiányt semmiben, inkább feltöltődtem egy vad, de mégis szenvedélyes szeretkezés során.
Happy Massage