• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor láttam, hogy újra aktív itt a hirdetése, többször próbáltam keresni különböző napszakokban, de nem sikerült elérnem.
    Másnap kora délelőtt sikerült beszélnünk, nagyon cuki, csacsogó hangon elmondta a részleteket - azonnal felhívva a figyelmem a korlátozott étlapra és a spéci szabályaira és megkérdezte, hogy ezzel együtt is beszélgessünk-e tovább? Tudomásul vettem a dolgot (naná, borzasztóan kíváncsi voltam rá és nagyon izgattak a képei itt és a másik oldalon is). Egy kis szervezést igényelt részemről a dolog, de egy két nappal későbbi időpontot beszéltünk meg, melyben én is és ő is kompromisszumot tudtunk kötni.

    Nagyon korrekt volt, mert az első nap sikertelen kísérletei után visszacsörgetett másnap, illetve később is ha látta hogy kerestem, megcsörrentett és a nevemen szólított mikor felvette.
    Bár nem kért megerősítést, a randi napján én küldtem egy megerősítő SMS-t, amire kedvesen válaszolt.
  • Megközelítés:

    Az első beszélgetéskor pontos utca-házszámot kaptam, amit a GPS és a Google Maps is elég jól ismert. Panelok között nehezen navigálok, de itt szerencsére a felújítás során arra is figyeltek, hogy normálisan kitáblázzanak mindent így nem lehet gond megtalálni a jó kaput, plusz Dóri el is mondja és ha elakadnánk, telefonos segélyszolgálatot is üzemeltet.
    Én BKV-val mentem, szerintem azzal a legegyszerűbb; parkolóhelyből talán egyet láttam a ház előtt - a közelben iskola plusz egyéb lakótömbök, gondolom, ennek minden előnyével és hátrányával együtt.
    A közelben az egyik panelház tövében maga Bruce Willis mosolygott rám, ha elfelejtettem volna valamit, nála még beszerezhetném és átellenben van Dóri kapujával is.
  • Helyszín:

    Nálam pont nyitva volt a kapu, így nem tudom, milyen bonyolultságú a bejutás.
    Lift van, érdemes is használni, mert majdnem a legtetejéig kell menni - diszkréció miatt szerintem érdemes egy emelettel előbb vagy később kiszállni, elég szűkös a lépcsőház és ha pont "jókor" lép ki a szomszéd az kellemetlen lehet. Nálam szerencsére nem volt gond, csak a földszinten találkoztam egy önkéntes házmesterrel, aki épp a kutyáját hozta vissza.

    A lakás maga egy nagyon kedves kis lányos kuckó, szerintem a babaszoba és egy kis szoba kivételével teljesen felújítva. A hirdetésben lévő képek hűen tükrözik a tetthelyet, de valahogy az egésznek a nyugis, csajos atmoszféráját nem adják át: a szép nagy ablakokkal és a kedves kis kiegészítőkkel nagyon otthonos kis kuckót kapunk, látszódik hogy Dóri nagyon ügyel a részletekre és szerintem jól is esik neki ha dicsérjük a keze munkáját. Érzésem szerint itt is lakik és nagyon rendben is tartja a kis lakást.
    Pakolni több helyre is lehet, én az ajtóban lévő kis padot választottam, de ilyen téren nem voltam túl igényes, az idő miatt máshova nem is tettem volna a gönceimet.

    A fürdő maga kádas, két ember számára éppen megfelelő méretű, a zuhanyfüggöny se tapad rád és Dórival kényelmesen elfértem, pedig nem vagyok kis darab. Tusfürdőkből egy márka két változata van, ha valaki saját felszereléssel érkezne, Dórinak nincs ellenére az sem. (Bár szerintem érdemes valami nagyon kímélő vagy hipoallergén tusfürdőt választani és/vagy vinni neki, mert azért nagyon hálás lesz.)
    A tisztálkodásban Dóri segít, nagyon alapos magára nézve és szerencsére rád tekintve is, a higiéniára eddigi pályám során senki nem fordított még ennyi figyelmet és időt.
    Törölközőből érkezés után és távozás előtt is újat kaptam, a kilépő száraz volt, szájvíz szintén a csap mellett várt.
  • Lány külseje:

