• Zsantill

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves Pityu91!

    Köszönöm szépen!💋

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk ! Kedves aranyos hang volt a telefon másik végén! De éreztem, hogy ebbe a hangba van egy kis vadság is. ;)
  • Megközelítés:

    Gyalog mentem a stadionoktól a gps oda visz a ház elé
  • Helyszín:

    Hangulatvilágítás , tiszta törörköző , sok fajta tusfürdő és szájbíz a fürdőben. A konyhában nem voltam sokáig mert csak egy kicsit ugruttunk ki. De rend volt tisztaság mint mindenhol. Az őszobája egy szentély ami a tiszteletadást érdemli meg igazi kis kuckó ahol el lehet felejteni a hétköznapi gondokat. Hangulatvilágítás tükrök nem is ecsetelném tovább.
  • Lány külseje:

    Csodaszép ! Megfogott egyből amikor beléptem az ajtón. A haja össze volt fogva, és egy nagyon szexi rózsaszínű egyberuhába fogadott citromsárga tűsarkúval. Mikor először beléptem azt hittem, hogy tőlem magasabb :). Kisugárzása óriási és nagyon laza is. Megforgattam miután becsukta az ajtót nagyon bomba a kis bombám ;)
  • Action:

    Érkezésemkor hűsítővel kínált amit szivesen elfogadtam mert rettentően nagy volt a hőség aznap. Aztán be a szobájába átadtam egy kis apróságot aminek nagyon örült! Előre leraktam a rózsaszálakat mert én így szerettem volna. Nem volt ebből baj. Mondtam neki hogy gyosran lezuhanyzok és sietek vissza. Kaptam egy türcsit és már mentem is. Miután visszaértem össze is gabajodtunk mint két kis marionettbábú. Hirtelen felemeltem markoltam azt a kemény popsit. Letetem szépen az ágyra majd elmentem felfedező körútra. Lassan lekerült róla a felső de a bugyi még maradt. Mikor odaértem finoman keztem el nyalni ( tetszett neki). Lassan visszamentem sába kebleihez és elidőztem rajta egy kicsit. Átfordultunk jött a 69 ( jesszus de isteinen csinálja). Majd gumi fel és mint jó lovasnemzedék elkezdett lovagolni. Gyönyörüen ringtak azok a mellek fel is kelltem hogy át tudjam ölelni a Szépségem, de ő vissza nyomott az ágyra és csak folytatta. Volt egy kis trükk a tarsolyomban ;). Ezt nem részletezem de a szépségemnek nagy nedvességet okoztam. Miután elfáradt átváltottunk Misszibe. Csókcsaták, Izzadt testek te jó ég és még nincs vége ki kell bírnom mondtam magamban. Fogtam ahol tudtam csókoltam ahol bírtam de én is elfáradtam és befejezésül gumi le és Natúrfrancia lett az első menet vége. Kisebb pihi belekóstoltink az ajándékba. Majd felvetette hogy próbáljuk ki a szexhintát. ( naná még úgy nem is csináltam). Összereakta a szerkezetet , majd strandgatya lehúz és egy kemrnyebb natúr franciával indított amit felváltottam 69re. Gumi fel és irány a szexhinta. Mindenkinek ajánlom óriási élmény. Hitetlen volt hogy mi mindent lehet csinálni. Hinta után kértem hogy kutyába csináljuk mert még úgy ma nem voltunk együtt. Miután eme nagy harcba elfáradtunk gumi le irány a zuhanyzó ott kaptam egy csodás natúrfranciát. Lefürödtünk összeszedtem magam és elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    2órára mentem semminextrát nem kértem.
  • Összkép:

    Remegő lábbal távoztam , boldog voltam mert ngayon jó volt a kettőnk közötti összhang, Teljes mértékben korrekt. Köszönök mindent igyekszek mihamarabb visszamenni csókok ;)
Happy Massage