• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rendszeresen lemaradok visszatérő, vagy csak rövid időre hirdető kedvenceimről. Kész csoda, hogy észrevettem Niki hirdetését, és néhány üzenetváltás után VTR-en fixáltunk találkozót, két nappal későbbre.
  • Megközelítés:

    13. kerület, Lipócia körúthoz közeli része. Kocsival mentem, 10 perc biztonsági időtartalékkal, amit fel is használtam portyázásra, végül a szomszédos utcában találtam parkolóhelyet, egy kiló fémet beszórtam az automatába, aztán rohantam Nikihez.
  • Helyszín:

    Belső folyosós régi stílusú épület, lift nincs, így az izületek bemelegítése is megtörtént. Szép kis lakás, nagy belmagasság, előszoba/folyosóról nyílik a fürdő, tusolófülkében lehet tisztálkodni, kencék nagy választékban. Klíma hiánya és diszkréció miatt redőnyök lehúzva, de Niki beragyogja a félhomályt. Kombinált konyha és nappali, főzést kihagytuk, de az asztal és a kanapé ki lett próbálva. Hálóban franciaágy, galériára csak felpillantottam, de ott vertikális korlátai is lehetnek a kibontakozásnak. Tisztaság mindenütt.
  • Lány külseje:

    Nem találkoztunk egy ideje, de Niki még mindig magas, karcsú, formás, reménykedtem, hogy ehhez a gátlástalanságát és szexuális étvágyát is megtartotta. A válasz igen. Természetes cicik, fenék, minden kézbeillő, finom, illatos bőrkötésben.
  • Action:

    Actin - nos, az volt rendesen. Korábbi tapasztalat alapján másfél órára mentem, de megint majdnem kevés volt. Niki első találkozón sem volt távolságtartó, most meg végképp nem. Kb a cipők levételéig hagyott békén, utána már mindent le akart tépni, ezt szóvá is tette, de sima ráncigálással megúszták a textiliák. A nappaliban állva csókolóztunk, simogattunk, aztán már le is repült a nadrágom. Niki tangás fenekével dörgölőzött duzzadó farkamhoz, közben levettem melltartóját, és jól reagáló bimbóit nyelveltem. Beszégetéseink így alakultak: "Mikor vehetlek már szájba?" Hát most azonnal! Elém térdel és szopni kezd, nem is akárhogyan, tövig rácuppan, pörgeti a nyelvét, közben annyi szemkontaktus, amennyit csak megenged a pozíció. Ha már konyha, akkor az asztalra helyezem Nikit. Tanga le, lábai a magasba, én pedig nyalni kezdem. Nyögések, biztatások, és elég nyilvánvaló, hogy itt nem lesz szükség síkosítóra. Szájjal felpattintja a gumit, maradunk az asztalnál, és dugni kezdem, lábait tartva, melleire és ajkára néha ráhajolva. Szokás szerint ide-oda rendezgetem a lábait, végül oldat fordítom, és így folytatjuk a csattogást. Meglepően sokáig maradunk az asztalon, de vár a többi bútor is. A kanapéra térdel, felém pucsít, és széthúzott fenekére csap. Tudok olvasni a jelekből, már megyek is, tempós doggy a következő. Utána Niki egy kis biztató, megerősítő szopásban részesít, majd én fekszek a kanapéra és meglovagol. Így még mélyebbre jutok, mindketten hangot is adunk örömünknek. Megfordul, de nem veszem zokon hogy hátat fordított, a fenekébe markolok, miközben galoppozik. A hálószoba következik, megkérem Nikit, hogy feküdjön le, és egyik lábát magasba emelve, oldalról-szemből támadok. Jó ötletnek tűnik, mert jó kis hangokat tudok így kicsalni belőle. Végemet érzem, ezért visszamegyünk az asztalhoz, ráhasal, és hátulról döngetem. Sokat akar a szarka, visszamegyünk a hálóba, mert egy mozizást még megpróbálok kibírni. Hanyatt fekszem, de nem tudom értelmesen elmondani a figurát, így Niki guggolva mozog rajtam, amitől majdnem elélvezek. Azért csak összejön a tervem, a pókfoci. Szemből lovagol rajtam, lábai elől terpeszben kezei hátul támaszkodnak, és pedig kigúvadó szemekkel lesem ahogy ki-be járok a puncijában. Itt már egy óránál tartunk, így is rekordgyanús. Vissza a konyhába, asztal mellett állok, Niki előttem térdel, leveszi a gumit, és nem sokáig tudom már nyújtani az élvezetet, nyelvére és arca oldalára élvezek. Felszabadult nevetés, izzadság törölgetés, pohár víz, Niki még megnézi tükörben az eredményt, tetszik neki. Ágyra heveredünk egy jó beszélgetésre, de igyekszem tartani az időbeosztást így tusolni megyek. Mire kijövök, Niki az asztalon ül, lábai felhúzva, és a punciját simogatja. Elmondtam mindent a hozzáállásáról? Nagy nehezen elbúcsúzunk, a várva várt következő alkalomig.
  • Elszámolás:

    Másfél óra, adatlapon megadva, öltözködés közben diszkréten az asztalra helyezve.
  • Összkép:

    Nikiből csak egy van, de így sem birok vele. Végtelen szexuális étvágyú, remélem még lesz alkalmam ezt csillapítani.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-06-24 16:06:48
Happy Massage