    A képek nagyon jól visszaadják az alakját és a testét: peckesen és folyamatosan meredő mellbimbók, lapos has (néhány pózban még a kockákat is láttam a bőre alatt), gyönyörű természetes szőke haj (ami most is kb. olyan hosszú mint a képeken, de korábban 20 centivel több volt - nagyon kár szerintem hogy levágatta, eszméletlen jól nézhetett ki vele), természetes szőke pamacs a punci felett.
    Maga a Gyönyörök Kertje pedig valami fantasztikus - a másik oldalon van néhány videó, azon meg lehet csodálni és elvileg nyáron jönnek majd új fotók is. Nagyajkai szinte jelzésértékűek, kisajkai duzzadtak és szemet gyönyörködtetőek, csiklója érzékeny és csúcsos - gyönyörű. Feneke feszes és kerek, kutyusban a kezem átéri a derekát és csak azért nem paskoltam meg párszor, mert Dóri egyáltalán nem szereti a durvaságot.

    Arcra megint volt egy elképzelésem és újfent tévedtem: nem sokat, de néhány évet szerintem a kiírt korhoz hozzá lehet adni - ezt az arcáról gondolom - de megkockáztatom, hogy a XXX csak a műsorára érvényes és nem az életkorára. Szép szemei vannak, ha csöndben menne el mellettem az utcán lehet hogy nem fordulnék utána, de ha hallanám beszélni, tuti!
    Összességében egy felnőtt nő egy éppen-nem-tini testen, tinis csacsogással. Tökéletes és gyilkos kombó szerintem!

    Fogadni a mostani profilképén látható piros szettben fogadott, ami szerencsére elég gyorsan lekerült és ide-oda hajlongása közben megcsodálhattam, hogy bőre mindenhol feszes és ha jól láttam, tetoválásoktól mentes.
  • Action:

    Két órára érkeztem, de Dórira jellemzően erre jócskán ráhúztunk - én azt kértem tőle, hogy szóljon ha lejárt az időm, ő pedig kapásból hosszabbat mondott, amit elfogadtam. Ennek okán sok dolog történt, amit nem tudtam röviden megírni - elsősorban magamnak, hogy bármikor visszaidézhessem.

    Ajtóban puszival köszöntött, megbeszéltük hogy megfelelünk-e mára egymásnak és hogy ki mire számított az ajtónyitás után. Dóriban az a jó, hogy nem nagyon kertel, megosztja veled ami a fejében jár és rákérdez arra ami éppen érdekli. Közben tesz-vesz, sürög-forog, készülődik és kínál és kérdez. Tündéri csaj, azonnal fesztelen atmoszférát tudott ezzel nálam teremteni, tényleg olyan volt mintha hazaérkeztem volna és hát pont véletlen fehérneműben várt volna a csajom, de a nagy melegre való tekintettel gyorsan azt is ledobja.

    Ha pedig már így történt, gyorsan el is mentünk a közös fürdésre - én egy kicsit frissíteni akartam magamon némi hidegzuhannyal, arra az időre ő tett még egy kört a konyhában hogy a frissítőket előkészítse (még dinnyét is hűtött be nekünk, ha megkívánnánk - nagyon figyelmes!) és utána pattant is be mellém. Melegebbre állítottuk a vizet és elkezdhettem szappanozásnak álcázva felfedezni a testét, simogatni tenyérbe illő cicijeit és peckesen álló mellbimbóit, lekövetni derekának ívét és bejárni fenekének domborulatait, majd előre nyúlva felfedezni a Vágy Titkos Tárgya feletti kis pamacsot és végül finoman célba érni a harmatos szirmokon. Ezt a kört megfutottam még néhányszor, közben csókoltam a nyakát, ő pedig fenekét nekem nyomva próbálta ingerelni a farkam, de a köztünk lévő magasságkülönbség miatt ez csak igen kényelmetlen testtartásban sikerült. Így rövid úton javasoltam, hogy helyezkedjünk vízszintesbe - ő pedig egy pici időt kért, mert a tusfürdőt nagyon alaposan le kellett mosnia magáról. Utána gyorsan megfutottok a szájöblítős köröket, elindultunk a szoba felé mikor csörgött a telefonja. Kedves volt, megkérdezte hogy nem gond-e ha felveszi? Mivel tudtam, hogy utánam rögtön magánprogramja van, természetesen nem volt gond, addig kiszolgáltam magam a szobában a frissítőből és elrendezgettem a Dórinak hozott ajándékokat.

