• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-es egyeztetés egyik napról a másikra, teljesen gördülékeny volt a dolog. Előtte már telefonon beszéltünk kétszer, de akkor nem tudtunk egyeztetni időpontot.
  • Megközelítés:

    Ház előtt simán lehet parkolni. Kis csendes mellékutca párhuzamosan a körúttal, nem volt gond az odatalálással. Fizetős övezet, közel a stadionhoz, 1-es villamossal és trolival lehet megközelíteni szerintem a legjobban, ha BKV-val menne valaki, hasra ütve 5-10p séta.
  • Helyszín:

    Régi tégla épület, kis lépcsőzés kell a bejutáshoz, egyáltalán nem vészes. Diszkrét, nem kell aggódni az átjárástól. Ha valakinek ez fontos, akkor ide kell jönni. Tusfürdő rendben, 2 db törülköző, nappali és a tett helyszíne jól berendezett, randira ideális. A hálóban fr ágy, lágy zene és kellemes megvilágítás. A tükrök pedig kiválóan vannak beállítva.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel. Szexi és tetszetős. Az arc karakteres, a test kívánatos. A képek alapján kicsit más arcra számítottam, azonban nem ért csalódás, sőt. Ez a kitakarásból adódik, a páciens mindig elképzel valamit. Ez persze szubjektív, azonban nálam arc, fenék, mell hármas nagyon tetszett. A mell külön kiemelendő: szilikon a nagyon igényes fajtából. A képeken látható együttesben fogadott, jól nézett ki benne nem vitás.
  • Erotikus masszázs:

    Bementünk a nappaliba, beszélgettünk pár percet, megkínált kólával, aztán elindultam a fürdőbe, végeztével kiléptem és Ő ott várt majd ismét bekísért a hálóba, ahol a következő kb. háromnegyed óránkat fogjuk tölteni. Leraktam a törülközőt és nem is húztam az időt, egyből hasra feküdtem, előtte azért megvártam, hogy levegye a kis hálós rucit...Krémet használt, a masszázsa nagyon jól esett, a hátamra, nyakamra, kezeimre koncentrált. Kenegetett, masszírozott, közben beszélgettünk minden féléről, nagyon kedves lány, nagyon kommunikatív. Aztán 1x csak melltartó le, jött az olaj, bekente magát és a hátamon a már említett csodákkal járt egy kis csuszkát, majd jött az invitálás, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    Fordulás után elölről is megtapasztaltam a mellek olajos hatását, mit ne mondjak már a hason fekvés közben is éreztem a pozitív hatását, de így aztán pláne. Bugyi végig fent marad gondoltam, mert erre lehetett számítani, azonban idővel amiért betartottam a szabályokat a jobb kilátás miatt megenyhült és levette. Hm...belenyaltam volna, azonban nem feszegettem a határokat. Ezután szépen lassan áttért a kéz kényeztetésre, némi ajak, nyelv és lehelet bevonásával. Utóbbi szimpátia alapú, ezen a rostán átmentem, viszont ha valaki a fókuszt a franciára szereti építeni, akkor ne ide jöjjön. Én ezt tudtam, el is mondta, még azt mondom jól is esett ez a fajta kis húzás, ez az éppen kicsit, csak a feeling kedvéért játék. Közben a mellét, a fenekét végig simogattam, markoltam, félig meddig 69 pozícióban (lábak nem nyíltak szét, bal oldalon a fejemnél maradtak) indultam a végkifejlet felé. Nagyon jó technika, többször úgy fordult a tükörnek háttal, hogy tudjam simogatni itt-ott és mindent is lássak...jól irányítható és tényleg figyel rád, az ütemet változtatja folyamatosan, nem hagyja ki a heréket sem a simogatásból. Amikor már nem kellett sok, éreztem lassan végem, szépen ütemesen kezdett kézimunkázni a mellei segítségével, aminek meg is lett az eredménye. Mellére, hasamra élveztem, segített tisztogatni, hagyott időt a lenyugvásra, nem ugrott el azonnal, simogatta a velem egykorút.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, a VTR -es csökkentés miatt minimálisan az átlag alatti rózsacsokor. Előre egyeztetett, ami a legvégén sem változott. Lehelyezve a nappaliba öltözés közben a kis asztalra, ezután kikísért, két puszi és viszlát.
  • Összkép:

    Részemről ajánlott a hölgy. Szép, szexi és nagyon jó szolgáltató. Nekem maximálisan megérte. Visszatérek.
Happy Massage