• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en írtam Andira 4 nappal korábban. Másnap visszaigazolt majd 1 nappal a randi elött még felhívtam, hogy minden rendben van-e. Rendben volt :)
  • Megközelítés:

    A Gellért tértől 1 perc séta ha BKV-zol. Ha kocsival mész akkor szívsz mert minden fel van bontva, parkolót pedig nehéz találni.
  • Helyszín:

    A helyszín a célnak teljesen megfelelő. Tiszta, rendezett, normális lakás. Bár ez most teljesen mindegy mert mint megtudtam ez csak rövidtávú átmeneti megoldás.
  • Lány külseje:

    A képek elég semmit mondóak, ráadásul az egyiken rövid hajjal míg az arcos képen hosszú hajjal látható. Nagyon kíváncsi voltam a valóságra.
    A valóság pedig az, hogy Andi nagyon csinos, sportosan vékony hölgy. Ami a képeken nem látszik az szolid tetkó, nagyon izgató mellbimbó pircing és állandó mosoly, amivel engem teljesen levett a lábamról.
  • Action:

    Megérkezve Andi leültetett, vízzel kínált és kedvesen elcsevegtünk mindenféléről mintha csak két régi ismerős látogatná meg egymást. Szerencsére Andi nagyon profi úgyhogy nem sokára úgy terelte a szót, hogy már törülközővel a kezemben a zuhanyzóban találtam magam.
    Fürdés után az ágy mellett állva kezdtünk ismerkedni egymás testével. Finom csókok, ölelés, simogatás. Nagyon jól csókol. Én már ettől ágaskodtam. Andi ekkor leült az ágy szélére én elé álltam és egy pillanat múlva már a szájában voltam, nagyon mélyen. Nem volt semmi kecmec, finomkodás, rögtön a lényegre térve a torkát éreztem. Az érzés, a látvány, a hangok... fenomenális. Néha megfogtam a fejét és magamra szorítottam de igazából nem is kellett mert Andi magától is fullban nyomja a kényszer mélytorkot.
    Az időérzékemet teljesen elvesztettem úgyhogy nem tudom meddig tartott ez a móka de egy idő után hanyatt feküdt az ágyon és én kényeztettem őt. Sajnos közel se olyan szaktudással mint ő engem de azért kedvesen motivált amikor azt mondta, hogy első alkalommal nem is volt olyan rossz.
    Meg akartam kapni őt ezért gumit húztunk és végigpróbáltuk az alul-felül-hátulról alap pozíciókat. Andi ekkor megint kézbe vette az irányítást és közölte, hogy fejezzük be a dolgot úgy ahogy elkezdtük. Én elterültem az ágyon, ő pedig eltüntetett a szájában. Próbáltam minél tovább húzni az élvezetet de egy idő után már nem ment. Amikor érezte, hogy jönni fogok teljesen elnyelt és valahol a torkában élveztem el. Akkorát robbantam, hogy azt hittem mindent kiszívott belőlem. Andi nagyon finoman még a szájában tartott amíg teljesen le nem nyugodtam.
    Felálltam, hogy az asztalon lévő pohárból igyak egyet de meg kellett kapaszkodnom mert megszédültem annyira kifacsart :)
  • Elszámolás:

    A bővebb infó-ból minden megtudható a tisztelet díjáról. Ez mindent lefed, amit vállal. A randink legelején letettem az asztalra és szóba se került a továbbiakban.
  • Összkép:

    Én rettenetes jól éreztem magam Andival. Bár teljesen kifacsart mégis feltöltődve éreztem magam a társaságától. A mosolygós kisugárzása hatással volt rám, jó kedvűen, fülig érő szájjal távoztam tőle.
Happy Massage