    Mivel ő csak gumiban vállalja a franciát, gondoltam, meglepem néhány ízesített változattal, amin nagyon meglepődött és kacagva, puszival köszönte meg. A jó hangulat már adott volt, megbeszéltük hogy én már nem tudok tovább várni, muszáj folytatni a kádban megkezdett felfedezőutam, de a programba még bele fog férni egy masszázs is.
    Így hát lelkemben kis rőzsedalokkal kezdtem puszilgatni az arcát (csók nincs nála sajnos), a nyakát, a cicijeit - mire halkan felnyögött és bíztatni kezdett hogy ezt ne hagyjam abba. Így nyelven fent kalandozott, kezem pedig a combjait és ölét kezdte felfedezni. Hősiesen akár kettő percig is bírtam ezt, de a természetes szőke pamacs és az alatta hívogatóan kinyílt punci szinte már megőrjített.

    Mikor leértem, óvatosan körbepuszilgattam kincsét, ő halk "óóó"-k és "úúú"-k közepette irányítgatott és végül belenyalhattam kelyhébe, ami ekkorra már kellően nedves volt. Dóri hol dicsért, hol csöndben élvezte a ténykedésemet, időnként kicsit mocorgott és bíztatott, hogy minél finomabban csináljam, mert ő úgy szereti. A hangulat nagyon forró volt, Dóri gyúrta a melleit, de éreztem, hogy nem jutunk túl egy ponton és rákérdeztem, nem vonjuk-e be az egyik rózsaszín kis barátját, a csiklóizgatót.
    Így már hárman kalandoztunk deréktájon, felváltva hol én nyelveltem a csiklóját, hol hagytam hogy ő izgassa a kis zizegővel, közben egyik ujjammal már a puncijában voltam és időnként elkalandoztam nyelvvel a popsija felé is. Mivel tényleg nagyon izgató feneke van és ennyire ad magára, úgy éreztem, ezt nem hagyhatom ki; szerencsére neki is nagyon bejött.

    Dóri elmondása szerint nagyon élvezte a vele való törődést, de neki nem mindig megy az élvezés, így inkább engem kényeztetne. Így hát helyet cseréltünk, kiválasztotta a banános ízű gumit és gyorsan fel is pattintotta rám. Nagyon izgató a technikája, a védmű ellenére is annyira intenzív élményt kaptam hogy egyáltalán nem kezdtem lankadni. A repertoárban a vizuális ingerlés mellett az apró puszik, csókok és nyelvheggyel való izgatások, rezegtetések, pillangózások is szerepelnek, közben Dóri összekuporodva a kezem ügyébe helyezi popsiját és punciját a további szórakoztatásom végett. A műsor annyira jó, hogy önkéntelenül is mozogni kezdek és megkérdem, nem baj-e ha pózt váltunk.

    Én az ágy széléhez állva, Dóri oldalról rám hajolva folytatja a franciázást, szépen finoman dolgozunk együtt az én örömömre, miközben én Dóri tökéletes szív alakú fenekét csodálom és markolászom, azzal is húzva picit magamra. Mélytorok nincs nála, az inger viszont csodás és megkérem, maradjon így amíg mögé nem kerülök. Életem egyik legszebb látványa fogadott, a tökéletes kinézetű punci, a szűznek tűnő popsi és a két félgömb mint egy termékenységi oltár állt előttem - jó hívőként térdre is rogytam és nyelvemmel újra áldozni kezdtem a szerelem oltárán. Közben egy pillanatra elgondolkodtam, hogy ebben a pózban és gumiban normál esetben már fél-hat állapotban lennék, de a helyzet miatt erről szó sem volt - sőt, még fokozni is tudtam, mikor Dóri combjai mellett előre nyúlva tenyeremet Dóri melleire tapasztottam ő pedig nyögni kezdett a kéjtől.

    Egyszer csak kiszaladt belőle a következő mondat: "Ahh, ezt nagyon élvezem, de alig várom már hogy megdugjál és a farkadat magamban érezzem". Nálam betalált, tökéletes illúzió, nem is teketóriáztam sokat - szépen lassan és finoman behatoltam szűk puncijába, mindketten éreztük hogy "Ezaz!" – én csak éreztem, ő ki is mondta - és lassan szambázni kezdtünk a lepedőn. Dóri megint olyan hangokat adott ki és annyira biztatott, hogy azt hittem, van esélyem őt is csúcsra juttatni és elkezdtem kézzel izgatni a csiklóját, majd pózcserét kértem és újra előkerült a csiklóizgató, párnát raktunk Dóri feneke alá és újra behatoltam, tövig nyomtam neki, közben ő magasabb fokozatba kapcsolta a kis gépet, markolta bal mellét, én izgattam a jobb bimbóját és ez tartott valameddig - agyamra leszállt a köd és csak az ingereket élveztem, ahogy előbb a puncijából induló apró kéj-kisüléseket a rezgés felskálázza, majd a vizuális ingerek maximumra transzformálva küldik tovább az agyamba - és még mielőtt ezt a képzavart kibogozhattam volna, elkezdtem tele lőni a gumit.

