• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Igazából egy másik lányhoz mentem volna, aki lemondta a randit 1 órával előtte. Ramóna is tervben volt már így megpróbáltam és el is értem, meg is beszéltük a randit másfél órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, GPS-el könnyen megtalálta. Gyakorlatilag a ház előtt parkoltam, volt bőven hely, viszont fizetős. De árnyékban találtam helyet, aminek örültem.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendezett, a klíma jó l jött e meleg napon. Fürdő tiszta, sokféle tusfürdővel, szájvízzel. Tiszta törölköző is járt.
  • Lány külseje:

    Képeknek abszolút megfelelő, csinos, formás lánnyal találkoztam. Tetszett, hogy folyamatosan mosolygott, szimpatikus, kedves volt.
  • Action:

    Tusolás után megvártam míg ő is öblít a szájvízzel, de közben már oda is mentem kicsit a fenekét megsimogatni. Majd átölelve egymást, csókcsata közepette vonultunk a baszoba felé. Ment a felfedező út, a törölközőt levéve rólam, ő is megismerkedett az ezredessel. Az ágyra heveredve én kezdtem akcióba, elindultam lefelé és kényeztettem kicsit finom puncikáját. Majd cseréltünk és ő kezdett franciába, amit istenijen csinált. Kezét szinte alig használta. Az elején a golyók kezelésére is engedélyt kért, és nem is ellenkeztem. Ahogy azokkal bánt, hát az elképesztő volt. Gumi is felkerült lassan és beleült a nyeregbe. A vágta után az ágy szélére könyökölt és így hatoltam be hátulról, a tükörrel szembe. A látványtól a hatás nem is maradt el, hatalmasat élveztem benne. Ráborulva fújtam egyet, majd egymás mellé feküdve pihentük egyet. Ezután masszást kértem, ezzel töltöttük ki a maradék időd. Meg kell mondanom hogy nagyon szakszerű masszást kaptam, nagyon jól esett. Egy kicsit nekem zavaró volt, hogy a masszázs alatt folyamatosan beszélt Ramóna, főleg, hogy olyan hangnemben és hangerőn, ami majdhogynem idegesítő volt. Persze nem akartam mondani, hogy maradjon csöndbe, pedig masszázs közben nekem az lett volna a relaxáló. A végén újabb tusolás után azért elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Csak a végén tettem az asztalra a rózsacsokrot, egyszer sem került szóba. Extrát nem kérte, szerintem minden ami az alapban van kielégítő.
  • Összkép:

    Tényleg kedves lány, de nekem kicsit sok volt, ahogy és amennyit beszélt. De nagyon jól és odaadóan csinált mindent.
Happy Massage