• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia Drágám!:)
    Köszönöm kedves szavaid én is jól éreztem magam veled, és várlak vissza! Forró puszim! ;)

  • Egyeztetés:

    Sikerült könnyen elérnem telefonon, aztán míg vonalban voltunk, küldtem is neki a VTR időpontot. Kicsit több mint 1 óra múlva már taliztunk is.
  • Megközelítés:

    Allee melletti utca. BKV-val mentem így nem volt gond, parkolni inkább az Allee-ban lehet szerintem.
  • Helyszín:

    Pici lakás, célnak megfelel. A fürdő tiszta, modern, zuhanykabin van, a szobát ahol voltunk ő rendezte be (mondta) miután megemlítettem, hogy milyen hangulatos. Gyertyafény, tükör az ágy mellett (nem hátrány, hogy lehet közben mozizni), egy két fali dísz. Kellemes az együttléthez. Hirdetésben az van megadva, hogy van klíma, de csak ventillátor volt de nem volt vészes a hőmérséklet. Vendéglátóm elvonta a figyelmem erről :)
  • Lány külseje:

    Mikor bementem az épületbe, jobbra már rögtön nyílt az ajtó, már akkor láttam félig az arcát, de mikor már bent voltam a lakásban és ott állt velem szemben volt hát hűha uhh :)) Repülőgépből is van ilyen típus, egyszóval BOMBÁZÓ ! Nekem abszolút az esetem, szerintem élőben sokkal jobb mint a képeken pedig azok se rosszak ám. Arca nagyon szép , kedves , aranyos teremtés, abszolút az esetem, és ahogy ment előttem és mutatta a fürdőbe az utat, hát nem semmi hátulról sem :P Fekete combfix volt rajta amiből pántok jöttek keresztbe a testén , piros falatnyi tangabugyi formás popsiján. Nagyjából erre emlékszem, nem tudom jobban leírni :)
  • Action:

    Fürdőből visszaérve kérdezte, hogy szeretnék-e csókolózni. Hát ki ne szeretne ilyen szépséggel, így nem volt ellenemre. Így még állva kezdtünk neki, aztán leültem az ágy szélére kikapcsoltam a cicitartókat, pár puszi ide-oda, simi, azán letérdelt elém és egy jó fincsi francia leckét kaptam. Utána felheveredtünk az ágyra, hogy kihasználjuk a tükör adta lehetőségeket, francia folyt köv, közben szemkontakt, igaz remek volt nézni a tükörben, hogy egy ilyen dögös csajszi rajtam munkálkodik. Utána én is nyaltam neki, miközben a hátán feküdt, halk sóhajok részéőrl, aztán így kezdtük missziben. A tükör ismét jó szolgálatot tett :) Action közben is szemkontakt. Aztán kérdezi, hogy meglovagoljon-e. Válaszom kb ugyanaz, mint a csókolózásnál :)) Fantasztikus látvány, látni a szép arcát, dögös testét ahogy rajtam mozog, cicik pont elérhető távolságban szájjal is, végül így lett végem. Jól esett :))
  • Elszámolás:

    Bár először taliztunk, nem is került szóba, hanem csak leraktam a kis asztalkára utána. Abszolút korrekt, nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Dögös, kedves, aranyos csaj, lehet vele beszélgetni, nincs kínos csend meg ilyesmik. Elfogadnám barátnőmnek, azt hiszem ezzel mindent elmondtam :) Megbeszéltük, hogy még látjuk egymást.
Happy Massage