    Dóri nem siettetett, engedte hogy végig benne nyugodjak le, finoman simogatva még rá is mozgott picit a farkamra, hogy az utolsó cseppet is kipréselje belőlem. A használt VV papírtörlőbe került, én pedig a testmozgás miatt újabb zuhanyt vettem, közben Dóri kitöltötte a kért kólát és előkészítette a terepet a masszázshoz.
    Kókuszolajat kaptam, a bokámtól indulva apró és szakszerűnek tűnő mozdulatokkal haladt felfelé. Jól ráérzett, hogy mindkét vádlim be volt durranva, így nagyon kellemes, csipkelődő módon kezelte le a görcsöket és letapadásokat, közben pedig a terveiről beszélgettünk. Én komolyan vettem a dolgot, bele is merültünk és volt néhány olyan ötletem, ami szerintem tetszett is neki, mert kaptam néhány puszit.

    Utána áttért a fenekem és a derekam átgyúrására, ami már elég erotikusra sikeredett ahhoz, hogy újra hadra foghatónak érezzem magam. Tippre az időm is lejáróban volt (vélhetően tényleg pont akkor járt volna le a pont két óra) így rákérdeztem Dórinál hogy megfordulhatok-e még egy kis nyalakodásra, vagy menjek zuhanyozni. Dóri csicseregve közölte, hogy naná és gyorsan a számra helyezte kincsét. Közben éreztem, hogy ez annyira jó hogy a kezem se maradhat tétlen és elkezdtem verni magamnak, mire Dóri hátrafordult és mozizni kezdett. Finoman ringani kezdett a nyelvemen és közben kommentálta, hogy imádja nézni amikor verem magamnak (nyilván ezt biztatásnak szánta és az illúzió része), de tény hogy nedvesedni kezdett.
    Legnagyobb meglepetésemre nem is kellett sokáig várnom, gyorsan magam alá gyűrtem a partnerem és csillogó szemei láttára a hasára engedtem az utódokat, amit kéjes mosollyal fogadott.

    Miután letisztogattuk egymást, kaptam új törölközőt (ragaszkodott hozzá) és közölte, hogy le szeretné mosni a hátamat még a búcsú előtt. Nagyon bensőséges érzés volt hogy így gondoskodik rólam és a vendégéről, úgyhogy teljesen elvarázsolva, puszikkal és kölcsönös bókokkal váltunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Itt bajban vagyok, mert Dórinál az elszámolás már-már zavarba ejtően korrekt és ha a rózsaszál/idő/érték arányt nézzük akkor különösen. Én két barátomat, Deákot meg a Hídembert hagytam nála egy dupla óráért, annál kevesebbet szerintem nem érdemes rászánni, annyira minimális különbség van a csokor méretében. Viszont, mikor kértem, hogy mondja ő ha lejárt az időm (mert órát nem nagyon láttam a lakásban, én meg nem nézegetem a sajátom) akkor kapásból még erre a szép hosszú időtartamra is rámondott egy egészséges pluszt és még szabadkozott, hogy csak azért, mert akkor más miatt jönnek hozzá.
    Szóval nála nincs "csak felugrottam dugni egyet" randevú és a tempó meg az egész hangulat ehhez is van igazítva.
    NAGYON megéri, az nem is kétséges.
  • Összkép:

    Eszméletlenül cuki, nagyon egyedi jelenség itt az oldalon Dóri. Azonnal olyan közvetlen hangulatot teremt, mintha ezer éve ismernétek egymást és de jó hogy feljöttél, mert akkor végre kényeztethet ő is téged. Ami máshol időhúzásnak tűnhet, az itt a játék része és a hosszabbításban (hogy aktuális sportnyelven éljek) úgyis megadja neked. Ezzel mondjuk úriember nem él vissza, de nagyon jóleső érzés volt, hogy nem koppra kellett elbúcsúznom tőle.
    Én mindenkinek ajánlom a látogatást, aki Dóri szabályait el tudja fogadni, mert függőjévé lehet válni!
Happy Massage